Заплашва ме със самоубийство !? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Заплашва ме със самоубийство !?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3405 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 17 години имам приятел от 1 година но нещата станаха малко сложни.. Неща които аз не понасям.. Като например постоянно сърдене.. да не си пиша с еди кой си.. да не излизам с тоя с оня.. с една дума няма да излизаш от вас ще си седиш само във вас и няма да си пишеш с никой само с мен.. А реша ли да изляза се почват едни мутри.. Бе хуу бе прай квото знаеш.. и т. н.. И на мен ми писна.. Проблема е там че при всяко "Искам да скъсаме" той почва да плаче да чупи.. да се самоубива.. даже днес си тръгна от работа и си сряза ръката.. Писна ми.. Когато му кажа да скъсаме ми казва " Дано никога повече не си щастлива дано като умра и ти да ме последваш" Та аз съм все още малка.. Все още съм дете.. Писна ми от тези глупости... Наистина много го обичам.. Страшно много съм свикнала с него много шансове му давах.. А той после като се успокой и ми се извинява и да съм била забравила но то не става така.. Но аз ок "забравям" колко шанса да му давам още..? ! Писна ми.. той не разбира че така ме кара насила да съм с него.. Страх ме е наистина да не го направи защото преди се е опитал да се самоубие за предишната си приятелка а, казва че мен ме обича повече и донякъде вярвам че е така защото нея я е удрял мен не смее защото много ме обичал.. Е това трябва да направи и просто забравя за мене.. Просто не знам вече какво да правя наистина..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: e74fe8b712
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Ми остави го да се самоубива - решението си е негово, не е твое та ти да имаш някаква вина. А щом вече го е и правил, тогава пък съвсем никой няма да те обвини за нищо - личи си от пръв поглед, че човекът си е ненормален по рождение.

Ти имаш своя воля, която е не по-малко важна от неговата, и щом ти е писнало - махни се. Тя тая работа става от двама души, не от един.

Не му казвай че късате да го дразниш. Просто престани да му пишеш и да му говориш - прекъсни всякакъв контакт с него и стой твърда както и да се опитва да ти въздейства и да те изнудва. Ще побеснее, ще побеснее пък ще изчезне.

А вие защо толкова малки се забърквате в подобни гадости, пък после идвате тука да плачете?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ebf29bed56
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   На това му се вика манипулиране. Обаждаш се на 150 и казваш, че приятеля ти е психично нестабилен с 2 опита за самооубийство, казваш че те заплашва, че ще направи 3 опит ако го оставиш сам, но те е страх да си с него, тъй като е посягал на бившата си. Изчакваш да дойдат хората, като видят, че се е рязал сами ще си направят изводите. Ти си свободна, погрижила си се за здравето му и това е всичко, което е зависело от теб.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 88792fa097
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Не ставай като Лора Палмър

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ffaaea2a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Номер 2 от къде толкова акъл? :Д Един съвет:
поговорете обеди го да не прави глупости а да помисли за действията си, и че ти си се превърнала не в негова приятелка а в негова робиня.!

Мери

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 76941678c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Авторката : Към номер 1.. Защо от малки се забъркваме в такива гадости ли? ! Ми защото в началото не беше такъв аз не се влюбих в тоя човек.. 5 месеца не ми показа нищо лошо и аз много се влюбих в него.. и после почваш да се съобразяваш с него но по едно време ти писва.. Наистина по душа е много добър но нервира ли се е способен на всичко само и само да ме задържи..
Към номер 2.. Мен не ме е страх да съм с него.. Просто ме е страх ако го оставя да не се самоубие и после цял живот на мен да ми тежи...

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b9862a2cb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ето, това, което ти е казал номер 2 е най-умното нещо. Човекът ми взе думите от устата. Послушай го. Това е верния път. Не може да ставаш заложник на психически нестабилен човек. Само ти се струва, че го обичаш. Мазохизъм е да се обича човек, който те изнудва по такъв грозен начин. Отървай се час по-скоро, че може да стане и много по-лошо. И пак ти казвам, прочети какво ти е написал номер 2. И се вслушай във всяка дума.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 76941678c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Авторката.. Мери хаха :Д.. хареса ми коментара ти.. говорили сме много пъти и той винаги като е спокоен ми се извинява казва ми че не съм заслужавала такова държание и т. н и съжалява.. тия неща стават само когато му кажа искам да скъсаме.. но после като се успокой.. е мил тогава е той.. не искам да се обаждам на 150 или на който и да е.. все едно е престъпник да идват някакви си хора и т. н. просто искам съвет как сама да се оправя в такава ситуация без намесата на странични хора.. Ако се стигне до такова ниво ще се намесят и други хора но за сега не искам.. Не ме упреквайте че ми е кофти просто ми давайте съвети.. Мерси на всички!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8f46eb43b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ако наистина се обичате ще намерите заедно решение... поговори с него, кажи му че искаш да излизаш с приятелки, че се чувстваш затворена като не ти дава да излизаш. Покажи му че го обичаш, не му давай поводи за самоубийство... излизайте и заедно с приятели, за да опознае компанията ти и да ти има доверие.
Успех и дано намериш решение на проблема, защото те разбирам чудесно...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3a310e0d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Е, добре де, той те манипулира - манипулирай и ти!
Ще излизаш с приятелки, ако не иска да скъсате. Като каже, че ще се самоубие като скъсате, му кажи, че явно иска да го направи щом не вижда опцията да се виждаш ти с приятелки.
Просто прави логическа верига!
Ще си пишеш и с други, ако иска да си пишеш с него. Иначе няма да влизаш там, където си пишете! И т. н.
Пак казвам, че ако ти каже, че ще се самоубие му посочваш опцията с това, което ти "разрешава" и всичко е наред.
Накрая би трябвало той да се откаже също от връзката или нещата да се обърнат в твоя полза. След като се занимаваш с манипулатор, научи се и ти да бъдеш такава. :) Чиста работа!
;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 76941678c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката : Тези неща с излизанията и с писането почти ги преминахме с много говорене каране и т. н. и вече не са главна тема.. Проблема е в самоубийството :Д.. Не искам да прави така.. да ми говори така.. Наистина после съжалява че ги е изрекъл даже днес ми се извини над 10 пъти и постоянно повтаря какъв боклук е.. Знам че много ме обича сигурно се повтарям вече :Д.. но някак си как да му обясня.. да му кажа че това не е правилния начин и как да съм сигурна че наистина няма да го направи...? ! :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b4c42448b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Скъпа, това момче е болно. По-добре просто стой далеч от него, ясно е, че няма да се оправи, но по-добре да се махнеш, преди да те забърка в по-голяма неприятност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker