Безразличен съм на някои! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Безразличен съм на някои!
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 3729 пъти
Здравейте незнайни форумджии! Надявам се тук да намеря утеха и да споделя едно от много проблеми с които съм се сдобил! Срамежлив съм, но вече по малко и мисля, че това не ми е много голям проблем, но от него може би възникват други! Не мога да си го обясна странен съм в началото като се запознавам с момиче ми е много зле и тежко! Но след като се поопознаем ми става много весело и си общувам с тях! Но защо има някои (повечето) момичета на които просто виждам че съм им безрзличен просто с някой имам музата да си говоря а с някои просто усещам че немога нещо ме кара да не говоря и комуникирам с тях! Дистанцирам се! Винаги почти съм бил мухльо! А най-лошото е когато те пренебрегва момичето към което изпитваш симпатии и като някой задръстеняк да се задоволяваш само от едно здравей и една усмивка (може би искуствена ) от нейно име! Защо ме отбявга,пиша и се бърза се ляга да спи ! Заговарям я ! Държи се доста добре ! Но отвътре може би казва -Разкарай се!!! Опитвам се да се променя и до 1 степен успявам но това ме мъчи!! ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 2a1bb06126
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това се казва химия и понякога няма нищо общо нито с външността, нито с характера на човека...Не е утешение, но е смислено обяснение.

На мен скоро ми се случи да харесам едно момче, което видимо прояви интерес към мен. Имам добро самочувстие за себе си, без да се възнасям. Открита съм, естествена в поведението си, обичам и умея да се забавлявам. Харесвана съм. За съжаление, обаче, с момчето просто не се получи, въпреки симпатиите. Аз положих големи усилия да го предразположа, провокирам и т.н., но нещата не се развиха докрай, поради липсата на инициатива от негова страна.

Нямаше химия...жалко, но е факт, с който няма как да се преборя :) Тези неща не стават насила! Най-красиво е, когато чувствата и привличането е взаимно!

Успех и не се прадавай!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 9bd8b592f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Брате, момичетата са като хрътки. Почти винаги надушват когато ги харесваш, въпроса е дали ще си признаеш. Трябва да и кажеш, пак било то и по скайпа как се чувстваш, може пък и тя да не те харесва особенно, но да е предразположена поне да те "пробва". И после евентуално наистина да те хареса и да се влюби, разбира се възможен е и обратният вариант и да ти каже така и така не ставаш за мене или да се измъкне с "не си мой тип"
Отношенията между хората са много сложни. Топката е в тебе.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 16f844e5a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Приятелю, може би просто не си открил точното момиче за теб! Спокойно, няма нищо страшно в това. Не спирай да я търсиш. Когато видиш, че някое момиче се "насилва" да говори с теб и мислиш, че го прави без желание, просто не се занимавай с нея. Не бързай да се самоопределяш като "мухльо" или "задръстеняк" или всякакви такива, защото това само ще ти смъкне самочувствието. А без самочувствие си за никъде.
Бъди по-смел и по-уверен в себе си. Ние момичетата (в повечето случаи) очакваме момчето да направи първата крачка. Нормално е да се притесняваш, но пък за нас това е очарователно и даже секси, така че не се впрягай толкова. Мисли си за положителните си страни и се опитай да се отпуснеш.
Всички минаваме по този път - едни ни одобряват, други не. Важното е да не се отчайваш и да продължиш смело напред.
Успех!!! :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: baaf29e7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мерси за споделените мнения! Исках още нещо да споделя, че винаги когато аз харесам едно момиче, то не ми отвръща! И обратното! Аз си имам и малко притеснителност относно признаването! Също така и все си харесвам момичета които знам че не биха държали много на мен, незнам просто ме привличат има нещо което не ме оставя на мира!!! А и често сменям хорара с които общувам миналат година излизах с една компания, сега тя вече ми е безразлична! Н успях да намеря хората които искам ! И сега се ориентирам към друга компания но тези хора си ги познавам от мн време, но не бих казал че са ми приятели!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker