Отново съм зарязана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Отново съм зарязана
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2252 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 16 и искам да ви споделя един малък проблем, който съм 10000000 % сигурна, че много хора няма да сметнат за такъв, но все пак...
Първото ми гадже беше, когато бях на 14, но той скъса с мен, заради друга. Както и да е, успях да го преживея.
След него намерих друг, вече бях на 15 и се влюбих до полуда в това момче. Той също твърдеше, че ме обича, но една след 2 месеца скъсахме. Аз съксах с него , защото той ме предизвика, но после дълго време страдах за него, цяла година плаках и мислех само за това колко глупаво е приключило всичко, питах се защо и т. н. Останахме приятели, но аз не спрях да го обичам дълго време и когато той си намери ново гадже, просто умрях!
Разбира се дните минаваха, бях сама наистина дълго време, без връзка.
Имаше едно момче , с което се познавахме от преди, но не сме били близки до скоро и един ден излязох с него и най-добрата си приятелка и от тази среща стана ясно, че с него се харесваме. И така, постепено нещата се стекоха и решихме да тръгнем.
Ясно беше, че не сме влюбени един в друг, обаче много се харесвахме. Отначало с него всичко беше ок, покрай тази връзка забравих за момчето, заради което страдах цяла година и дори стигнахме малко по-далеч, но не сме правили секс. Надявах се, че понеже не се обичаме, ще се разделим без болка и сълзи, може би по взаимно съгласие... Но разбира се, докато бяхме заедно, гледах да не мисля за раздяла, а да се радвам на факта, че си имам гадже. И така, бяхме заедно само месец..
Както казах, в началото всичко беше наред. После обаче той ми обръщаше все по-малко внимание, от както училището почна, се виждахме мн рядко и това не ми пречеше, но последните две седмици просто беше супер незаинтересован. Не бях обсебваща, да го търся всеки ден по 100 пъти, но той започна да прекалява наистина и аз не знаех как да реагирам на това.
Имаше време за всеки и всичко друго освен за мен. Даже забравяше за срещи и един път го видях да да върви с друго момиче, а трябваше да се срещне с мен...
След това се чухме и той каза, че е изпращал приятелка от компаниятаи че сме се разминали погрешка.
После излязохме след цяла седмица без срещи и той се държеше супер студено. Казах му нещата, които ме притесняват. Стана ясно, че според него няма да сме заедно дълго време и аз не се притесних от тези думи, но после той почна да се държи още по-странно. Стояхме в неговата компания, където аз принципно не движа, но в един момент не издържах и просто му казах, че трябва да се усамотим. Скарахме се, заради нещата, които станаха същата вечер и тези попринцип. Казах му да решава дали иска да е с мен, той не знаеше дълго време какво да отговори и накрая просто... всичко свърши!
Скъсахме и останахме приятели. Всичко е наред сега, но просто не мога да проумея, че пак съм зарязана! Не ми е гадно за него, а за това, че пак аз съм скъсана!
Не го обичах, той мен също, но фактът, че го накарах той скъса с мен, направо ме убива! Смисъл, ако не бях толкова глупава, да си въобразявам, че мога да запазя още малко тази връзка (понеже докато бяхме заедно, ми беше хубаво), ако бях по-смела, щях да се изправя пред него и да му кажа, че късаме, защото отношението му напоследък не ми понася, все пак защо да бъда с някой, който постоянно ме отблъсква? В началото не беше така, обаче... Трябваше аз да скъсам с него! Но вместо това.... го накарах да избира и той... сложи край...
чувствам се като истинска загубенячка! Нямам късмет и това е! Знам, че още нямам дори 17 и животът е пред мен, че има още мн момчета и мн време и дрън, дрън, дрън, но ми писна от това вече! Всичките ми приятелки постоянно ги заглеждат, някои имат страхотни гаджета, а други-голям избор, а и каквото и да става, момичетата слагат край, а мен все ме късат... Аз нямам същия избор като тях! Мен все някакви идиоти ме заглеждат, даже след скъсването един смешник ми предложи наскоро, но му отказах, понеже търси само секс...
Просто ми е болно така, знам, че не съм нито първата, нито ще съм последната тийнейджърка с подобен проблем, да съм без гадже, но просто вече не издържам... А и както казах, в случая ми е по-тъпо, че той ме заряза... исках да споделя, не търся съвет.
Благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: c2e5f91b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оф познато спокойно повечето момчета днешно време са тъка , не казвам "всички са еднакви", но свестните са заети :Д... Просто ти пожелавам късмет и да си намериш твоя човек... А и между другото това е вярно, че сега ти започва живота те първа ще зарязваш и ще си зарязвана! И аз бях като теб на твоята възраст не че сега съм много голяма (20 г. )

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d03b481993
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката : Знам, но просто тези клиширани фрази са ми толкова омръзнали за 16 години! Знам, че в живота се случват мн по-лоши неща и хората ги преживяват, обаче учевидно аз съм слабохарактерна и не мога... а може би не искам!
Както и да е, сега не че съм съсипана, заради края на тази т. нар. връзка, но по-скоро изпитвам силно раздразнение от факта, че вече не сме заедно, защото независимо какви са били чувствата между нас, той беше наистина специално момче и най-малкото ми беше приятно дори да споря с него за каквото и да е... а сега го няма и кой знае кога ще се появи друг, а след него пак ще последва брутално скъсване...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker