Страх ме е да не бъда аутсайдера и в новото училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страх ме е да не бъда аутсайдера и в новото училище
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 3101 пъти
Здравейте :)! Аз съм ученичка и ми се налага да се преместя в ново училище. Значи в града, който ще живея не познавам никого. Ще живея при сестра ми. Всъщност ще бъдем в един блок, но на различни етажи! Та така.... просто в новото училище няма да познавам никого ще ми бъде чуждо. Аз трудно се сприятелявам не защото не мога да си намеря приятели а защотото съм трудно доверчива. Когато това лято бях на почивка в града се запознах с няколко момичета доста приятни, но лошото е, че те няма да са с мен в едно училище. Тук в старото ми даскало познавам всички а там няма да познавам никой и се страхувам да не бъда аутсайдера там ;(! Страхувам се да замина и да започна всичко от начало. Нови приятели нови проблеми. Трудно ми е!! Да оставя семейството си, приятелите самия град родната ми къща! Имам чувството, че заминавам за нова планета не нов град! За първи път в живота си се страхувам толкова много! Стряхувам се да не бъда игнорирана... МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВЯ!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5c47d77053
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Я се успокой, какво толкова отиваш на ново място, това е просто нова възможност. Хайде смело и спокойно напред.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0e89cff09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

2.   На всеки му е трудно, като трябва да започва 8-ми клас в ново училище или просто обстоятелствата да са такива, че трябва да се премести. Просто трябва да се вземеш в ръце: отиваш в новото даскало и започваш със всеки да се запознаваш, аз така мисля да направя другата година като се местя в ново даскало за 8-ми клас. Трябва да бъдеш смело чадо :D

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5f92f0d72d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   О, няма страшно. Въобще не го мисли. Приятели ще си намериш лесно, хората на едни и същи години имат почти едни и същи мисли, притеснения и особености. Ето например много момичета си обръщат възглавницата на студената страна, смятат колко часа ще сънуват, щом легнат по-късно, дърпат врати с надпис бутни, понякога смятат на пръсти, понякога се заглеждат в една точка и забравят за света около тях. Фактически просто казваш някоя твоя особеност и се започва дълга и интересна тема, защото другия определено ще има какво да каже по въпроса, най-вероятно и той ще е същата шматка.

Винаги съм имала проблем с доверието, просто не съм доверчива, ужасно открит човек съм и съм директна, но не съм доверчива и никога няма да мога да бъда. Имам проблеми и с обвързването и става много забавно. Приятели винаги съм имала, защото нямам проблем с това да им споделям имам проблем с това да им кажа нещо толкова лично, че да не мога да го замажа след това. Затова не се притеснявай, за всеки влак си има пътници. Виж когато имаш проблем с доверието има ужасно много варианти. Аз лично за да избягвам главоболия и за да не бъда лепка реших да следвам една проста философия- който иска да е с мен, нека е с мен, който не иска да върви на майната си. Ако някой те нарани, или те прецака, ако ти изневери, ако издаде най-съкровената ти тайна, не се плаши и не се свивай от другите хора, просто се усмихни, заеми най-високомерната си поза и се дръж все едно не е станало нищо повече от това, че ТОЙ е загубил ТЕБ. Има и друг номер. Говориш много, казваш много, но винаги имаш едно на ум. В смисъл ти сама решаваш до колко да позволиш на някой да те опознае. Най-лесно е ако нямаш тайни.

Отплеснах се. Виж, просто бъди възможно най-открита и не се срамувай от себе си!!! Това е най-важното. Бъди уверена, не си тъпа, не си себична, знаеш си проблемите, сега е време да се научиш да ги контролираш. Всичко е наред. Всички сме имали подобни проблеми, всички сме минали през това в един етап. Така че е напълно нормално да се притесняваш и да си несигурна, но ти гарантирам, че причина няма.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ea9095e8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Да не те интерва кат си аутсайдера? ! Намери си хора от др. клас да ти бъдат приятели :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1b144e1e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Еми, като си необщителка е така. Дано не си някой темерут като повечето поне.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 62b51e1109
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз винаги съм мечтала да бъда на твое място, да отида в нов град и да започна всичко отначало.
Е**ти кефа :)))))))))))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0cf0bfc84a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Ами тази година се записах в едно училище, уж с престиж но се окоза пълен фалш. Турците от старип клас тормозеха всички нови и се преместих беше непоносимо. Не можех да спя.. Преместих се няколко дни и аз и те се напънаха още ме гледат като новата, но си намерих приятели, по точно хора с които да стоя. Живота си знае работата и ти ще си намериш

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 59f4992f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мисли по-позитивно! Не ти ли се е искало понякога да се махнеш от всичко и всички, поне за малко? Да си починеш от проблемите, да се разнообразиш?
Ето, сега имаш тази възможност! Можеш да направиш всичко, което преди не си успявала на родното си място.
Аз преди три години заминах мнооооого далеч от родното ми място, за да уча висше. В началото ми беше странно и трудно да завържа разговор, защото не съм много общителна, но си умирах от кеф, когато трябваше да замина за там. С времето посвикнах и сега си говоря с всички! Удоволствието от това е незаменимо! :)
Бъди сигурна, че ще си намериш бързо нови приятели и ще се сближите. Не си давай зор в началото, но и не бягай постоянно. Остави нещата да се случват от самосебе си.
Номер 4 също ти е дал/а доста добри съвети, следвай ги!
Успех! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker