В компания на "бунтари в училище" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

В компания на "бунтари в училище"
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 1864 пъти
Нова учебна година, нов клас, много ред, много дисциплина, всичкото е наред. Даже не е имало шегички за зайци, което е много при положение, че в една близка до нас гимназия ги замерят с чушки и моркови. Още от първото биене на звънеца си намерих компания, бързо си паснахме. Но имам определени опасения. Те са яки хора, но ВЪОБЩЕ не си падат по реда. Аз съм тиха в училище, не обичам да създавам проблеми през часа, не ми е до тичане, кротичка съм, междучасията се лигавя и говоря с всички, но през часовете не говоря много и не отделям поглед от учителя. Как да ви го обясня? Те ми пречат. Викат, говорят си, изпращат си бележки, по време на тестове се обръщат назад и преписват всичко, не са глупави, но не внимават, когато учителя преподава. Почти всеки час учителя вика името и им прави забележка, около тях и аз го отнасям тук-там. Нямам против да ми се скарат, ако реално създавам проблеми, но щом не правя нищо, а го отнасям заради друг ми иде да вдигна скандал. Не искам съвети, наясно съм, че те ми вредят малко или много, не толкова от факта, че говорят, а от това, че просто учителите те първа си правят впечатления и не ми се иска да съм от проблемните. Въпроса ми е как по-деликатно да се преместя, защото като приятели и като хора не са лоши, допадат ми, търсим се, излизаме, забавно е. Всеки си има някакво място в групичката от целия клас с тях имам най-много приказка. Не съм задръстенячка и аз купонясвам и аз се забавлявам, просто за мен е важно в новото училище да се представя на ниво. Не искам да ги обидя, но не искам да ми пречат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: bb997be285
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто гледай да седнеш по на преден чин. И аз бях в същата ситуация. Като бях осми клас седях на 3тия чин и вечно някой дърдореше и т. н. - тогава не ми пречеше много тъй като знаех езика сравнително добре и не изпусках от материала като си говориха. След подгответо всичко пък си дойде от само себе си по мястото - някой учители ни искаха по номера, тоест няма как да си говорим като сме далеч, имахме по-строги преподаватели по някой предмети и при тях нямаше как да говорим, по други предмети казах, че ми е важно и че искам да седя по напред тъй като съм ниска и хем не виждах, хем не чувах и не са го пиемали лошо.
За мен изчакай още малко - все пак е началото на октомври и никой още не е седнал толкова насериозно да взима нещата. Сигурно след няколко седмици и те ще се стегнат, а и по-меко ще приемат, че искаш да се преместиш - по към края на срока е и т. н.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 61df1a8e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Игнор.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5f3a861daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   До номер 2 игнорът не е решение тя каза че са и приятели просто и пречат.
А сега от мен съветът не е да ги игнорираш или да се местиш от тяхната компания просто не бива да се поддаваш на тяхното влияние. Аз също съм Заек като ти каза и съм в нов клас от където съм близка с 1 момче, познаваме се доста отдавна. При мен е същот има много готини хора който постоянно говорят и закъсняват най-вече въпреки това са готини а ние сме А паралелка при нас винаги А паралелките са били най-лоши. Даже при мен всички пушат или са пушили и аз съ чувствам от 1 страна като издънка, а от друга съм спортист и не мога да пуша. Има само 1-2 момичета коит не пушат и гледам да съм горе долу около тях. Просто не се поддавай на влиянието им!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8631ae13e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто им кажи че ти пречат да внимаваш. Ти за тяхното "приятелство" ли си там или да учиш? Ето така разсъждавай. Те не искат ли да научат нещо? Те, пречейки ти, мислят ли за теб или за околните, как вие се чувствате? Попитай ги. Ако са ти истински приятели ще спрат да правят неща които дразнят околните. Ако не са ти истински приятели, за какво са ти? Ти като тях ли искаш да бъдеш? На бунт отиват недоволните. Те от какво са недоволни, а пък всички останали сте доволни? Ако от нещо са недоволни има си легални начини да се изяснят нещата, а не да пречат на всички останали. Ето по този начин разговаряй с тях и веднага ще ти стане ясно къде да се установиш.
Егоизма и гордостта са в основата на всеки грях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker