Омръзна ми да възспирам чувствата си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Омръзна ми да възспирам чувствата си
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1592 пъти
Значи преди две години и нещо харесвах ужасно много едно момче. За първи път през живота си може да се каже, че се влюбих и беше взаимно. Историята там е дълга и оплетена, но в крайна сметка той постъпи като задник, а аз бях много наранена, дълго време след това плачех и не бях на себе си. И тогава се зарекох и реших, че повече няма да си позволя да харесвам някого или да се влюбвам, за да не изживявам същото отново. През последните месеци ми се случи така, че се запознах с доста нови хора, част от които момчета(супер симпатични) просто се ужасявам от идеята да харесам някого от тях, в смисъл такъв че ме е страх какво ще стане после. Била съм на косъм. Просто ужасно е трудно постоянно да възспирам каквито и да е чувства и когато нещата станат по-така се дистанцирам. Просто, коато усетя наченки на някакви по-силни чувства си казвам "Не, не може, няма да го направиш, забрави го, мисли за нещо друго" и помага, но някак вече ме уморява това, все да бягам, обаче ме е страх. Например едно момче, с което се сближихме доста, когато започна да ме прегръща(и ми беше стабилно симпатичен) просто пресякох всякакви емоции и се отдръпнахт от него. Ще си кажете "Ох ти си хлапе, ще имаш да се влюбваш толкова много, това не е края на света, не се превземай". Но не е така, не съм някаква лигла, сериозен човек съм(вече съм близо 17) и просто ме е страх, че пак ще бъда наранена, а свястни момчета по нашия край са дефицит. Кажете какво да правя за напред, защото напоследък постоянно ме обземат някакви колебания.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 558e414344
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма лошо в това, че си се отдръпнала. Така си решила - така си направила, но дай шанс на сърцето си да разпознае истинската любов. Не знам какво си говорите помежду си, но човек който е истински загрижен за теб и ти за него, и изпитва чувства ще направи всичко, за да не нарани, а напротив ще помогне. Иначе не е от сърцето, а егоистични подбуди. Не се чувствай задължена да влизаш в леглото на който и да било, защото това не е любовта за която мечтаеш, а похотта човешка - което си е егоизъм. Интимността трябва да е кулминационната точка в отношенията мъж-жена, а не самоцел или на първо място. Така че винаги може да разговаряте с твоя приятел(приятели) по тези въпроси и да си изясниш неща, които не би могла да знаеш иначе. Споделете си взаимно горчивите опити от преди, защото в една истинска връзка не трябва да има недоразумения и измъчване. Иначе не е истинска връзка, а някаква задна цел.
Открито можеш да попиташ приятеля си какво би очаквал от теб, ти също му кажи как се представяш момчето(мъжа) с което искаш да бъдеш, защото така се разкрива характера на някой, така го опознаваш. Ако е сериозен човек, винаги ще те разбере и няма да те притиска за каквото и да било(включително интимно). Не се измъчвай излишно, но бъди открита и изисквай и от другия същото, иначе не знаеш с кой си имаш работа.
Проблема на съвременните млади е, че не вярват на преживелите всякакви превратности на съдбата, които ги насочват къде може да сбъркат и къде е добре да се ходи, но от упоритост и сляпост се бухват направо в ямата. А когато един човек споделя опита си - това е истината с която се е сблъскал. Който не вярва на истината си остава сляп. И друго, говори и с родителите си, нека и те да ти помогнат в избора ти, няма нищо срамно в това. Бог да ти помага.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker