Всичко толкова внезапно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всичко толкова внезапно?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 1665 пъти
Здравейте аз съм момиче на 15 години. До скоро бях незабележима за всички не знам може би защото не съм обръщала много внимание на себе си защото съм била малка и не ми е пукало много как ще изглеждам... Но в последните години започнах да си правя прически и така нататък. И започнаха проблемите. Много момчета започнаха да ми се обесняват в любов, ще си кажете и какъв е проблема? Еми събирахме се в един парк всичките ми братовчеди, а ние сме доста и при нас идваха две момчета, на които много им харесваше да са в нашата компания или поне те така твърдяха. И то се оказа, че и двамата ме харесват, но не знаят един за друг. И един ден ми писаха и двамата във фейсбук, че ме харесват и искам ли да има нещо между нас, казах и на двамата ''не'', при което и двамата ми се разсърдиха, че не искам. А след като разбраха, че и двамата са ми предлагали се скараха жестоко, обвинявайки се един друг. А бяха многоо добри приятели.... искам да ги здобря обаче не знам как ПОМОЩ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: cdc7f761e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хехе, и при мен стана нещо подобно. На 14 и половина съм, момиче. Допреди 1 година никой не ме забелязваше. От няколко месеца започнах да слагам малко очна линия /само отгоре/, спирала и червило. Промених си начина на обличане. Не ходя в едни и същи дрехи, и то само черни. В характер също се промених. Малко превъзмогнах срама, старая се да се държа нормално.. и да видиш как започнаха да ме забелязват, откакто направих тези неща. Направих ги за себе си. Вече ме заглеждат, даже момчета са идвали да се запознават с мен, даже аз и една моя приятелка лятото често ходехме на едно място, което е подобно на парк, но не е точно парк. Там се запознахме и с други момчета и момичета, 3 момчета от там ме харесаха, бяха и приятели. Не можех да повярвам! Даже това лято си намерих и първото гадже. Иначе е нормално да става така, все пак се променяме - и по характер, и по външен вид, момичетата обикновено се разхубавяват на около 15-16 години.. Е, свиквай :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6a410fd61d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Въобще не се занимавай с тях. Техен проблем, като са глупаци и се карат заради някой, който дори не изпитва чувства към нито един от тях... Ти да не си някакъв трофей, че да се карат за теб?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4aa6896b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   щом са се скарали заради момиче едва ли са били толкова добри приятели.. остави ги те имат глава на раменете си и сами могат да решат дали да се сдобрят

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker