Искам да спя с приятеля на майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да спя с приятеля на майка ми
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 4201 пъти
Сигурно сега ще започнат грозни подмятания и тем подобни, но аз просто трябва да си го излея някъде, защото ме е срам да го споделя с когото и да било очи в очи.
Нашите се разведоха преди 6 години, сега и двамата са обвързани. Баща ми и неговата все още си живеят отделно, а приятелят на майка ми живее при нас от около година. Значи той не е кой знае какъв на външен вид, в смисъл доста симпатичен е, но съм виждала доста по-красиви мъже от него. Разбираме се невероятно добре, защото е изключително умен, със страхотен характер, одобрих го още от пръв поглед, защото беше много мил с мен и си личеше, че много обича майка ми...
Обаче откакто заживя у нас, започнах да изпитвам нещо много странно. Вероятно е от хормоните, но постоянно си представям как правя секс с него. За протокола, на 17 съм, имам си приятел, сексът с него ми харесва, но... Не знам, все имам мокри сънища с приятеля на майка ми, често се случва просто да не издържа и да избягам в другата стая, защото имам чувството, че не мога да се контролирам и ей така ще му се нахвърля - пред майка ми даже. Гледам да не се заседявам много на едно място с него, много се надявам той да не знае, защото ще умра от срам.
Чувството е странно - хем искам двамата с майка ми да са заедно, защото той я прави много щастлива, хем ще се побъркам от ревност, като ги гледам как се усмихват един на друг, прегръщат се и се целуват... А като си представя какво правят вечер в спалнята си, направо ми идва да се самоубия.
Чувствам се ужасно, опитвам се да забравя, все повече оставам при татко, но не се получава. Сигурно трябва да отида на психолог, знам ли вече... ;((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 792827b98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз на твое място бих се изкушавала, особено, ако е някъв готин, но... по-добре недей. Уверявам те, че само секунда след като го направите - ще съжалиш за това! И няма начин да не се разбере. Един от двамата рано или късно ще се издаде и майка ти ще разбере и ще се чувства ужасно. Спри да си въобразяваш каквото и да било с втория ти баща!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1aadcdb83b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хайде-хайде, чак пък такава неконтролируема страст - ей така от нищото.
Не знам дали си осъзнала, но основното, което те привлича в тази ситуация е зяпането в чуждата паничка. И да - ти ревнуваш, но едновременно с това просто завиждаш. Доста има да развиваш занапред характера си, защото тези тръпки и ламтеж по непозволеното са характерни за примитивните и инфантилни хора. Лакомията да отнемеш чуждата играчка.

А сега си представи ако майка ти беше същата скучаеща лигла без никакви ценности и всеки път едвам се сдържа не се нахвърли на твоя приятел. Уверявам те, тя също има хормони и ако нямаше здрав разум и нормална човешка нагласа - щеше страстта към твоя приятел да я преследва и нощем.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 56899175d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много умен отговор от номер 2. Извънредно точен! Наистина, избий от главата си тази идея, защото тя може да съсипе три живота - твоя, неговия и на майка ти. Абсолютно вярно е, че в мига, когато го направиш, вече ще съжаляваш горчиво. С кои очи ще погледнеш майка си? А с него как ще се разминаваш? Ще се конкурираш с майка си ли? Ще бъдеш любовница на мъжа и? Осъзнаваш ли въобще за какво става въпрос? Дано той да е разумен и отговорен човек. То е ясно, че ти не си. Нормално е да ти харесва, да се увлечеш, да сънуваш, но остани си дотам! Не го превръщай в някаква страст, която може да разсипе живота ви. Всичко ще мине, природата си играе, но човек трябва да има капчица здрав разум в такива случаи. Не че се правя на моралистка, да бъдеш любовница днес не може да учуди никого, но това все пак е майка ти. Има граници, които НЕ БИВА да се прекрачват.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 61daad4534
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   сигурно е гледала много порно....
но представяш ли си какво ще причиниш на майка си? тя заслужав али го?
не го прави за нищо на света!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8f7ca7151e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Какви чувства можеш да имаш към него, бе? Ти самата казваш, че приятелят на майка ти не е сред най-големите красавци, които си виждала. Едва ли една влюбена или дори просто силно привлечена от мъж жена ще говори по този начин за него. Също така, ако секса с приятеля ти ти "харесва" няма да търсиш сексуални отношения другаде. Проблемът ти не е, че харесваш приятеля на майка си, а че родителите ти не са се погрижили достатъчно добре за възпитанието ти и укрепването на психиката ти. Казваш, че ревнуваш от майка си, а дали просто не се конкурираш с нея, дали не се опитваш да се докажеш пред някого или пред нещо, дори и пред самата себе си? Твоят проблем е характерен за децата на разведени родители, но при всеки се проявява под различна форма. Теб те е избило на секс и невъздържаност. Безспорно вината е в родителите ти, но те вече така или иначе са те изпуснали, късно е вече да се поправят, на 17 години няма кой да те превъзпитава, затова се вземи в ръце и не върши глупости. Има много хубави момчета на твоята възраст, които ще ти бъдат напълно достатъчни, ако се стегнеш и осъзнаеш какво вършиш, разбира се.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker