несподелена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

несподелена любов
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 3366 пъти
Здравейте на всички. Реших и аз да споделя проблема си. Преди 5 месеца направих грешката да се влюбя, може много от вас да ми се изсмеят като казвам че това е грешка, но моля първо ме изслушайте. Ще започна от самото начало, аз съм момче на 17 години и никога не бях изпитвал такива чувства както преди 5 месеца... Тъкмо ми беше минал рожденния ден и още бях с махмурлук, когато един приятел ми писа че една негова приятелка иска сериозно гадже, а аз си търсих такова момиче от много отдавна. Уговорхме се на следващия ден да се видиме и 3мата пък да видиме какво ще излезне. Нямах на търпение да я видя, изгарях от нещо което не знаех какво е и на следващия ден когато я зърнах си казах това е тя обичам я. Може да звучи тъпо но наистина още в мига в който я видях аз се влюбих в нея. Тя беше перфектна и виждах в очите и че и тя ме обича. Не беше минала и седмица а ние вече ходихме и аз бях най-щастливия човек на света. Въпреки че тя беше по-малка от мен, само на 15, аз имах повече теми за разговори с нея отколкото с който и да е мой връстник. Тя ми беше нещо повече от гадже, тя ми беше приятел. По-късно се оказа че тя е все още девствена и аз и бях първият. Дадох и всичко което можах, промених се. Дори и се опитах да се откажа от пушенето, за жалост неуспешно колкото и да се стараех. И все пак тя се чувстваше щастлива, личеше си. докато един ден тя дойде при мен и ми разказа всичко как от доста време си харесва едно друго момче и не може да е щастлива с мен. Тогава аз и казах, че се разделяме...след 2 дена и се обадих и и обясних, че дори и най-жестокият престъпник заслужава втори шанс затова може винаги да се върне при мен. мина още един ден и тя го направи. Върна се и аз бях готов да забравя за всичко което се е случвало в миналото, за лъжите и, за болката която ми причини за абсолютно всичко. Мина една седмица в която тя всеки ден ми казваше, че ме обича... и тогава един ден аз просто се прибрах от училище, седнах в скайп и тя ми каза че всичко е свършило и не ме обича от много време на сам, че всичко е било просто една лъжа. Сега 1 месец по-късно аз все още не мога да я забравя въпреки всичките си опити, а тя вече ходи с момчето което искаше отначало...но за колко време ще е така никой не знае.
Благодаря че отделихте време да прочетете моята история. Просто исках да го споделя с някой който може да ме разбере...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: aa49aeb8c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич, кво да ти кажа...мисля да ти разкажа моята история, та започвам: значи преди около 9 месеца бях лудо влюбен в едно момиче, естествено всичко си беше екстра, докато в един прекрасен момент не ме скъса един господ знае за какво, разбира се беше ми много кофти обаче преди 2 месеца, когато я видях беше надебеляла и погрозняла и си казах че всяко зло е за добро, така че не се ядосвай :)

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 3e56c7117e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно не си заслужава, не се тормози. Не е дорасло девойчето, не знае какво иска.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 8aa2b05155
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей пич,

Историята ти е много хубава. И аз съм се влюбвал така на твоите години, че и много по-късно. Колкото и да те боли, ще мине. И трябва да знаеш, че ще си спомняш за нея, може би винаги, може би често. Сега за теб е важно - не да си намериш веднага гадже, защото и то като теб може да се окаже в твоето положение. Ти да мислиш за предишната, а новата - за теб. После тя ще бъде нещастна - също като теб. В любовта никога няма гаранция! Дори и всичко да е споделено, хората се променят с годините! Сигурно си виждал старци да се разхождат хванати под ръка и да си говорат и да се смеят заедно! И сигурно си виждал и такива, които седят в една стая и дума не си казват! Таъв е живота! Важно е да не мразиш, а да обичаш всички! Всяка дадена любов се връща! Успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 9b86fd627d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, приятел, и аз мисля, че историята ти е много хубава. Между другото аз съм момиче и ще ти кажа какво мисля, че е станало с приятелката ти. Ако ти си й бил първото гадже (не говорим сега за секс), то е нормално, че няма да си й и последното и че все някога сте щели да се разделите. Сигурна съм, че те е обичала, и ти си го усещал в началото, но когато е срещнала другото момче я е заинтригувала тръпката от новото, непознатото, от желанието да опита нови неща с нов човек. Знам, че сигурно ти звучи глупаво, но е точно така. Дори да те е обичала, не си е представяла целия си живот с теб.
Не разбирам само защо се е върнала при теб и те е лъгала, че те обича, след като веднъж вече ти е казала, че всичко е свършило. Може да е чувствала вина и да не е искала да те нарани толкова.. това не мога да ти кажа.
Но, както казаха и в по-горните коментари, спомняй си за нея с усмивка и не съжалявай. След време ще срещнеш друго момиче и ще бъдеш щастлив, не се съмнявай в това.
А аз искрено ти го пожелавам ;)
Надявам се да съм ти била поне мъничко полезна :) Успех :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker