Секс на 14 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Секс на 14
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 23878 пъти
Здравейте на всички! Искам да ви помитам дали ще има проблем ако правя секс за първи път на 14 а моя приятел на 19 ? И как да се предпазим най-добре и ще забременея ли ако свърши извън мен? и ако може да ми разкажете за вашият първи път и на колко беше и дали ви хареса?Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 9342f1a0d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Моя съвет е - поизчакай, има време за всичко. И все пак ако се решиш ползвай задължително презерватив, за да не съжаляваш после!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: cacf8033aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

2.   Да, ще има проблем - особенно след като разсъждаваш по този начин, за 14 год. момиче.
Хей, та ти дори не знаеш ЕЛЕМЕНТАРНИ неща за секса, а си тръгнала да го практикуваш.
Питаш дали може да забременееш ако той свърши извън теб... Е направо ти се чудя. За да забременееш трябва той да свърши ВЪТРЕ в теб. Тоест сперматозоиди трябва да попаднат в организма ти и ако те оцелеят, ще забременееш.

За предпазните средства, да не говорим. Просто си нямаш и на идея какви неприятности и болести, можеш да си навлечеш по този начин.

Не си готова (според мен). Като пораснеш още малко, тогава мисли за това. Сега има далеч по - важни неща, които трябва да те интересуват, но секса НЕ е едно от тях.
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 849a87a47d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Давай , давай на държавата и трябват деца.Както си тръгнала няма начин до 17-18 годишна да не се възпройзведеш поне веднъж.Като чета какви интелигентни слова си наредила ми се струва, че много дечица ще дадеш на Родината и баба ти ще се гордее с теб :)))
Жал ми е за малолетни......като теб

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 04b9d3bc0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   а не не ... какви деца има нашата Родина .. направо да паднеш от смях .. айде образовай се малко на тема секс, та тогава практикувай пфф.. :|

SoFine

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 5956daed51
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Извинявай,ама щом твоя приятел е на 19 ,а ти на 14,ми е съвсем ясно какво става! На дали ходите и месеца и той ти е казал,че иска секс иначе ще те остави или нещо такова ,а ти разбира се не искаш! И ешаваш,че ще му пуснеш,макар и да не ти се иска! След това той ще си те наебе и ще ти покаже пътя!! Няма смисъл!! Това мога да ти кажа,не искам да те обидя! Просто виждам какво става нявсякаде,Ти ще страдаш после!

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: e6696852e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   От №2
Просто днешните деца мислят, че всичко, което хвърчи се яде. Заслепени са от нещото, което наричат "любив, обич" и не виждат реалността. Ето защо и темите от сорта на "на 15 години съм и съм бременна, а гаджето ми ме заряза - какво да пратя?", започнаха да се увеличават драстично...

Пък и родителите, не им обръщат достатъчно внимание, мислейки че те са разумни дечица...
На къда отива света...
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: cf682f3022
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Не йскам да давам кой знае какво мнение тъй като аз съм само на 13,но ми е чудно как не знаеш елементарни неща от сорта на "ще забременея ли ако свърши извън мен? ".

Според мен едно момиче трябва да загуби детственоста си на 16 или когато се чувства готова не мисля , че 14 е подходяща възраст . Но както и да е , ако той се изпрани извън теб е невъзможно да забременееш поради простата причина , че сперматозойда по някакав начин трябва да стигне до яйцеклетката ти.

А относно предпазните средства по-добре използвайте презерватив, но освен него и противозачатачни , защото сигурноста при презервативите е едва 70% .

Надявам се да съм ти била полезна :)

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 20bc6b63bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз пък мисля, че на 14 не му е времето нито за противозачатъчни, нито за секс! Та организмът ти още не е готов, бе момиче! Както и ти самата (както физически, така и психически). Дори да си мислиш, че си готова за такава крачка, не, НЕ си! Не се самозалъгвай!
Като те гледаме каква си необразована по темата, какво ще правиш после, ако забременееш? И изобщо мислила ли си за рисковете от секса, или за теб всичко е само удоволствие и безопасност?
Помисли малко, пообразовай се и след това пак си помисли дали си готова да го направиш. Защото започнеш ли, после връщане назад няма!
Съжалявам ако съм била груба, не съм искала да те обидя. Но няма да е лошо да се вслушаш в съветите, които са ти дали по-опитните от теб. За твое добро е!
Успех

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: e12e438564
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ужас! Какви глупости говорите на момичето, бе! И то двама човека! Ще вземе сега да си помисли, че наистина не може да забременее, ако момчето свърши извън нея! Ами като давате съвети, пък информирайте се преди това, да му се не види! Да сте чували случайно за предеякулационна течност? Май не! Има такава и тя съдържа живи сперматозоиди, така че изобщо не е изключена оплодителната й способност, да не говорим на колко много жени им се е случило точно това. Лично аз познавам жена, която се "пази" точно по този глупав начин, и вече е изгубила сметката на абортите зад гърба си!

Миличка, можеш да забременееш така, така че използвай презерватив - освен от бременност той ще те предпази и от болести и инфекции.

Относно преживяванията при първия път - няма смисъл да питаш как е било при другите - това си е твоят първи път и ще бъде такъв, какъвто си го представяш и направиш - поне психологически. Мога да ти кажа само, че при повечето жени той е свързан с малко болка или дискомфорт, леко кървене и, разбира се много напрежение, породено от неизвестността.

А дали ще има проблем - какъв проблем може да има? Ако го искаш - направи го. Но не забравяй да се информираш и да се пазиш.

И - точно така - задавай въпроси, никой не се е родил научен, включително и хората, които те обвиняват, че не знаеш елементарни неща. Тези, които са го направили тук, очевидно също не са добре осведомени и хем ги е страх да попитат, хем имат наглостта да разпространяват невярна информация. Винаги си имай едно наум, когато някой се опитва агресивно да те убеди в нещо. Много е възможно да не е прав.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 27 дни
hash: 21bcef1805
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Момиче, при всички случаи използвай презерватив,за хапчета си малка..То, ако питаш мен и за секс си все още незряла, но.. Всеки има глава на раменете си, но бъди отговорна, доколкото възрастта ти позволява.. Искам да ти кажа, че именно в пубертета, както си ти момичетата,както и момчетата се променят с месеци, с всяка година.. Едва ли след няколко годинки ще мислиш за секса по този начин, който и сега..

Удоволствието едва ли ще го изпиташ още на 14,знам че в днешно време бързо "узрявате", но не прибързвай,за да не съжаляваш.. За всичко си има време, ако те обича момчето, което явно е имало вече полови контакти с други момичета,то ще почака за да порастнеш както се казва..

Още повече,че си непълнолетна и недай си Боже, не си се осведомила достатъчно относно половата хигиена и правилата, които трябва да спазваш по време на секс и стане гаф, то не само ти ще си тази,която да пострада,ами и той.. Едва ли е педофил, ама.. Имай в предвид и този факт, не знам дано съм ти била полезна и не приемай остро изказването ми, за твое добро е и се опитвам да ти дам правилен съвет..

Всичко с времето си..на 14 насладата от секса не може в никакъв случай да се сравни с тази в по-зряла възраст..Бъди разумна преди всичко останало!

 
  ...

...
преди: 15 години, 22 дни
hash: b9df9d590d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съгласна с номер 10!!!

А оная 13-годишната... Кой ти го каза това с 16-те години бе? Делят ни 2 години разлика, но определено не разсъждавам елементарно като теб... С авторката сте едва ли не еднакво тъпи...

А и презервативите имат по-голяма сигурност от хаповете... Едно на страна, че медикаментите ще й прецакат хормоните и т.н. А и авторката, да знаеш от мен, ще те изчука и ще ти бие шута! Bye!

 
  ...
преди: 15 години, 22 дни
hash: af69c974b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Номер 12 ти си също толкова "тъпа" колкото и тези който ти определяш като такива. Хапчетата са много много по-сигурни от презервативите. Но е вярно, че е малка за хапчета и изобщо за секс.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 21 дни
hash: 20bc6b63bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До номер 13: Извинявай, ама с кое по-точно хапчетата са по-сигурни от презервативите? Винаги има няколко процента риск! Никога нищо не е на 100 %. А презервативите освен, че предпазват от забременяване, предпазват и от болести, затова са много по-сигурни и предпочитани.
Естествено, че каквито и контрацептиви да избереш винаги има риск - презервативът може да се скъса, или да пропуснеш да си изпиеш хапчето, но за първият път и изобщо за по-младите девойки презервативът е по-доброто решение!

 
  ...
преди: 15 години, 18 дни
hash: 4202de7f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Толкова си неинфобмирана, а мислиш за секс......

 
  ...
преди: 15 години, 8 дни
hash: bd08a2281a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Аз съм на 17 и го направих за първи път колкото теб, преди 3 години и много съжалявам за това..

Първо също като теб нищо не знаех за секса, разбрах в последствие. За да не забременееш, ползвай презарвативи, това е най-безопасно за твоята възраст ако решиш да го правиш. Според мен обаче едно 19 годишно момче определено трябва да знае как да те пази. Въпроса е обаче дали ще запази теб след като го направиш. Не бързай, цял живот ще правиш секс. никой не умира девствен ;)

Наистина не знаеш елементарното а бързаш да го правиш. Научи повече, подготви се психически, физически и бъди сигурна в човека до теб, тогава го прави. От опит ;)))

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 7 дни
hash: 55fd559cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Гледайте сега...като млади хора трябва да се освободим от всички тия предразсъдъци и отживелици като: "трябва да го направиш на 16" или "на 14 не си готова" и т.н и т.н.

Няма точна възраст затова кога да започнеш да правиш секс, най-важното при взимането на това решение е да го искаш. Ако не искаш, ако не ти се прави секс не прави нищо насила или само за да бъдеш "готина".

И понеже може би ще прозвуча твърде голословно ще кажа, че аз за първи път правих секс на 15 години (само с 1 повече от теб) и никога не съм съжалявала затова. НО добавям и това, че трябва да се запознаеш с всички подробности около това какви биха могли да бъдат последствията от неизползването на предпазни мерки.

 
  ...
преди: 15 години, 5 дни
hash: dcf19e75af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Миличка аз ти предлагам да почетеш малко за секса,да научиш някои работии тогава да го практикуваш

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 4202de7f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Ако послушаш номер 10 ще пострадаш много. Не ходи да се ебеш от малка, ами си учи, срамота е да пишеш такива тъпотии... звучиш като курва

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: a75c32eaef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Каквото и да казвате за хаповете има едно: единствено и само презерватива помага! От хапчетата често няма смисъл - не помагат, и само увреждат организма. А и с тях не можеш да се предпазиш от болести! Така, че не му се отдавай толкова лесно на пича - предполагам не си лесна, така че му го покажи "все пак ти имаш вагина, и ти определяш правилата:))"

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 3446f3fe02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Аз сам на 13 и скоро много ми сие правеше сикс!Почнах да чета питах много хора и разбрах много неща за секса,но едно не ми е ясно и моля за помощ.Кога трябва да го правя незнам,моето бифше гадже го е правило и каза че е хубаво,но се пак то е момче,а аз сам момиче!Помогнете ми да реша да го правя ли!

 
  ...

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 5bf6e6d03b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   До номер 21... аве ти наред ли си?! Как може да питаш друг кога да го направиш, вземи прочети малко коментарите нагоре и ще видиш, че цял куп хора са коментирали точно същия проблем ... ама то кооой ли да се хване да чете :Х

До авторката- мила, прочети из този сайт някои други теми, които се отнасят до секса (естествено ако нещо не ти е ясно) Също и в википедията пише куп неща.. гугъл и още какви ли не сайтове. И след дълги повторения и аз ще ти кажа - направи го когато се чувстваш готова и наистина много го желаеш ... не да го направиш само за да задържиш гаджето си ;)
успехи за напред :)

Снежанка

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: a3c8b8b0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Добре бе аз също съм на 14 и съм момче.Гледам от време на време порно, но да искам да правя секс не.Неискам да си докарам проблеми на толкова ранна възраст.Пък и още не съм намерил перфектното момиче за мен . :))) ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ НЕ ГО ПРАВИ!!! КАТО ПОРАСНЕШ НА 16 17 години тогава ще ти е време :}}}}}

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 71a2ad0ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   И аз съм на 14 , правя секс и не съжелявам . Стига да харесваш човека до себе си и да му имаш доверие . До сега не съм съжелявала и едва ли ще го направя . Един съвет от мен : трябва да си напълно сигурна , че си готова за тази стъпка , защото това е Голяма отговорност .

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: bb9ee2b9a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Вчера правих секс за пръв път и сега ме боли корема. Нормално ли е? и какво още може да ми стане и какво ми има?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7c9a10fd7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Абе хора, стига сте се възмущавали че децата правят секс! Ами то отдавна се е видяло че както проходят и така им се доебава, не можете да спрете света да се върти! Наречете го еволюция, или пък сексуална революция... :D Не, не се бъзикам, говоря съвсем сериозно. Иска им се на децата, нека го правят, няма как да ги спрем колкото и да ни изглежда неприлично това момиче на 13 да прави секс.

Според мен проблема при децата които правят секс е само и единствено този- те не знаят как се прави, не знаят как да се предпазят, от какво се забременява и от какво не, не знаят и с какво да се предпазят, а пък и да знаят, то те не знаят как да го използват.. тъй че:

МИЛИ ДЕЦА, ТО СЕ Е ВИДЯЛО, ЧЕ ВИ СЕ ПРАВИ СЕКС, И ЧЕ ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ. НО МОЛЯ ВИ, ПРЕДИ ТОВА, ПОТЪРСЕТЕ СИ СЕКСУАЛНО-ОБРАЗОВАТЕЛНИ ФИЛМИ (ПРИМЕРНО ОТ ИНТЕРНЕТ), КОИТО ЩЕ ВИ НАУЧАТ НА ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА ЗА ТОВА КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИТЕ ОТ БРЕМЕННОСТ И КАК СЕ ПРАВЯТ ОСНОВНИТЕ НЕЩА В СЕКСА. ТАКИВА ФИЛМИ ИМА СТОТИЦИ. И НАЙ-ВАЖНОТО КОЕТО ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ОЩЕ ПРЕДИ ДА СТЕ ИЗГЛЕДАЛИ ФИЛМА И ДА СТЕ ПРАВИЛИ КАКВОТО И ДА Е- НАУЧЕТЕ КАКВО Е "СПИН", И КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИТЕ ОТ НЕГО !!! ПРОВЕРЕТЕ ОЩЕ СЕГА В ГУГЪЛ (ПРИМЕРНО).

/Извинявам се за писането с главни букви, но знам че тийнейджърите не обичат много да четат и пропускат през редовете и мненията. Просто искам написаното (съветите) да им се набият в очите./

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 500b3f78af
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   КОЛКОТО ПО-КЪСНО ТОЛКОВА ПО -ДОБРЕ.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bd6dc18270
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Хора, защо трябва да нападате момичето, тя иска съвет просто, можете да й го кажете по съвсем нормален начин, ако тя наиста иска таова нещо и си мисли че може да го направи физически и психически нека го направи, тя просто иска мнение, да види, пък от там нататък сама ще мисли, относно момчето на 19, да ситуацията може да е такава каквато изглежда, може и да не е. Тя сама ще реши, но хайде помислете вие как сте се чувствали на нейните години, имали сте и вие въпроси и дилеми.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: edb6d71a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Ела да те тествам!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f7e3281fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Казвате че тя не разбира но и вие не сте много в час.
И за сведение може да забременее дори да не е свършил в нея защото по време на секс от пениса се отделя семенна течност която съдържа малко количество сперма. Разбира се така шансовете са много по малки но няма нужда да рискуваш.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: d3adbc9716
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

42.   Слушайте сега мили хора момичето ви пита по този въпрос не за да и казвате че не трябва да го прави и че трябвало да учи.. Всеки човек е различен.. Щом тя е решила че иска значи го иска избора е нейн.. Много тъпо постъпвате като се правите на светци.. По въпроса мисля че презарвативите са по-добре защото от хапчетата на твоята възраст може да се развия някакъв страничен ефект.. По-добре се съветвай с някой по-разбран с нещата или просто попитай гаджето си той може да знае.. Ако мислиш че си готова го направи не слушай какво ти говорят хората.. имах една приятелка която се страхуваше именно заради това че хората и говореха глупости.. Прото го мисли така това е просто първи път не е нищо страшно всеки има различна представа... Бъди спокойна смятам че няма да има проблеми дано да съм ти помогнала психически след всички тези неща които ти наговориха от сорта на курва и т. н. т.... Успех и дано всичко да мине идеално :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 049be940ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   Миличка , рано ти е още изчакай още поне 2 -3 години . Ако те притиска значи и с теб само заради секса и не те заслужава .

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6f0c0d94e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Не съм чел коментарите но предполагам че всички ще ти кажат недей малка си и т.н.
АЗ бих ти казал Прави това което искаш! И ще си щастлива.
Баща ми го е правил на 14 или 15 не съм сигурен с 13 или 14 годишна за първи път а майка ми на 15 години. И двамата за здрави големи хора макар и разделени. Аз съм на 17 години момче съм. И го правих на 16 години с момиче на 13 което тъкмо ставаше на 14. Годините не са чак толкова важни а това как се чувстваш. Преди първия път с ръка съм я докарвал както и тя мене. Колкото до първия ни път аз адски много исках да я лижа но тя не можеше да се отпусне само ми даваше да я пипам даже не съм я виждал, по-лесно и беше тя да ми прави удоволствие. Но един път тя се отпусна съблякох я и я лизах на нея и хареса определено както и на мен. След което правихме 69 :3 и тя беше много възбудена и двамата го искахме. Правихме го с презерватив за да се пазим защото не си отговорен/а само за себе си, а и за другия. Проникнах я не мисля че я боял много, нямаше кръв, но ако сте чели не при всяко момиче има.(не знам 100% има вариант и да не съм и бил първия, но не вярвам да ме е излъгала). В няколко пози го правихме и накрая свърших. Правихме го даже два пъти мисля не съм 100% сигурен или от следващата среща го правихме по 2 пъти всеки път.
Беше хубаво и за двама ни. Следващите пъти като се виждахме в неделите само играехме на гол покер или просто започвахме да се целуваме и... Мисълта ми е че ако се чувстваш добре и го искаш давай :) Ако ти го искаш, а не защото го правиш заради него.

Прави това което ти искаш, бъди себе си за да си щастлива. :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 967beaa0e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   аз съм момче на 19 и за пръв път правих секс на 14 с една какичка която беше на 17... Незнам какво фрапиращо видяхте.. хах сеедно на вас когато сте били на 14 не ви се е искало? .. хо хо.. айди да си говорим честно.. тука всички които се правят на големите "психолози" "лекъри".. най мн к*р са яли.. ;) (Y).. Според мен нека си прави момичето.. човешка нужда все пак..
И тя иска да го усети вътре в себе си.. :D :D.. А колкото до това дето тука има 4 5 мъдростни личности... ще ви кажа "Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда
от съчувствие!! "...
.. А сигурно мацката вече го е направила..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3e04fbca5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Всички тук не се хабете повече, мила и двете знаем едно, не питаш защото искаш другите да те съветват, и няма да ги послужаш сигурно нито пък мен, ти си го написала тук само за да се заблождаваш след глупостта си че преди да си го направила си казала на някой... това е... пък и да ти кажа, по- добре да страдаш сега седмица за него, от колкото цял живот след една нощ!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: e46f8de4cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Няма никакъв проблем, трябва 10 дечурлига да родиш, както събратята ни роми ;)
(сега си на 19г, но нека другите под 18 да погледнат)

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 049d71d0da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   аз съм на 13 четох коментарите и още веднъж ще помисля да ли да го направя

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b46e4c3612
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   а аз съм на 12, 5 и също се замислям
мисля да почна с вибратора на мама

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 01aee7795d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

57.   Здравейте, прочетох всички коментари и искам да споделя..
Аз съм на 14 и харесвах едно момче, отидох у тях гледахме филм всичко точно. След това той седна до мен и ме целуна не се отдръпнах, защото го харесвах. Обаче той започна да ме съблича в първия момент не си помислих нищо, не знам как да го опиша като че ли бях запленена. След това той искаше да го направим аз му казах ,,ТИ НЯМАШ ПРЕЗАРВАТИВ НЯМА ДА СТАНЕ, НЕ ИСКАМ", обаче той ме увери, че всичко ще е наред. Не знам къде ми беше ума, но така де не знам и дали беше точно секс, но знам едно отворена съм. Много ме болеше и му казах, че не искам и, че си тръгвам. Той с цялата си наглост ми каза няма ли поне да си довършиш работата, демек искаше да му лапам (съжалявам за речника, който използвам) и така ме накара. През цялото време се ядосваше, че не можеше да ме наебе като хората. Тръгнах си той остава учуден, но ми каза после както искаш. Плаках много след като си тръгнах не можех да се държа на краката ми, същото време ме болеше. Отидох у една приятелка която е на неговите години (17) и и разказах всичко, тя ми каза, че трябва да се изпикая. Минаха вече може би 3 дни. Чувствам се като парцал, използвана и виновна, защото можех веднага да си тръгна. Опитвам да не мисля за това, да се разсейвам, но не се получава. Прочетох във всички възможни сайтове всичко, което трябва да знам. Навсякъде пише, че трябва да ида на лекар, а не мога да кажа на майка ми, не мога, не искам срамувам се от себе си. Не бях готова за този момент, но е факт. Просто имам нужда от подкрепа. А него не мога да го погледна погнусявам се, като го видя някъде и като се сетя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker