Не мога да го разбера - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да го разбера
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 1614 пъти
Запознах се с едно момче, с което имаме много общи неща, притежава важни за мен качества и също така е хубав и има стил. Очевидно и аз не съм му била безразлична понеже приятелчетата му не го оставяха на мира и постоянно го викаха да ходи някъде с тях, но той остана при мен, за да си говорим. На края на вечерта той ме изпрати, целунахме се и си разменихме телефоните. На следващите дни постоянно ме търсеше, искаше да се виждаме, но аз шматката, за да провокирам любопитството му, не вдигах или му отговарях със закъснение. Отказвах да се видя с него (
въпреки, че изгарях от желание), за да кисна по кафетата с прятелките си. Бяха минали вече около 2 седмици след като се бяхме запознали и той полека се дистанцира. Не издържах вече. Исках да го видя и още искам. Реших, че е време да сменя тактиката. Започнах да му пиша смс-си, предложих му да се видим, но той ми отвърна, че нямало как да стане, защото точно този ден имал работа.... пфф Всеки знае, че има ли желание има и начин. Явно вече съм прочетена книга за него :( От тогава ме потърси един или два пъти, но не е като преди. Моля ви дайте ми съвет. Какво да правя? Много го харесвам. Допуснах ли грешка като му писах да се видим? Може би вече не представлявам загатка за него, банална съм му? Или пък си прецаках всичко като се правих на недостъпна още от самото начало? А може и друга да се е появила, която за разлика от мен не е пасивна и действа.. Моля ви посъветвайте ме нещо, не искам да оставям така нещата. : ) Мерси предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 541fa6fd85
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доста интересна ситуация! Първо искам да ти кажа, че си постъпила изключително глупаво като си го отблъснала за известно време. От друга страна пък ако започнеш сега да го търсиш по-настоятелно може наистина да предизвикаш интерес - първо го отбягваш, а после го търсиш (само да не си помисли, че и ти не знаеш какво искаш). Поискай по-настоятелно (все пак не прекалявай) да се срещнете и си изяснете отношенията. Кажи му, че изпитваш чувства към него, но си объркана и не знаеш дали са взаимни. После остави нещата в неговите ръце. Вярвам, че щом те е целунал не е безразличен към теб, така че ти стискам палци и не се ядосвай каквото и да стане. Успех!!!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3ced89300a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Доста си се прецакала като си се правела на недостъпна. Човекът просто е решил, че го въртиш, не го харесваш и е спрял да се занимава с тебе. Много жени така правят, подмятат флиртове, мили думички, а после само те игнорират и бягат от теб. Аз бих постъпил по подобен начин като пича. Не ми харесва и мисленето ти. Казваш щом има желание, има и начин. Еми ок, при теб е имало желание, но не си действала.

Все пак, нищо не е загубено. Просто прояви отново интерес, този път ти трябва да бъдеш активната. Лошото е, че е пламнала искра и той тогава е имал чувства към теб. Обаче, дистанцираното поведение веднага може да отблъсне някой мъж, колкото и красива да си.

Моят съвет от тук нататък е да бъдеш решителна. Аз като мъж, мразя нерешителните и колебаещи се жени. Не казвам да си нахална или нагла, просто когато някой те покани на среща и имаш интерес към този човек, дай му ясен отговор, покажи, че си сериозна, а не поредното разглезено момиченце, което иска да ходи с приятелките си, а някакви заблудени пичове да и дигат самочувствието.
м20

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker