Не точно като първи път! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не точно като първи път!
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 9533 пъти
С приятеля ми който е на 18, а аз на 14 се обичаме много!! Нашите са против него, но това мен не ме интересува. Тази история не е точно за секс, но не знаех коя категория да избера. Та значи той ме задоволява с това да си пъха пръста във входа ми, аз него по няколко начина. Та да минем към темата! Това с пръста продължи около месец и половина долу горе толкова.. И приятеля ми ми каза, че съм се изхабила тоест девствената ми ципа се държи много малко. Но аз не обърнах внимание. Преди седмица на 16 октомври излязохме и той си вкара единия пръст. Тъй като не ми стигаше това поисках да си вкара и двата за да ме подлуди още повече. В началото беше много хубаво, но след 1-та минута усетих нещо вътре в мен да се къса и как нещо се стича от влагалището ми!! Казах му да си извади пръстите той в бързината ги извади рязко и аз усетих лека болка много лека.. Видяхме, че той има кръв... И то не както към чувала малко ами цялата му ръка. А аз самата се бях оцапала бая.. За миг целия свят ми се стовари [все пак това за 1 момиче е нещо много ама много важно] Така де аз треперех цялата не знаех какво да кажа и се разревах. Приятеля ми пое да си тръгне, но аз го спрях. Той ме прегърна и ми каза не исках така да стане.. Извинявай!! Аз дори не помня какво съм му отговорила... Та отидох видях най-добрата си приятелка разказах и и тя ме успокояваше. След това той ми звънна, говорихме и така.. Не можах да заспя първите дни когато заспивах и ставах от сън, 1-та ми мисъл бе това което се случи оная вечер!! Имах адски болки до преди два дни. Когато ми дойде цикъла. Което беше странно защото трябваше да ми идва на 26 а то на 18. Гаджето каза, че това било нормално. Не обвинявам приятеля си нито себе си, защото е станало неочаквано и да бяхме го планирали нямаше да стане. Та не мога да погледна нашите срам ме е от това, че съм едва на 15!! Виновна ли съм?? Пишете това дори не е отваряне по начина който трябваше. Пък и все още приятеля ми не е проникнал в мен с члена си! Цикълът ми спря и той иска да опитаме! Мен ме е страх да не би да стане нещо дали е сигурно с кондом. Знам, че някои коментари ще са то сорта "На 14 оле малка си много малка " Знам не съм искала да става! Това, че с приятеля ми се задоволявахме без секс ми стигаше! Какво да правя да го направя ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6a453a43fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Виж, първи път си е било. Да си девствена не значи да имаш или нямаш ципа - самата ципа се къса при много жени преди първия път при спорт и т. н.
Ти си била интимна с мъж, правила си Петинг с него и голяма работа - скъсала се е една ципа. Не разбирам, защо се притесняваш толкова, трепериш и го изживяваш толкова тежко, при положение, че си била сексуално активна с момчето, решила си да го направиш и СИ ГО ИСКАЛА.
Иначе, дали ще спиш с момчето, това ти трябва да решиш. Аз те съветвам да не го правиш, а да продължавате като до сега с Петинга. Причината е една - рискът от бременност, който на тази възраст не можеш просто да поемаш.
Ако все пак решиш да правиш секс, никой не може да те спре. ПОЛЗВАЙ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО КОНДОМИ - от самото начало, до самия край на половия акт. След употреба внимателно разглеждайте кондома, дали е в своята цялост.
Не ползвайте възелин и други лубриканти, освен ИЗРИЧНО продаваните като лубриканти за употреба с кондоми.
Ако ползваш кондоми, няма защо да се притесняваш. Не се пукат толкова лесно, колкото хората, които не ги ползват твърдят, за да оправдаят непланиранните си бременности.
Не познавам жена, момиче, които ползват кондоми да са забременявали. Късат се веднъж на две години, пие се Ескапеле и готово.
Забременяват хората, който не ползват кондоми! Запомни го това и бъди крайна в искането си да се ползва кондом от началото до края на половия акт.

И въпреки всичко, макар че изглежда просто - да правиш секс и да поемаш всички рискове от това не е детска работа. Продължавайте като до сега, изчакайте да станеш поне на 16 г. Аз на твое място това бих направила, но ти решаваш!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 81c49219c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

2.   Приятелят ти след като е усетил, че нещо става е трябвало да бъде по - внимателен. Очевидно не е мислил, а и ти с него. Дали трябва да кажеш на майка си... не мисля. Не е задължително да легнеш сега... Когато си решиш ти. Ако искаш и на 22 ще легнеш. Това ще е първият ти път. Това е било инцидентно и непланирано, така че няма от какво да се притесняваш. Приятелят ти нека да почака още, членът му няма да хване ръжда. Когато си готова ти, а не когато той поиска. Това не е било първи път. Когато приятелят ( ако правите секс) проникне за първи път, пак ще те боли. Това, че се е скъсал химена, не значи че няма да чувстваш болка при първият акт. Мускулите ти още са необработени и не са както на една редовно правеща секс жена. Има спортистки, на които им се къса химена докато спортуват. Така стана и с мен, горе долу. При първият ми акт ме болеше, но кръв и сега няма, просто защото съм спортувала прекалено и когато ме е боляло тялото и някой части от тялото, аз не съм усетила, че е станало нещо. Но първият път е запомнящ се, а ти няма от какво да се боиш. Но запомни, когато ТИ си готова, а не когато той. Той няма думата. Не се притеснявай, мила.

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7b2a01974b
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Така и не стана ясно, последно на 14 ли си или на 15? !
Не, че има голяма разлика - и в двата случая ти е прекалено рано за сексуални отношения, но щом така си решила - давай.
А е пределно ясно, че който си играе с огъня рано или късно ще си опари пръстите - не може приятеля ти да ти бъркоти из вагината без да засегне химена - което е и станало.
Сега, след като не си вече девствена, поне той ще може да ти бърка по-спокойно, но ако опита да си вкара члена очаквай още болка и кръв - все пак не може да се сравняват размерите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4c49b8059e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   това са простотии мойта приятелка от спорт се дефлорира на 12 години аз бях на20 няма секс чаках 4 години преди да правим секс за да направи години като си викам малка е ще я боли нека чакамняма да умра а тя нашта се поебала през това време с цялото училище така че тя е отворена действай дане те ипреварят е трябваше с члена да я отвориш затова го е дал господ не само за пикане

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e8069dd056
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Странното е, че нали не е станало по нормалния начин както писах в историята! Не знам какво да правя. Чувствам се някак си по различна от другите ми връстнички след като това стана и това ме подтиска. Мисля си, ако не го направя сега нали щом в по горните коментари пише, че не ми е било първи път, че щом не е проникнал в мен значи не е и когато съм готова за проникването по нататък в подходящия момент и с приятеля ми който се обичаме дали това ще е проблем. Струва ми се, че той няма да ми вярва, че е било с пръсти казвам го това защото не съм сигурна дали ще съм с това момче с което се случи и това защото нищо не се знае! И относно годинките почти на 15 съм и знам, че за някои е много не нормално, но и аз не съм искала това! При положение, че съм знаела до къде може да се стигне, но не съм мислила!! Мерси за по горните коментари! Давайте пишете :)))

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 94ec742331
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Е, какво толкова те притеснява! Това е нормално, щом сте гаджета трябва да има и секс. Не се тревожи, направете го. Ако се чувстваш готова и искаш да се случи възраста ти не е от значение. Бъди спокойна, нищо няма да ти стане. Нормално е да ти потече кръв, все пак ципата се е скъсала. През това минава всяко момиче. Не се тормози с излишни страхове. Ако решите да правите секс използвайте презерватив и всичко ще бъде наред. Просто се усмихни и гледай напред. Не е станало нищо лошо и нищо фатално. Ти просто преминаваш през един нов етап от живота си, който присъства в живота на всеки човек.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f7d6fa8db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   пича иска само секс с теб. За какво е тръгнал да си ходи тъпака... зарязва те в кофти момент... без да се превъзнасям ама никога не съм бил толкова проЗт кат гаджето ти... зарежи го и не му давай да си му секс играчка

Ако искаш да станеш 14 годишно курве му пусни :)това е което аз мога да ти кажа :) дотук ми стигат възможностите... нека видим твоите сега

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1199ea2174
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Абе детенце, дето си тръгнала да повтаряш, че не си го искала, с кран ли разтваряха краката ти, насила ли или ти сама ги отвори? Какво ревеш сега, че не си искала? Не знаеше, че тъй ще стане ли? На кого ги разправяш тия, а? Че какво чакаш да стане като си дала да ти бъркат там, че пък и искала с два пръста? Е, каквото си си търсила, си го намерила. С тоя акъл доста още проблеми ще си имаш. Чуло детето, че хората секс правят, па му се допишкало и мисли, че секс му се прави. Е, освен да си сърбаш попарата, нищо друго не може да се направи. Другия път искай с три пръста! Тоя твоя, дето бяга уж, че няма нищо общо, той ги умее тия.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 346900d385
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Не знам защо, но ми се струва, че приятелят ти те използва... дано не е вярно!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7b2a01974b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   ".. аз не съм искала това... " - много ми е интересно, как си му позволила да ти бърка във влагалището, пък не си го искала, изнасили ли те е??
Моето момиче, ти доста добре си го искала, ама не си очаквала играта да загрубее, а сега, след като е вече факт - съжаляваш, обаче миналото не се връща.
№4 - от спорт никой не се е дефлорирал, освен ако спорта не е бил креватен - явно или приятелката ти те е метнала много хитро, или ти си много прост, за да прозреш истината.
Авторке - каквото и както да го мислиш - факт е, по-раничко е трябвало да си зададеш всички тия въпроси.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 794bb81984
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Искам съвети, не упреции!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 81c49219c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Номер 2.

Добре бе, Авторке, какви съвети искаш? Какво искаш да ти кажем? Каквото имахме за казване го казахме. Ние не можем да дойдем и да ти оправим проблема. Ако искаш пак да си девствена, отивай в западните страни, където чрез специални конци, се шие химена наново. Обаче тази технология още не е попаднала в България и по - добре, че такива като теб, редовно ще са пред кабинетите. Как искаш хората да не те упрекват, след като сама си си виновна? Направо не мога да ви разбера в този сайт. Уж искате съвети - получавате ги, а след това мрънкате. Случило се е и толкова, какво можем ние да направим. Ние сме СПОДЕЛИ. КОМ, а не ОПРАВИ ПРОБЛЕМИТЕ. КОМ. Нищо не можем да сторим. Сама трябва да се оправяш. Ние даваме посоката, а от теб е целта. Толкова ли не можете да проумеете този изключителен факт?

Ел:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ccfe45cfb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   авторке, не се притеснявай, почти на твоята възраст съм, знам какво е, мен не са ме отворили, а и аз ходя с момче, което е на 15 години.. той ми каза, че ще го направим, когато аз се чувствам готова, а не когато той иска, затова, моят съвет е да не бързаш -- изчакай :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker