Да му предложа ли секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да му предложа ли секс?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3117 пъти
Привет! Момиче на 17 съм. Досега нито съм се целувала, нито съм имала гадже... Просто не съм имала нужда от тези неща... Но в последно време се замислям, че може би съм готова за най-сериозната стъпка, а именно сексът. Понеже вече от близо 2 години харесвам едно момче от класа ми и съм си мислила дали да му предложа да спи с мен. Не искам нито обвързване, нито нищо. Само една нощ. Та въпросът ми е какви са шансовете да ми откаже според вас? Възможно ли е да ми се подиграе или нещо от сорта? Истината е, че не сме приятели, просто разговаряме от време на време и това е. Наистина имам нужда от това вече. Не ме бърка, че ще е за 1 или 2 пъти. Мисля, че той е хубав и привлекателен и затова бих искала първият ми път да е с него. Не съм такава дето ще се разстрои примерно след такава евентуална постъпка... Моля за съвети

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3bd14bce8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мисля, че е добра идея. В класа, клюките се разпространяват със скоростта на звука, но ако е човек, който може да пази тайни и няма да разпространява личния си живот - ок. Но се чудя не искаш ли някой, който да вложи чувства и нежност, защото той не те обича, а ти искаш само секс? За напред в бъдещето ще получиш секс и над път и под път и зад път... Защо не оставиш спомена за първия път да бъде прекрасен и изпълнен с прекрасни мигове, а той след като не те обича, ще си вкара пениса два три пъти, ще свърши и ще си тръгне? После ще се чудиш - това ли било, ами че няма смисъл. Защо не изчакаш подходящия, този който ще те накара да се чувстваш специална и различна, а не просто парче месо, с което прави секс? Просто... не бъди като всички останали, които дирят секс. Намери човека, който ще те направи истински щастлива и в сексуален аспект и в любовен. С това, което пишеш, заприличваш на евтина к*рвичка, а така не е правилно. Опитай да пренаредиш приоритетите си и тогава. Не бързай, животът е пред теб.

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b18ae72ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж сега момиче, вероятността да ти откажат е толкова нищожна, че не си заслужава да я мислиш, но МНОГО ВНИМАТЕЛНО си помисли всичко ли е на ред с ценностната ти система щом си нямала приятел, а изведнъж се хвърляш да правиш секс само за да бъдеш дефлорирана. Струва ми се, че желанието ти е продиктувано от нещо което се е случило може би подигравки от съученици, възприето от теб като обидно и пренебрежително отношение на родителите или нещо друго. Помисли си.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6b8d97416b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Каквото ти казва сърцето това преви!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f7b86cbc65
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това звучи точно като моята история преди няколко години когато бях на 17, с разликата, че не ставаше въпрос за момче от моят клас, а мой познат, с който излизахме на по кафе от време на време. Не съжалявам, че съм го направила, защото го исках, но той не каза почти на никой след това. Връзката ни не се разви, имаше само секс, но при мен обстоятелствата така се стекоха, че няколко седмици след това си намерих сериозен приятел, а с момчето, с което изгубих девствеността си загубих всякаква връзка. Моят съвет е щом го искаш го направи, но не с него, защото не ми се вярва момче на 17 да се сдържи да не се похвали пред приятелите си, че е правил секс теб. А ако стане това ще се почнат едни клюки, подмятания... Ти не заслужаваш това.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 29180b1fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не мисля че идеята ти е добра-да предложиш и да спиш с момче от класа! Утре ще се напият с приятели и ще започне да си хвали--"Иии, знаете ли Мимито от нашия клас, пусна ми ей така"! След това ще започнат да ти се тропат и другите момчета. Това ти е първия път и мисля че трябва да го направиш с човек, когото обичаш и на някое романтично място, а не да ти го изломбурка на тавана, в колата или на някой строеж! Секса е секс когато е с любов!

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 94a8f58bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Първия път е доста по-различен от едното чукане, надявам се не така го приемаш. Със сигурност няма да мине като секса, който гледаш по филмите и порносайтовете, затова е хубаво да имаш доверие на човека до теб. Привлекателни хора има навсякъде, толкова ли е трудно да изчакаш някой, който освен че те възбужда, те кара да се чувстваш сигурна? Май ще ме разбереш най-добре като погледнеш заглавието на темата си. Щом смяташ, че трябва да се допитваш до някой, значи идеята вероятно не е добра... ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9216a8ccdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, предложи му.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker