Той предпочете повече време с приятелите си и по-малко с мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той предпочете повече време с приятелите си и по-малко с мен!
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 4664 пъти
Той почна работа тази година, а аз съм на училище. Работата му е доста лоша -6 дена работи до към 9 ч. и 2 дена почива. Беше ми обещал, че ще излизаме през двата му почивни дни, а през другото време - когато нямам много за учене и не съм много изморена. Добре, но 2 седмици подред той работи само с 1 ден почивка, в който излизахме, а иначе долу горе през ден. Проблемът стана тази седмица, когато въпреки обещанието си излязохме единия ден, но вечерта когато ме изпращаше ми каза, че на другия ден ще излиза с приятелите си. Аз се ядосах много, защото това не е първото обещание към мен което не изпълнява! И то не точно ме ядоса факта, че ще излиза с приятелите си, а това че когато можем да се видим за по-дълго той избира да излезе с приятелите си.
Аз понеже съм само на 15 трябва да се прибирам до 10:30, а приятелите му могат (и стоят) до 12- 1!
Може да не съм права да му се сърдя, но това много ме ядоса! Моля ви, дайте ми някакъв съвет, какво да правя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 41f6baf139
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ще ти кажа, какво да правиш, но не се сърди - просто залягай над учебниците не над мъжете, защото може да ти се наложи един ден и ти да работиш такава работа.
Който се занимава със зрели мъже на твоята възраст рискува рано да започне да страда от проблемите на възрастните жени (както е в момента с теб), което пречи на ученето.
Като жена иначе ти казвам - приеми мъжа такъв, какъвто е, имай разбиране и приеми, че той като работещ тежка работа има право сам да определя как ще прекара свободното си време (защото няма много такова).
Не се натрапвай, не досаждай, а го накарай с чар сам да иска да прекарва времето си с теб.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7c2d0994aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами скучно му е с теб, за това, след като е правил секс, вече не си му интересна и иска да се види с приятелите си.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cc26507023
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Еми приятелите му са поне 10, пък ти си 1. Мнозинство са откъдето и да го погледнеш - и като бройка, и като килограми, и като IQ...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c566444b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не разбирам, как може един човек, да е такъв егоист като теб. Погледни сега аз какво виждам. ''

Добре, но 2 седмици подред той работи само с 1 ден почивка, в който излизахме, а иначе долу горе през ден. ''

Ами, че миличка, човекът работи толкова много и пак намира време за теб. Ти пишеш, че през ден излизате, не разбирам какъв ти е проблема?

''Проблемът стана тази седмица, когато въпреки обещанието си излязохме единия ден, но вечерта когато ме изпращаше ми каза, че на другия ден ще излиза с приятелите си. ''

Аз ли нещо не разбирам. ''Въпреки обещанието си, излязохме единия ден...? На кого го е дал това обещание, дал не излиза с теб, не ми е ясно. Защото от написаното аз си вадя извод, че е дал някакво обещание, но въпреки това е излязъл с теб. Отново повтарям, какъв ти е проблема? И човека излиза с теб постоянно, като някаква лепка си. Ужасно е. Решил е да излезе с тях и да се разтовари, само с твоите глупости ли да се занимава?

''Аз се ядосах много, защото това не е първото обещание към мен което не изпълнява! ''

До сега, каквото прочетох от теб, всичко е изпълнил, просто един ден е решил да бъде с приятелите си. Мъжка компания, бира, цаца, футбол... остави го намира малко.

''И то не точно ме ядоса факта, че ще излиза с приятелите си, а това че когато можем да се видим за по-дълго той избира да излезе с приятелите си. ''

Хем получаваш внимание ( И то повече от приятелите си. Човекът само един път е решил да излезе с тях и ти... ), хем се оплакваш. Иди и разбери.

''Аз понеже съм само на 15 трябва да се прибирам до 10:30, а приятелите му могат (и стоят) до 12- 1! ''

Ми като си непълнолетна, така е. Какво се оплакваш? Такъв час е сложен и висшите органи, такъв ще спазвате. Човекът, за да работи, значи е пълнолетен. Ако ще да стои в центъра на града и пак никой няма да му каже нещо.

Оправи си, нещата, че си объркана. Има жени като някой от форума ( включително и мен), които се молят за капчица внимание от... е вече сме разделени де. Нямаш си представа какво е да не виждаш този човек 2 месеца подред и да го чуваш само два пъти в седмицата. Толкова получават някой жени. А ние сме по - големи от теб и въпреки това... се чудим и вайкаме. Ей такова внимание получаваме някои, а ти... нямаш място за оплаквания.

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b140ebdd2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Това винаги ми е било странно в една връзка. Имам много приятели и приятелки като просто едно винаги ми е правило впечатление.
С някой мои приятели се поотдалечихме, защото си хванаха гадже. Един от най-добрите ми приятели, с който сме заедно от деца, седяхме на един чин от 1-4 клас и всяко лято сме били заедно, просто как да кажа разредихме много вижданията. Като се видим пак си имаме приказка и т. н., никога не сме изпитвали нещо повече от братско-сестринска привъзравост дори и да не сме брат и сестра и не че преди сме се виждали много често - все пак той е на работи и лекции, аз на лекции и дет се вика на една две седмици веднъж ще се видим да си поговорим. Като почна да излиза с това момиче тотално се отдалечи от всичките си приятели, не само от мен - вечно няма време, вечно трябвало да излиза с нея, че тя му се сърдела. Абе хора толкова ли емного да дадате малко свобода на тея мъже един път седмично да си видят старите приятели. Все пак с тях си имат приказка, рядко се виждат, а имат доста повече минало и преживяни и не виждам да е толкова лошо, че един път на една две седмици са отделили 5-6 часа за старите си приятели. От друга страна пък една част от момичетата дето се оплакват като тебе отказват да излизат с приятелите му - например неговата приятелка никога не излиза с нас дори и да сме я канали.
От друга страна наблюдавам обратното при жените. Момичетата винаги си общуват със старите приятелки, дори и това да е по нарядко, но не забравят да се обядат. Също така мъжете до тях рядко правят сцени, че видиш ли са излязли за 2 часа с няква приятелка. А и толкова често ми се е случвало гаджето на някоя позната дори и да не се познаваме много да идв ас нас на кафе, да си говорим, да отидем на кино. Не е нужно да си свръх близък с приятелите на гаджето си, ама не пречи от време на време да можете да проведете един разговор. Сега не очаквай, че неговите приятели ще те приемат на равно с него, винаги отначало ще излизат с теб щот оси му гадже и после ако си допаднете може да станеш част от компанията, ама просто не го отдалечавай от тях.
Малко ми е егоистична тази представа - аз си излизам с мойте приятелки, ама той нека излиза само с мен. Не те е ощетил - видяли сте се за един ден, един ден е прекарал с тях. И това, че ти е казал, че като почне работа ще прекарва свободното си време с теб е вярно, но не можеш през всяка почивка, която има да очакваш да е с теб - тоест той да работи и само теб да вижда. Ти сега не възприемай буквално, че ще почне да диша за теб и със ставенето ще мисли за теб.
Съжалявам, ако грубо съм се изразила и съм несправедлива спрямо теб - все пак не си описала пълната картинка и цялостната ви възка - но просто съдя от хората около мен.
Ана

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0f5e349c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   здравей,
ти си на 15, той над 20.

естествено, че ще иска да бъде с приятелите си - знаеш ли на колко теми може да говори с тях?
както казаха вече по-горе - на по бира, цаца и мач...

а с те б какво? най-вероятно ти се интересуваш от сапунки и последната песн на Азис или Кондьо.

Едва ли ще сте за цял живот заедно - ти в момента ставаш само за секст.

Успех и не се сърди! още си малка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2076cd8466
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моме, освен твоята собствена гледна точка, ситуацията може да се разглежда от още 2 различни ъгъла:

1. И аз работя, но не толкова много колкото него. Въпреки това се виждам с най-близките ми приятели около веднъж на месец. Той сигурно ги вижда по-рядко. Дай му шанс да се помотае малко с компанията! Мотането с тях от 10:30 до 1 не е опция. Първо, щото е прекалено малко време и второ - как ще отиде на работа на следващия ден, ако си легне посред нощите? ОСОБЕНО ако работи до 9 вечерта.

2. Струва ми се, че прекалено много му се ръгаш. Остави топката в негови ръце, нека ТОЙ да те гони теб за среща! Малко се направи на непристъпна. Една седмица може въобще да откажеш да се видиш с него - единия ден имаш да ходиш на рожден ден, а на другия - да учиш за трудно контролно. Нека ТОЙ да милее да те зърне, а не обратното. Ние мъжете сме такъв сорт птици, независимо от възрастта... в кръвта ни е да тичаме след жените. Колкото по-трудно става това, толкова по-настоятелни ставаме и толкова повече ни се услажда, когато заветната среща най-сетне се осъществи.

М на 27

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0c1ab1bc83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хаха, какво ти пука? ! Аз съм имала приятел, с който не съм се виждала 2 месеца, защото все беше "зает" и му бих шута. После ме изкара мен виновна за раздялата и т. н. Това го казвам не за друго, ами да знаеш да не очакваш нищо от никого и да не вярваш на думи. Малка си, тъй че не е фатално- нито ще е първия, нито последния. Както и други казаха- гледай си учението.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c566444b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От номер 4

Леле, Номер 8... сякаш аз съм го писала. Аз също не съм го виждала от два месеца, и той вечно е зает и аз бях виновна за раздялата... Леле... Да нямаме обща карма.

Ел:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0c1ab1bc83
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 4 от 8 - ако ти е казал, че иска да се срещате за удоволствие без връзка-значи да :Д:Д:Д
Иначе, до авторката- прочети коментар 7 :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c177b7b652
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторката:
Главно към 6 - Аз съм на 15, скоро ставам на 16, а този месец стана на 19! И мога да те оверя, че не съм някоя кифла, която да гледа сериали, слуша чалга и тн! А и приятелите му са колкото мен на години (има само 1 на неговите) и не се интересуват от това което ти мислиш!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a2e75a2d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Изключително рядко момиче на тази възраст знае какво иска и какво може да получи от момче на 20. То момчето на 20 няма идея с кого му е по-готино да си прекарва времето и действията му са продиктувани от моментното настроение. При всички случаи обаче по-голямата разлика в годините при една двойка непременно означава повече допълнителни проблеми породени както от възпитанието на различните поколения, така и от нивото на "зрялост" и желанията на 2-мата. Приятелите на тази възраст (18-24 години) са съществена и определяща част от живота както на жените така и на мъжете. При мъжете обаче се създават едни много специфични връзки и се преживяват специални емоции породени главно от неща, които преживяват заедно и неща, коитио правят един за друг. За разлика от момичетата (където голям жест е да си услужите с грим или гребен и голямо преживяване е да си правите пижама партита) момчетата създават приятелства под въздействието на по силни емоции. Непристойни и просташки прояви като саморазпавата например са в състояние да тестват и изкарат на яве нивото на услужливост, лоялност и жертвоготовност на един мъжки индивид спрямо друг. Ето защо момчетата в по-голямата си част предпочитат приятелите си пред интимните си половинки. На един следващ етап разбирасе идва време да се обърне повече внимание на жената и на семейството, но на тази тема е съвсем различна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker