Болки в корема с течение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Болки в корема с течение
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 14149 пъти
Здравейте! Аз съм на 13 години. Януари месец ми дойде. От тогава имам едно жълтиникаво течение. От начало беше малко, но се усили. Има и миризма. А сега имам и големи болки в долната част на корема. Дори понякога не мога да заспя. Мисля, че блоката е от яйчнцниците, но не съм сигурна. Имате ли някакви предположения каква е тази болест(ако е болест)? Моля, кажете ми какво да правя. Благодаря ВИ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3c883e85bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Имаш бяло течение... Аз не мога да се справя с този проблем вече 2 години и ми е много некомфортно (на 14 съм). Съобщи на майка си за този проблем и не прави грешка като моята. Казах й за течението след две години и толкова съм се влошила от него, че миналия месец ми се бяха появили гъбички - сърбеж, зачервяване, болки в самата част отдолу и плюс течението. Не ме питай какво ми беше! Само лек допир на това място ме караше да изпитвам неописуема болка.
Та отидохме с майка ми на гинеколог, казах му какъв е проблемът с мен, той поиска да ме погледне, но аз, естествено, не му позволих. Изписа ми някакъв крем, с който се мазах една седмица, гъбичките УЖ изчезнаха, но течението не. Сега ми предстои отново да ходя на гинеколог, който гинеколог ще ме гледа с видеозон, ако не се лъжа, не съм информирана.
Умолявам те, съобщи на майка си за проблема си, защото не ми се ще да те сполетява същото. Мене ме беше срам да й кажа и това ме доведе и до друг проблем. :) Пиши какво си решила да правиш, ще следя темата.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0c79e922fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Щом на теб ти са се появили гъбички, не значи че и на другите задължително ще се появят. Аз също съм на 13 и също ми дойде януари месец. Оттогава имам жълто-белезникаво течение и нямам проблеми. Някои даже казват, че е здравословно. А колкото до болките, те са напълно нормални. Те показват, че половата ти система се развива нормално. Не всички момичета ги имат и аз съм една от късметлийките, но ако се разровиш из нета, ще видиш, че са едно съвсем нормално нещо :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3c883e85bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Номер 2, моето течение отначало беше съвсем нормално бяло течение, което нямаше мирис и цвят. Но с течение на времето цвета се промени, течението се ускори и се появи неприятния мирис. Заради този проблем вече 2 години нося нон-стоп ежедневни превръзки, които превръзки още на 2-я час вече са оцветени с кафеникав цвят. А сега нека ти поясня това с болката - тая болка не е ниско долу в корема, изглежда не съм се изразила правилно... Болеше ме самата вагина, а тя бе предизвикано от гъбичките. И да, права си, не всяко момиче може да получи гъбички, но при повечето случаи (както при мен), като не се лекуваш се стига точно до това.
Течението? Да течението е нормално, но щом не се лекуваш нещата вече се усложняват. Достатъчно съм се ровила в нета и знам какво говоря. Не си мисли, че нещата са толкова прости.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9b95754a3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Благодаря за коментарите!
Колкото до номер 1 не мисля че мога да кажа на семейството си. Точно сега имаме големи проблеми. Майка ми и баща ми се развеждат, баба е сериозно болна... , а и много ме е страх! Би ли ми разказала малко повече за тези гъбички? Благодаря ти!
За номер 2 сигурна ли си че е нормално, защото мен много ме боли!
А въобще може ли тази болка да е от яйчниците??
-авторката

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 981c0a3e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако болката е ниско в корема, то тя е от яйчниците и е едно съвсем нормално нещо. За да я успокоиш ти предлагам да стоиш на топло, завита под одеяло. Ако и това не помогне, пробвай с леки упражнения в областта на таза. Но и ако това не спре болката ти предлагам да попиташ някой възрастен за болкоуспокояващо. Уверявам те, че тези болки не представляват заплаха за здравето ти, много жени ги имат. Надявам се, че съм била полезна :)
от номер 2

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 44c4a66441
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хей хей :) Здравейте и от мен! Малко по- голяма съм от вас и мога да си кажа, че нормална болка няма. Миличка, колкото и проблеми да имат вашите здравето е по- важно, за това ти препоръчвам да споделиш с мама за проблема. сигурна съм, че тя ще ти даде точен съвет и ще прецените двете имаш ли нужда от лекар или не. няма нищо страшно в това да се прегледаш, но съм сигурна че е по- добре да е скоро отколкото много късно... такива самолечения с топли одеалца и други бабешки деветини ги прилагай само когато имаш менструални болки а не течение което може да си е проблем. отнасяй се отговорно със себе си като жена, защото вече си такава- честито за което!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d28d026db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти отново! Не подценявай течението, мила! Твоя проблем не е по-малък от проблемите на майка ти, баща ти, баба ти... Моля те отново да съобщиш на майка си, мисля, че поне на детето си трябва да отдели малко време!
А сега нека ти разкажа за гъбичките. Преди около месец както си стоях на лаптопа и усетих болка в яйчниците. Постепенно започна да става по-силна и реших да си легна (не се безпокой, не са се получили гъбичките от нея). Легнах си и на другата сутрин се събудих с лек сърбеж във вагината, обаче тоя сърбеж продължи цял ден. Не мислех, че е нещо сериозно. Но на следващия ден сърбежа бе по-нетърпим, цял ден миене и пак миене... сърбежа така и не изчезна! Исках да кажа на мама какво се случва с мен, ала умирах от срам! На третия ден обаче нещата се влошиха-появи се много силна болка и зачервяване. Сърбежа в комбинация с болката е просто... ужасно чувство. Отново не казах нищо на мама и сама предприех мерки. Започнах да се мажа с крем "Здраве", като си мислех, че на другия ден болката и сърбежа ще са по-търпими, ама съм се лъгала.
На четвъртия ден просто не издържах и срам не срам казах на мама. Тя леко ми се накара, защото едно, че не й бях казала за течението, друго, че не й бях казала и за тея пусти гъбички.
Та, на следващия ден веднага отидохме при гинеколог, разказах му какъв е моя проблем и той ми каза, че без да ме види не може да бъде сигурен дали това са гъбички. Аз не му позволих, защото нямаше да позволя на някакъв дъртак да ме гледа отдолу. Та аз дори гадже не съм имала до сега! Това както и да е. Изписа ми Клотримазол, някакви лечебни билки, и витамин С. Прибрах се в нас и още вечерта започнах лечението си, което лечение продължи една седмица и болката, и зачервяването и сърбежа изчезнаха! Но за съжаление течението не.
Сама прецени какво ще правиш - дали ще кажеш на майка си или ще се оставиш да се влошиш...
Малко несвързано съм написала всичко, ама какво да се прави. :D - Номер 1

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d804d602fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Здравейте! Аз съм на 15 години и тази година юни месец ми дойде за пръв път.. следващите три месеца ми идваше редовно но от два месеца не ми е идвало... не водя полов живот затова възможността за забременяване е изключена! Бих искала да знам дали трябва да се притеснявам?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3c883e85bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8, няма нужда от притеснение. Това е напълно нормално. Възможно е дори да не ти дойде през следващите 7, 8, 9 месеца дори...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9b95754a3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички който разгледаха моя проблем и ми дадоха тези съвети! Ще се опитам да намеря смелост да призная моят проблем на родителите си. Искам да Ви попитам дали можете да ми кажете за някой гинеколог, който е помогнал на вас или сте чували, че е добър?
-авторката

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3c883e85bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз лично не. От малък град съм. - номер 1

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: be47a311c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе момичета, наистина ли сте толкова прости? "Естествено не му дадох да ме види", "Не искам някакъв дъртак да ме гледа отдолу"? ! Ми айде следващия път като настинете или се разболеете от нещо да не ви поглеждат изобщо и да ви предпишат ей така нещо си! Бе я спрете да се правите на важни и като сте отишли на гинеоколог - на магарето и да си види професионалист! Кифли смотани...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2eded93ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Напълно съм съгласна с номер 12! Не може да отидеш при гинеколог и да не му дадеш да те види, дъгото което е гъбички не се определят и лекуват на посъки, просто е абсурдно!! Трябва да се вземе вагинален секрет (микробиология)да се прати за изследване и да си покаже какъв е точно проблема, към кои лекарства си чувствителен и т. н. Не е много приятен гинекологичкия преглед, но е НАЛОЖИТЕЛЕН, родили сме се жени и поне веднъж годишно, ще ни се налага посещение на гинеколог, поне докато сме във фертилна възраст!
Не крийте нищо от майките си, щом се отнася до здравето няма нищо срамно, почти съм убедена, че какъвто и проблем да имате вашата майка се е сблъскала с него вече поне 2 пъти.. Ходете на лекар и се грижете за себе си, за да не си блъскате главите после :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker