Странно поведение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Странно поведение
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 2859 пъти
Здравейте МОМЧЕ СЪМ НА 12 ОТ ЯКОРУДА!!!!Искам да споделя моята история с вас и се надявам да ми помогнете!От 3 или 4 месеца имам проблем с едно момче от моя град-той е на 17, но ако го видиш ще си помислиш че е на 14! Ние едно време бяхме приятели, но по едно време той взе да се променя..вече спряхме да се виждаме тоест да играем футбол и тем подобни!! Веднъж както си вървя го срещам и му казвам ЗДРАВЕЙ-и той ми отговаря така...след малко го виждам върви по мен и ме настига и ме пита!-хей /няма да си казвам името/ знаеш ли че аз много се дразня така като ми говорят?Още веднъж ми кажи така и ще те убия.Аз приех това като на шега и си продължих!!След като се връщам от училище отново го срещам но не му проговарям само го погледнах и си продължих!След това отново ме настига и ми казва-защо ме погледна бе?Повече няма да те преупреждавам.Още веднъж направи това и ще те убия--от тогава не съм го срещал 2 или 3 месеца..после пак го видях за първи път от 3 месеца и той ме погледна прааво в очите направо краката ми се подкосиха /бях в магазина/целият отпаднах с голям труд си отидох към нас..от този момент където и да го срещна много се уплаша и 2 дни изпадам в траур!!Моляви ПОМОГНЕТЕ-- :((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 699354dfdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако се чувстваш застрашен защо не споделиш с някой твой близък, по възможност по-голям.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 40922480f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   спокоино, той е само един пиклю, които се прави на интересен. и ти се отипшай да не му обращап внимание като го видиш. тегли му една майна. ако мн те е страх от него, кажи на вашите.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 57f2476ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако беше малко по - голям щях да те посъветвам да потърсиш нещо повече за този "приятел". Имам предвид, да проучиш в какви отношения е с родителите си, дали не се забъркал в някоя секта, или не употребява наркотици - но е твърде рисковано за теб, затова не го прави.

Може би ако го избягваш, ще постъпиш най - добре. Когато го зърнеш от далеч, върви напред и дори не го поглеждай. А ако дойде и започне да те заговаря - не му обръщай внимание, сякаш си сам.
Пробвай така в продължение на няколко седмици (например), и виж какво ще стане.
Ако продължава да отпраща подобни заплахи към теб - разкажи на родителите си. Може би те ще вземат най - доброто решение.
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 3a5dd28c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тоя е някакъв комплексиран керпеден, който иска да се прави на мъж, защото като е на 17 се взема вече за голям. Ако продължава да те заплашва просто кажи на някого - баща, учител и те ще знаят какво да правят. Няма да се плашиш.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 03eb0d2b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съв автора
Ами ако го кажа на родителите ми незнам какво ще го правят!!Ако още веднъж се усмели да ме заплаши ще го кажа!!Аа и да кажа че няма никакъв проблем с мойте родители--просто неговите майка и баща много се бият и карат и се опасявам да не е превъртял!!Сега като го видя не ми говори но още изпитвам някакъв страх!!Немога да се отърва от този страх!!А моят най добър приятел също се страхува много от него!!Но ако ме заплаши още веднъж го казвам и незнам какво ще става с него!!Ам забравих също че някой от мойте приятели казват че пуши марихуана!!Незнам до колко е вярно това!!

 
  ...


...
преди: 15 години, 27 дни
hash: becfa8b326
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз имах подобен проблем преди време.. едно момиче от класа ми ме заплашваше че ще ме пребие и някви такива.. мн ме беше страх от нея.. накрая казах на майка ми и след известно време всичко отшумя, тя повече не се закачаше с мен.. сега минаха няколко години от тогава.. и мога да кажа че се държим напълно нормално както се държиш с някой твой приятел..

Според мен трябва да кажеш на майка си.. тя знае най добре.. а страхът ще си отиде повярвай ми, нужно е само време и той ще изчезне..

Успех нещата ще се наредят и няма да те е страх вече!=)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 24 дни
hash: 03eb0d2b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм автора:
Ами права си страхът отшумя!! Повече не си обръщаме внимание!! Но все още като си помисля за него пак ме хване страх!! Той не се закача само че нещо с погледа си все едно ме хипнотизира!!

А ако го кажа на татко нз кфо ще му се случи

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker