Учене+Влюбване=Провал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Учене+Влюбване=Провал
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2043 пъти
Здравейте хора :)
Аз съм момиче на 13 години, съответно 7 клас. Тази година ми предстои кандидатстване и мисля да отида в Езикова Гимназия. На мен всичко ми върви, но допуснах една голяма грешка. В началото на 6 клас се влюбих и все още не мога да го забравя това момче. Откакто започнах да го харесвам оценките ми рязко се понижиха (бях пълна отличничка, но не зубърка, просто знаех нещата, запаметявах ги бързо), тази година получих и 1-вата си 2-йка (никога не съм имала) и то по География, където най-ниската ми оценка е 5. Та въпросът ми е как да го забравя, защото стаите ни са една до друга (уча в СОУ, а той е 10 клас). Много ми е трудно и дори съм плакала откакто почна учебната година. Страх ме е, че няма да мога да мина матурите, заради него.

*Мимсситу*

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 62ede7698a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   миличка аз също съм като теб обаче дигни си малко самоучуствието и го раздаваи по-тежко прави се че не ти пука и тои сам ще те потърси... аз съсщо ще имам матури не се притесняваи и неде? да си проваляш живота си за някъф си там :) Успех както в любовта така и на матурите ;*

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3be70ac2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си влюбена, ти си дете...
Дори не знаеш как да се изразиш правилно...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 32eac364da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   и аз така,като теб..само че той вече си има и друга,което е още по-зле

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b87ee1585b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Милички влюбени дечица, любовта вдъхновява, дава сили, а не отнема. Не се оправдавайте с нея. Залягайте над уроците, момчетата винаги се впечатляват много повече от успели и доказали се момичета самоуверени и оптимистични, отколкото от хленчещи, втренчени в тях двойкаджийки. Гаранция!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e4199b92e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хора, вижте сега, именно любовта на тази възраст е най-силна и най-чиста, но дори и да не си влюбена, ти харесваш това момче, следователно е нормално да има тръпка и ако не ти обръща внимание, да ти е гадно.
Нима не сте били деца и после тийнейджъри?
Самият факт, че се притесняваш за матурите си и пр. е достатъчно доказателство, че си отговорно момиче и нямаш намерение да проваляш бъдещето си. Но все пак ти си още на 13, не си мисли, че една по-ниска оценка е нещо фатално, важно е старанието, не числото на хартия!
Номер 4 замисли се, колко могат да мислят момчетата на 13? На тях не им пука за оценките на момичето, или го харесват или не (не че повечето са наясно със себе си, нали съзряват по-късно), но идеята ми е, че момичето не си търси оправдание, напротив! Тя просто иска да контролира емоциите си, ама е трудно, понеже 13 год. е преходна възраст все пак.
любовта носи щастие, но не и когато е несподелена! Тогава е кошмар, кажи го това на 13 годишна, която за пръв път изпитва привличане към някого!
Скъпа, не се притеснявай, просто учи и прави и други неща, които ще те разсейват и са ти приятни, всички минават по този път и то не веднъж! Но това не значи, че трябва да се проваляме! Аз например съм много подвластна на емоции и чувства, но не съм си развалила успеха, заради любов или разбито сърце (на 17 съм и засега съм имала 3 връзки), не е задължително като се влюбиш и всичко да пропадне! Просто се опитвай да се съсредоточаваш, дори да допускаш грешки, ще ги поправиш, но самият факт, че се притесняваш за успеха си, искаш да учиш и да жънеш успехи, е доказателство, че си съзнателна, само че не е нужно, просто учи и давай напред!

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5af80a01cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   или му кажи за да видите дали ще стане нещо м/у вас, или го забрави, друг изход няма...

angel913

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1d2614d9a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж сега, аз съм в почти същото положение! Казвам почти същото защото също харесвам момче но и той ме харесва и е колкото мен. Аз също ще държа матури. Аз също съм отличничка. Това че имаш 2 по География не те прави глупава или заблудена. Всяка оценка се поправя. Щом се притесняваш за матурите значи си отговорно момиче и няма да оставиш едно момче да провали бъдещето ти. Да наистина при първото влюбване тръпката е голяма, но ти просто го харесваш, не го обичаш. Разликата между двете е доста голяма. 7-ми клас си нормално е да си влюбена, но не позволявай да загубиш форма. Запомни: първо учиш и после се занимаваш с каквото и да е :)) Хайде успех на матурата дано се справиш отлично :))

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a10d8b65f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Забележете, че момчето е десети клас... Момчета на твоята възраст или поне една година по-големи не можеш ли да си харесаш? Това момче детегледачка ли ще ти бъде много ми е интересно?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker