Съучениците ми ме тормозят без причина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Съучениците ми ме тормозят без причина
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 4477 пъти
Здравейте. Имам нужна от съвети относно това как да се държа със съучениците си, които ми се подиграват без причина. Държа се мило с тях и когато поискат услуга от мен или просто нещо аз им го давам. Не се заяждам с никого, държа се смирено. Рядко се отпускам в училище и другите си мислят, че съм прекалено притеснителна. Да вярно е, че се притеснявам, но вкъщи се отпускам и също така при приятелите ми в квартала и те харесват присъствието ми, защото ме намират за весела и мила. Много се радвам за това, благодарна съм им. Но в училище злите ученици не ме познават и ме обиждат. Искам да ги игнорирам. Как трябва да се държа с тях за да престанат?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7f22f15509
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом си момиче - кажи на баща си. Ако беше момче, решението е як бой.
Не го отлагай, ще стане по - зле. Минал съм по този път.

Venjus

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f28b15527b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В един определен момент бях като теб. Затворих се и се държах се мило, любезно, не им отказвах нищичко. Качиха ми се на главата и започнаха да ми говорят зад гърба, после започнаха да ме обиждат и в лицето и чашата преля. Дръж се както искаш и не се притеснявай за чуждото мнение. Изрази себе си, не се крий, не се отдръпвай, не се притеснявай. Просто се отвори малко или много и стани по-открита. Училището днес е като арена с лъвове, хубаво е да си човека, който ги храни, но накрая неговата ръка ще бъде отхапана и никой лъв няма да се досети, че това е бил човекът, който му е вършил мръсната работа. Ако продължат да те обиждат действай по формалния начин- родители, класен ръководител, директор, аут.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 424fd216a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Препоръчвам ти да се запишеш да тренираш някакво бойно изкуство - Карате или Винг чун са добри варианти

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fa89a4a6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми спри да бъдеш мила. Качват ти се на главата, защото хем им помагаш, хем даваш да ти се подиграват. Ти няма как да ги накараш да не го правят, но поне не им давай да преписват, не им давай информация и т. н. и като те питат казваш - аз на приятели помагам, на хора, които ми се подиграват не. Може и да не спрат да го правят, но поне достойнството ти ще остане. Прави се, че не ти пука дори и да ти пука и гледай да намериш приятели от съседни и горни класове.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 542ccfeab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз бях същата като теб. Хората са ла*на, те са глупави почти колкото едно стадо от овце и незнайно защо като си мила с тях те изгадняват все повече и повече. Единственият начин е да им покажеш, че и ти можеш да бъдеш гадно ла*но като тях. Да, можеш да се оплачеш на родителите-те ще решат проблема, но за известно време. Можеш да кажеш на учител-те, в повечето случаи, не правят нищо по въпроса. Директора? Добре, той може да се погрижи за един-двама, но не може да изключи целия клас. Трябва да им покажеш, че не се оплакваш на никого и се справяш сама. Повече НЕ СЕ ДРЪЖ МИЛО с тях, но не и арогантно. Работата е да схванат, че не ти пука за тяхното мнение. След като си изградиш имиджа на непукист ще се чувстваш много по-силна, повярвай ми.
Аз бях, така да се каже, вълк-единак. В междучасията не си стой на чина, дори да няма с кого да излезеш на двора или да идеш до лавката, ходи сама, мотай се някъде. Нека разберат, че са пикльовци, които не могат да отидат самостоятелно до тоалетната, а постоянно трябва да викат някого с тях. Бъда оправна, отговорна и сама, но с гордо вдигната глава. Най-искрено ти пожелавам успех, знам какво ти е. :(

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 753b277b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Благодаря на всички за съветите : ) Ще се държа неутрално с тях и ще престана вече да им давам каквото поискат. Просто не желая да комуникирам с тях, ще ги игнорирам. Надявам се да спрат.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: cd17077a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дръж се с тях гадно, щото повярвай ми мацко много ще те мачкат! Иначе друг вариант ти предлагам-Карате му е майката, ако не искаш да си беззащитна! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 367ec036bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   мила аз съм в същото положение и догодина изчезвам от този клас, знаеш ли какво карай някак си и се премести догодина при хора които познаваш... аз тъгувах а сега се ядосвам изобщо провал от всякъде ако позволяваха да си публикувам адреса щях да ти дам да говорим но няма как изчезвай от там

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 87e872a954
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей, аз съм момче на 11 години и мога да ти дам някой съвет. Първо намери си няколко приятелчета и си помагайте. Второ не бъди толкова мила с другите, които те обиждат и мачкат. Казваш на госпожата и изобщо да не ти пука, но непрекалявай! Ако няма успех просто ги игнорираш. Ако те бият и удрят казваш и на директора!



Само един въпрос нова ли си в класа??
Успех! ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 753b277b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От 8ми клас съм в това училище, на 17 съм (11 клас). Да, имам добри приятелки много ми помагат : ) Но гаднярките и тях обиждат, опитвам се да ги защитя. Веднага и мен нападат, но няма да позволя да се подиграват на приятелките ми. Мерси за съвета : )

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 150024e390
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравейте, и мен ме. тормозят постоянно и ми
писна. Обиджат мен аи даже ме излагат прет целия клас. И ме излагат прет момчето което харесвам. Днес или ми забиват шамар без причина или ме удр
ят и обиждати или ме спъват. Моляви
дайте ми мнемие какво да
правя


правя. Постояно ме тормозят помогнет

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2a56e48db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Трябва да им покажете, че сте силни и че не се влияете от тях. Трудно е да бъдеш изолиран и да няма с кого да си кажеш една дума, но това не трябва да Ви притеснява. По -добре да сте сами, а не в тяхната компания! За тях няма угода, дори и да им направите услуга те пак гадно ще се държат! А на всичкото отгоре и настройват другите Ви съученици против вас! С тази постъпка те стават по-жалки, защото единственото което могат да направят е да създават клюки и интриги по Ваш адрес! Не им обръщайте внимание! Слущайте музика със слушалките, излизайте на разходки в междучасието и се правете че те не съществуват! А ако положението е по -лошо обърнете се към родителите Ви и ги помолете да ви преместят в друг клас или училище! Не бива да се съсипвате заради тях и да плачете у вас!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0d1c475194
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Проблема е явно в теб, но е много скрит.
Вършиш нещо лошо, което мислиш, че е нищо особено, а то е лошо и така реагира обществото - това ти е наказанието за извършените лоши неща.

Какво да правиш на първо място - намери какво лошо нещо правиш?

Мастурбираш ли? Гледаш ли порно? Имаш ли постоянно сексуални фантазии? - Това което в днешен ден се гледа на нещо нормално всъщност е голямо зло което има целта да те унищожи.

Обърни се към Църквата Православието - само Тя може да ти даде нужните отговори и да ти помогне.

Това обаче, че ти се случват неприятности също говори, че си добър човек по природа.
Бог наказва само децата си. Лошите и тези които не са Му деца не ги наказва никой. дявола не пипа своите слуги и адепти.

Както беше казал един светец: "не плачи бития, а плачи небития"
Често в живота добрите хора страдат а лошите лошеят и всичко им е наред.
Истината обаче е че лошите получават всичко в този живот и умират внезапно и смърта им е ужасна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker