Консервативни родители - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Консервативни родители
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2235 пъти
Такаа... порових се в сайта за подобни теми, открих няколко, но реших да създам нова, конкретно с моя случай. Заглавието само по себе си насочва към моят проблем - родителите ми.

Момиче на 14 съм и от 2 седмици съм заедно с едно момче на 17. Това е вторият ми приятел. Родителите ми имат много стари разбирания за тези неща и постоянно ми държат сметка за какво ли не. Това не е от край време - винаги е било така! От както им казах за първият ми приятел, те започнаха да се държат различно с мен, дори бих казала отвратително, нямат ми капка доверие. Стигна се до нечовешки ограничения...

Поради този факт реших да крия за сегашната ми връзка. Момчето, с което съм в момента е много важно за мен, за отрицателно време започнах да го ценя изключително много. Говорила съм с него по този проблем и според него ще е най-добре да кажа на родителите си за тази връзка. Да, но те са изключително консервативни, сякаш живеят в 19 век.. Като чуят на колко e голям държа бас че ще им прилошее. Нима 3 години са толкова много? :((

Зная че това може би ще са единствените хора, които ще ме обичат вечно, зная че си вадят залъка от устата, за да има за мен, но просто ме ограничават прекалено много в това отношение. Все пак съм в пубертета, нормално е да ме привлича другия пол. Но сегашното ми гадже е също така и мой близък приятел, с когото мога да споделям, който ми дава съвети и тн. Те просто искат да ме предпазят, но от какво?? Далеч съм от мисълта че съм вече голяма, за да се справям и без тях. Искам малко повече свобода.. Веднъж те ми бяха казали че съм го раздавала голяма любовчийка и че съм била още малка за гаджета. Глупости.. факта че съм имала само 1 прятел прави ли ме такава?? Та по света има момичета на моята възраст които са имали над 10 приятеля, има момичета на моята възраст които вече не са девствени..

Наистина незнам какво да правя от тук на сетне. Моля ви да отделите от времето си и да обърнете внимание на моят проблем, защото съвсем се обърках вече... Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: c5001d58fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   не се притеснявай всичко отминава малка си още много неща ще разбереш след години сега който каквото да ти пише е без предметно но ти си тинейджърка така че ти е простено изживей си любовта но не пренебрегвай своите. Ти си права те само ти мислят доброто но ти още не го разбираш напълно .Вярвай ми и аз съм майка само че вече на 25 гогишни деца които са минали по този път а също и аз

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8fb02b05a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто се притесняват за теб. Преди времената са били съвсем различни, до 15-16 годишни са играли на кукли, на жмичка и шмайзер. Следователно е нормално, когато 14 годишната им дъщеря им съобщи, че си има приятел, те да я сметнат за любовчийка. И ще е така независимо дали всичките ти набори са имали по 10 секс-партньора зад гърба си или не. Всъщност няма значение дали имат поглед над връстниците си, защото само ти си им мила. Не мисля, че ти нямат доверие, по-скоро се притесняват да не направиш някаква недообмислена грешка на базата на хормони и влюбване. От друга страна и ти си права за себе си, защото нямаш такива помисли, но... това е, съжалявам. Поговори с тях за доверието и свободата и намерете златната среда.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4f115d4aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен най-добре е да го представиш на вашите.
Организирай нещо като семейно събиране и кажи на родителите си, че сега ще представиш новото си гадже (без да им казваш, че е по-голям от теб, излъжиги за възраста). Родителите ти най-вероятно ще забележът, че той е по-голям от теб, но той (гаджето ти) ако се представи добре пред майка ти и баща ти, немисля, че родителите ти ще се разсърдят чак толкова много. Едва ли баща ти ще го изгони от вкъще само защото е по-голям от теб. Голяма част от това дали родителите ще харесат новата ти връска зависи от момчето.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e1eddda7af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Правилната постъпка в този случай е да кажеш на родителите си, но в същото време да ги обедиш, че си отговорна личност, да спечелиш доверието им. Глупаво е да се сравняваш с тези който имали по 10 гаджета така доверие не се печели. Това звучи като все едно да им кажеш, какво като имам двойка другите имат по 10 двойки.
От какво те пазят ли, от по големи отговорности. Отговорностите на големият човек който прави секс. Родителите ти са наясно, че щом момчето е толкова голямо вероятността да правиш секс с него в най кратък срок е доста голяма. Страхуват се дали тяхното малко момиче няма да прави секс само за да не го изостави гаджето или въобще ако прави секс дали ще вземе предпазни мерки.
Доверие се печели с разговори. Повдигай въпроса винаги когато е удобно, докато спечелиш доверието им. Спокойно можеш да им кажеш, че с ограничения в излизането, няма да ограничат секса, защото ако искаш да го направиш можеш да го направиш в междучасието, успокой ги, че ти все още не искаш и мислиш да запазиш девствеността си до 18 например.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cc38408ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Страх ги е хората да не станеш млада майка. И са си прави. Личи ти от далече. От 2 седмици сте гаджета ама виждаш ли ИЗКЛЮЧИТЕЛНО важен бил тоя пич за теб. А ти дали си толкова важна за него? И следващия ще ти е изключително важен и по-следващия и така. Опитай се да не се присъединяваш към масовката от бременни тийнеиджърки.
Знам сега какво ще кажеш. Абе ти за каква ме мислиш бе? Аз да не съм толкова проста?
Ама е факт, че масово се уаквате и после ревете

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 37a22658d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мое лично мнение е че колкото и да говориш с тях доверието няма да го спемелиш. Аз съм момче на 18 години и наще си се притесняват всеки път като излизам с мадами навън.... а аз просто не им казвам за нищо... много скандали ще имаш момиче само ще ти кажа едно

УДРЪЖ СИ НА СВОЕТО ИНЪЧЕ ГУБИШ

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8ebff9d7dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ви наистина :) Донякъде ме окуражихте и обмислям как да им кажа. Колкото за секса - не бих го направила на тази възраст, твърде далеч съм от мисълта за това. Знам че приятелят ми е на 17 и е нормално да му се въртят в главата такива неща, но аз не бих правила глупости само и само за да се задържим. Родителите ми са добри хора, но просто са по-строги. Донякъде съм им благодарна за това, защото благодарение на същите тези ограничения не приличам на някои мои връстници, които използвах за сравнение. Приятелят ми е кротко момче, обаче на външен вид изглежда като побойник. Това не е така! :D Както и да е... Мненията ви ми помогнаха доста :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker