Как да преодолея болката от любовта. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да преодолея болката от любовта.
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 9249 пъти
Първо ще разкажа моята история и след това ще задам въпроса си към вас(читателите).
Аз съм момче на 15 години,което вече имам чуството че няма за какво да живее.Това при мен се случи така. Не знам дали хората,които ще прочетата това ще ми повярват но засега на мен това ми е гледната точка и изкам да я споделя с вас дори и тя да се промени с годините.Първата ми любов беше когато аз бях на 14 години.Тя ми беше нещо като наи-добра приятелка,но явно премина в нещо повече.Незнам как да ви го обесня,но тези които са се влюбвали знаят за какво става на въпрос......Аз просто живеех за това момиче,всичко което правех правех за нея,ставах си с мисълта за нея, лягах с мисълта за нея,нямах нищо друго в главата си освен мисълта за нея.Бях толкова влюбен,че града,в които живея(понеже той е малък) се говореше как аз тичам след нея като куче с оплезен език,НО тя неможеше на ми отвърне понеже имаше някои зад себе си,който да и помага и обича.Имаше нещо между нас за известно време но накрая стана ето нещо такова- "Искам да бъда с теб,но когато не съм с него(нейното гадже)".Но аз не се отаказах. Борех се всеки ден да и е добре,да я забавлявам(докатато не е с него-гаджето й),но накрая започна много да боли. Често да си кажа дори спрях да излизам с компанията си, в която беше и тя. И дори посегнах на живота си,но безуспешно. След,около 1 година болката поодтихна,но благодарение на друго момиче.Бяхме лудо влюбени и връзката ни продължи 4 месеца.НО,след тези 4 месеца излязохме един ден като тя ми обясни причината поради която не може да бъде с мен и това беше че е твурде малка и е страх от такава задълбочена връзка. Сподели с мен,че аз съм неината втора любов и аз съм единствения човек за, който е плакала и може би права наи-голямата си грешка досега в живота но мисли,че така е редно.Да имахме малки проблеми,но ги разрешавахме,много хора не гледаха положително на връзката ни,понеже ние с нея с откъснахме от света и заживяхме само ние двамата така да се каже,много хора казваха че тя не ме обича а само използва.Но аз я обичах и се опитах да я задържа дори и я да казваше,че няма смисъл.Накрая решението,което взех беше да се насоча към известната фраза "Обичаш ли някой,пусни го на свобода".
Бях плайбоят на своа град,така ме наричха дори,бях наи-романтичния човек по приказките на някой хора,не пуша,пиех от известа степен,отличник съм,майка ми е наи-добрия човек на света,който ме е научил на добри обноски и ми е дал всичко което съм поизкал в този живот,водя се като богаташчето с хубавите телефони,наи-скъпите дрехи,а Аз често да си кажа както започнах по горе в темата имам чуството,че няма за каквто да живея.Откакто приключи връзката ми между мен и моята 2-ра любов Аз спрях да излизам,да уча,постояно мисла за нея,дори и да минаха 3 месеца,вече съм на 15 и единственото нещо,което ме подържа жив е майка ми,понеже я обичам много и не изкам да я нараня като се "хвърля из някой мост".
И това което изкам да ви питам е дали има начин да забравя това момиче,което немога да имам.При първото не беше толкова мъчително и имам чуството,че я забравих по бърже,но сега при второто виждате сами какво е положението.Знам че съм още малък за да говоря тези работи,но като ги мисля защо да не ги споделя с вас.
Моля пишето това което мислите,защото изкам да си върна прекасния жизнерадостен и изпълнен с емоцй живот,който имах преди да срешна нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 61683b1a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само ще ти кажа, че дори мисълта за самоубийство е налудничава. Живота е хубав, а ти си прекалено млад.И представа нямаш колко хубави неща ще ти се случат в живота ти и колко ли любови ще преживееш. Дори съм убедена в това. Бъди силен, знам, че боли, всички сме го преживяли по един или друг начин. Но...болката минава. И след всичко лошо рано или късно идва и хубаво.Желая ти го от все сърце!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 5f89e42332
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Мило момче, разбирам те напълно колко ти е тежко. Но единственото, което мога да ти кажа от опит, и е доказано, е, че можеш да забравиш един човек, само, когато срещнеш друг, който да го замести. Ти сам си се убедил, че е така, с първата ти любов, защо да не стане така и втория път?
А това, че си млад и малък е само в твоя полза. Тепърва ще срещаш още много любови и разочарования, но запомни, че колкото и да обичаш едно момиче, никоя не заслужава да се лишиш от живота си заради нея!
Успех, миличък, и не се отчайвай, каквото и да става! :)

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 9ea4d74d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тези който четат това което съм споделил ги умолявам да напишат своето мнение по въпроса!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 9ea4d74d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Благодаря ви за съветите и пожеланията,и ще се надявам да стане така,както казвате.Благодаря още вендъж и ви пожелавам всичко най,най!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 1e5f15c3ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Виж,аз бях същата на твоите години.СЪЩАТА.Имах чувството,че съм срещнала Голямата любов и съм я изпуснала.Рев,безразличие към живота и към всичко..докато не срещнах поредната любов.И тя беше още по-истинска и силна,но..и тя си отиде.И така непрекъснато,докато в един момент започнах да преживявам все по-леко и по-леко разделите.Такъв е животът.Не е защото предните ми любови са били по-силни.Просто съм била по-малка и всичко ми се е струвало по-страшно и безсмислено без любимото същество.
Ти си мислиш,че тя е жената на живота ти,нали?Грешиш.Ще ти кажа как да я познаеш когато се появи:
Най-големият белег е,че ще те обича толкова много,че няма да има начин да не ти отвръща на чувствата.Или с други думи:
Момичето, за което страдаш сега не е истинската ти любов.Няма по-ясен знак за това от този,че не те обича.Следователно не е ТЯ.Когато срещнеш точната ще го разбереш,защото това момиче няма да откъсва поглед от теб,ще има постоянната нужда да си до нея,ще умира за теб,ще те гледа с толкова влюбени очи,че направо ще се разтапяш.По това ще я познаеш.Което не значи непременно,че ще е любовта на живота ти,но поне ще си искрено щастлив и няма и да се сетиш повече за предните си момичета.А колкото до Голямата любов,много малко хора я срещат.А и не знам дали изобщо съществува човек,който да е "единственият,най-добрият за теб".Може би просто при такива връзки се правят много компромиси,съществува голямо доверие,влюбеност и т.н.
Недей да търсиш Голямата любов,достатъчно е да намериш момиче,с което да се обожавате взаимно.След което само от вас зависи как ще протекат нещата.Но не си губи времето да страдаш по човек,който не те иска и не те обича.
Повярвай-ще срещнеш много други,които ще те желаят силно!Успех и през ум да не ти минава за самоубийства-моля те,не се дръж като ревливо хлапенце,бъди мъж!

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 800bf4850b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Друже и аз ся сам като тебе брат(емоционало отношение)
Ма таз дето аз много я искам ся постоянно е с един друг пред очите ми и секи ден напрао саби и ножове все едно забива в мене. Опа отплеснах се. Искам да кажа оглеждай се на ляво и на дясно за следващата. Трябва да целунеш много жаби преди да наемриш принцесата. Кофтито е ,че и ти като мене май си намерил принцесата (или поне така си мислим) Не си първия дето се чувства така, няма и да си последния. Стискай зъби и продължавай напред.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 1d9502d697
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ти си голям сладур! Всички които са писали коментари по темата ти казват, че това да си сложиш край на живота е пълна лудост и не е решение-и са напълно прави! Ти наистина си още много малък, но това в никакъв случай не означава, че страдаш по малко, както спомена някой по горе в коментара си-това, че си млад е само в твоя полза ;) Аз лично съм много влюбчива и когато бях по-малка все плачех и си казвах, че няма да ми мине, че той е моята голяма любов и така с всеки следващ, а повярвай ми не са малко. "ПО ДОБРЕ ДА СРЕЩНЕШ ЛЮБОВТА И СЛЕД ТОВА ДА Я ЗАГУБИШ, ОТ ТОВА НИКОГА ДА НЕ Я СРЕЩНЕШ" Успех миличък и дано скоро да я забравиш!

 
  ...
преди: 15 години, 1 ден
hash: f42565ad9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Извинявам се за този коментар,но просто изкам да споделя,че всеки ден посештавам пощата си с едничка надежда,някой да е написал мнение по въпроса за да мога да реша проблема си а виждам само,че е прочетена от 300 човека и има само 8 коментара :( .Моята молба само е моля ви,след като прочетете,споделете мнение!!!

 
  ...
преди: 15 години, 1 ден
hash: 4f6dc5e8e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо, без да се обиждаш, обаче не проумявам как така си отличник след като допускаш ФРАПИРАЩИ правописни грешки...пише се иСкам, със ССССС, както и посеЩавам, а не със Ш и Т. Дано не ме сметнеш за дребнава, но е недопустимо, тея неща се учат в началното училище.
Иначе по темата: всички тези чувства са съвсем нормални за твоята възраст, сега хормоните ти бушуват толкова бясно, че за тебе това момиче е всичко ДО СЛЕДВАЩАТА. Само не се затваряй в себе си, общувай било то лице в лице или виртуално, общувай и намери друг смисъл на живота си (разбирай друга любов). И ако някой ти каже, че не е вярна поговорката "клин, клин избива" не му вярвай. Само това е изхода.
Айде със здраве, успех :))

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 часа
hash: ad2f2b6470
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Просто продължавай на пред :)

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b51e56cb02
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Знам, че те боли, но повярвай ще ти мине.Когато се влюбиш следващия път дори ще се питаш дали изобщо си обичал тази. Не трябва да ти минават глупости през главата, продължавай да живееш, болката ще намалява всеки ден. Общувай с приятели, споделяй, разказвай, искай мнение това ще ти помогне много. От сърце ти пожелавам никога повече да не те боли“

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 66b77280a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   По принцип всеки кава че това е детска глупава любов но не е така като сме малки не значи че ни боли по малко от остаалитте аз може да съм на 13 но мисля че много съм видяля от любовтта ... а как да я преодолееш мисля че изобщо не трябва да се опитваш помисли колко готини маци те заглеждатт ии не се опиитваии да я зябрявиш опитаи се да превърнеш обичта в омраза като я видиш се прами че не я познаваш ще боли ама рано или късно наистина ще ти е безралична.. живял сии безз ннея межеш ии сеггаа .. успехх в живота ...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b91146bbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Здравей, аз съм на 19 и от 4 години си имам гадже, вече сме имали интимни отношения (секс), аз много го обичам даже щяхме да се сгодяваме, докато не разбрах че той си има друго гадже (друго гадже което на всичкото откоре е моя приятелка и на всичкото е бременна от него ) и така вместо с годеник и прекрасна любов се оказах сама. Представи си че гаджето ти е много свясно, а изведнъж се оказва че е бременна от друг, при теб е лесно просто я зарязваш, защото не си ти бащато, но
мен? Направи съпоставка и после прецени дали ти си зле. аЧао надявам си да имаш повече късмет от мен и дано не станеш преждевременно баща :D късмет

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ab2538a834
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   здр аз съм момиче та 16 и в момента аз преживявам едни несподелени чувства... Много ме боли, когато всеки ден виждам момчето, по което съм луда и което обичам толкова мн. Боли ме, когато го погледна и знам, ние никога няма да сме нищо повече от приятели или познати... С една дума те разбирам напълно! Моят съвет към теб е да си намериш някакво не чак толкова ангажиращо занимание, и да му отделиш повече време и ще видиш, как постепенно я забравяш!
Успех и умната
Мери

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a5dbb7e9bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не мога да си представя какво ти е, защото все още не съм се влюбвала. Само ще ти кажа "Късмет" и според мен ще се оправиш! :) Както казват "Времето лекува".

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 46ac46bc23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Здравейте! Аз харесвам едно момче от много дълго време. Преди няколко месеца му казах че го харесвам. Не получих отговор и не знам какво да мисля!!!! Когато го видя устните ми пресъхват, сърцето ми започва да бие силно и започвам да се държа странно! 1. Какво значи ок??? Как да го преодолея?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f0f180c089
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Вчера и мен ме остави момичето което обичам, и ми е адски трудно. Първата ми любов. Имам чувството че няма да я преоделя и искам да се боря за нея, но незнам дали има смисъл след като ми каза че вече не изпитва същото. Момче не си сам. Като прочетох как се описваш виждам себе си. Дано да се оправим.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3e582f85cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Мии да ви кажа аз съм момиче на 15 години и никога не съм разбирала хората, които си провалят бъдещето заради някакъв си човек, който ще забравят след известно време и ще гледат с надсмешка на себе си... не казвам, че не съм харесвала никой, напротив... даже сега се опитвам да забравя едно от най-свестните момчета, които съм срещала, но просто няма как да се получи, пък и не смятам, че съм достатъчно голяма да твърдя, че обичам някой и т. н. Мисълта ми е да не се отказваш от живота, защото в бъдеще ще се сблъсквашс много по-лоши неща от тези... пък и ако нямахме лоши неща, с които до се сблъскваме няма да е интересно... колкото до това как дая забравиш... прами някакви странични неща, срещай се с повече хора, забавлявай се, не сезатваряй и не гледай толкова сериозно на всичко ;) тези години са ти дадени да се забавляваш и това са годините, които няма да забравиш. Не ги пропилявай! После се занимавай с каквото си искаш :))) надявам се да съм помогнала

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 79b33a11b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Има един израз "Любов с любов се забравя" опитай :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 2958c510ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Пич, извинявай, но ти мъж ли си или не?
Как ще се опитваш да си слагаш край на живота заради няква си, с извинение др*сла? Не си ли твърде малък за такива решения? Работата е от проста по проста! Нали си богаташчето със телефоните и т. н. ами вземи са наеми да тренираш някакъв спорт, изваяй си тялото, изваяй си имидж на един спортист! Примерно баскетбол започни да тренираш или футбол! Момичетата харесват футболисти! Ще имаш състезания и там ще има много хора който да те гледат, включае и момичета, все някое ще те харесаи т. н.!
Два съвета от мен! Първо, не се влюбваи прекалено бързо, защото после става... лошо и си малък да се влюбваш, и второ не си хващаи гадже което е по малко от теб с 2 години или повече! Или да е колкото теб или 1 година по-малка от теб! (Става въпрос докато си в тази възраст 14-17г. )
просто се замисли малко какъв е смисала да си тъжен, заради някоя си * №%.. дето си харесала други го щото бил не знам си какъв... казвам ти пич започни да тренираш някакъв спорт, отборен спорт, завържи нови приятелства, запознай се с нови хора, те пък ще те запознаят с други хора и така, все ще има някоя пичка дето да те хареса спокойно!!! НЕ СЕ ВЛЮБВАЙ! Живота е пред теб! Радвай му се! А ако ваще са по заможни, супер сменяш гардероба на найк адидас и пума и си ти човека!! НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!!! :) ;)

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 91420cf21d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Аз също съм в същото положение.Момиче съм и може би не те разбирам добре защото не знам как го разбираш ти. И аз съм на15 години. Имах го поне като приятел, но заради дрънканицата на съученичката ми

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c5d04c073c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Аз също съм така! Не мога да го забравя. Той много ми липсва. Сега бих те посъветвала да и покажеш какво е изгубила. Намери си момиче. Тя ще съжалява, че те е изгубила!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 318cf42aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   От части знам как се чувстваш аз съм само едно момиче на 11 но знам каква е болката от любовта. Преди един месец. Отидох на село и срещнах едно момче на 14 влюбих се в него. След време Моя приятелка му каза. Говорехме по тази тема двамата и го питах дали има надежда и ми каза че е объркан. На следващия ден ми писа че си има приятелка тогава за малко да скоча от прозореца на втория етаж. После му писах едно гадно писмо и после ми каза че си е нямал приятелка просто го е зарибявала. Виждахме се с него и едни други приятели няколко пъти. Една вечер си направихме парти по случай края на лятото и тогава напих ли се какво ми стана го питах пак дали го харесвам и той каза че не знае и му прошепнах че няма вечно да го чакам. След седмица ми писа че не ме харесва плаках цял ден. След време си писахме в "Facebook" и нямаше за какво да говорим и той ме накара да дам тема и му казах че не знам и той да даде тема и на пук ли защо ми каза "Кого харесваш ето ти тема" и естествено му казах друга тема и той ме попита дали още го харесвам и ми казах ДА и ме разпитва какво ще правим ако сме заедно какво ще искам от него такива работи и аз му казах че не знам защото все пак съм само на 11 и си помислих дали щом ме разпитва дали го харесвам какво ще правим ако сме заедно да не би след време да поиска да се съберем но на другия ден има друга в живота му и дори е моя позната тогава една моя приятелка ме успокоява цял ден. И след това започнахме да си да си пишем и после се скарахме жестоко и от тогава не сме си писали сега не знам какво да изпитвам към него. Любов или Омраза.
КАКВО ДА ПРАВЯ???

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker