Не мога да му вярвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да му вярвам
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1699 пъти
здравейте :) ще започна с това, че съм момиче на 16 години. до сега съм имала една сериозна връзка, тази ми е втората. предишната завърши супер гадно, оказа се, че въпросното момче просто е искало да ме вкара в леглото, но когато видя, че дори след 6 месеца не става, си ми каза истината - че няма нищо към мен и е бил с мен само заради външния ми вид, искал е просто да ме... беше ми гадно, много гадно, но осъзнах, че не си струва. искам само да отбележа, че не съм някоя кифла или малка курва, не се гримирам, косата винаги ми е на опашка, а в дрехите ми няма нищо предизвикателно - дънки, кецове и тениска (е, вече изкарах пуловерите). ученолюбива съм, обичам и да чета. не съм момичето, което всяко момче иска, не съм секс бомба, но истината е, че освен гаджето ми, още 4-5 момчета си падат по мен, постоянно ме заговарят по автобусите и т. н. казват ми, че имам уникално пленяващо излъчване. сегашният ми приятел също е на 16, имал е няколко връзки, но нищо сериозно. с мен се държи като с принцеса, казва, че ме обича, пътувана всеки две седмици (той е от града на баба ми), за да се видим и т. н. проблемът е в мен, не вярвам, че е възможно да е така. аз живея в приказките, искам да бъда с моя принц завинаги, но не мисля, че е възможно той да ме обича, не вярвам, че който и да е може да ме обича. когато без да искам кажа "омъжим" имам чувството, че го плаша, въпреки че казва, че и той иска същото. реалист съм, знам, че скоро ще му омръзна, но искам да се науча да му вярвам и да изживея връзката ни, кой знае, може и той да е "голямата ми любов". някакви идеи? писна ми да го наранявам с недоверието ми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: f754b89a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Драга моя, именно това, че са ти разбили вече сърцето един път и фактът, че връзката ти е толкова хубава, те плаши. Ти не можеш да повярваш на ситуацията, не на приятеля си.
Казваш, че живееш в приказките, но същност живееш в един стъклен свят, който се боиш да не се разруши и трепериш всяка секунда, а именно това може да го развали! Именно страховете и поведението ти могат да отблъснат гаджето ти, не нещо друго!
Просто се пусни по течението и си изживей връзката! Ти си само на 16, не се чуди дали ще се ожените и т. н. Дори и нещата между вас да свършат някой ден, поне ще си имаш хубовите спомени, но ако постоянно се страхуваш, с това ще провалиш връзаката си, ще загубиш един човек, на който си могла наистина да вярваш и който те е обичал и ще си удряш главата в стената, но ще е късно.
Съветът ми е да си гледаш живота и да се наслаждаваш, на всичко, което имаш и на прекрасното момче, което те обича, защото и аз бях като теб и загубих най-скъпото в живота си именно заради моите безсмислени страхове!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 58d9b3fc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе какви мазохисти сте бе, момичета? Как така имаш най-доброто, пък не заслужавала, щяла да му омръзне, дрън-дрън. Ами стой самичка у вас и никой няма да има проблем. Ще омръзнеш само на себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dceb504652
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   за да те обича някой, трябва първо самата ти да се обичаш

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker