Да се ангажирам ли с това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да се ангажирам ли с това?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1870 пъти
Здравейте! Момче на 17 години съм. Имам гадже от 7 месеца, което обаче живее в Германия и се виждаме 3-4 пъти годишно за по 5-6 дни. Момичето е на моята възраст, допаднахме си и засега връзката ни се крепи на вярност, лоялност и любов. След няколко седмици тя ще си идва в България за няколко дни с майка си. Със сигурност ще се видим, но имам един друг въпрос: Оказа се, че майка й ще трябва да пътува 2 дни из провинцията и моето момиче ще е само. Някакво странно съвпадение е, че и нашите (двамата) тогава са в чужбина. Момичето има само майка, да поясня. Излиза така, че и двамата ще сме без родители за една нощ. Девствени сме, само сме се натискали и целували досега, заради редките ни срещи. Искам съвет: Да прекараме ли тази нощ заедно у нас или у тях и да пробваме секс или да се виждаме, но само през деня, защото и без това съм доста ангажиран с училище и шофьорски курсове едновременно. Дайте някакви мнения, моля ви. Бих желал да поясня, че се обичаме с мацката и сме си верни един на друг, тръгнахме преди тя да емигрира. Въпросът ми за преспиването също важи, защото на следващия ден съм на даскало рано сутринта? Помагайте!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: f36df1f5dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прекарайте нощта заедно, не е задължително да правите секс. Това на място го решете, но само ако имате предпазни мерки!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 43f376a977
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Що за човек си? Имаш момиче, обичате се, вече сте станали на 17 години, а ти питаш дали да я поканиш у вас и дали да правите секс? Боже, не мога да повярвам. И още нещо, училището ли е по-важно или момичето което си е дошло за няколко дена в България? Глупаче, ти си един зубър човек.. "Бил много зает" я се стегни! Ще намериш време за нея и вземи да си обръснеш девственото мустаче и свали цайсите преди да я поканиш у вас. Писна ми от недоразвити зубъри..

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 88c21ff645
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти сам трябва да решиш кое е по важно за тебе чукането или училището.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f36df1f5dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе не е въпросът в самия секс бе хора, просто момчето е отговорно към задълженията си и се колебае.

Моят съвет е да прекараш нощта с нея, дори и да не правите секс, момичето е тук за няколко дни, а ако си се занимавал достатъчно със задълженията си, няма да е проблем!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 46f2543654
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Възползвайте се от "стечението на обстоятелствата", какво го мислиш толкова, те нещата са се наредили от само себе си. Направо си е задължително да прекарате една нощ заедно- ще гледате филми, ще се гушкате, ще се натискате. Другото... ако стане, стане, ако не- здраве.

Не го мисли отсега, за да не се пренавиеш и да се скофтят нещата.

Пожелавам ти приятни мигове с любимото момиче :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 01b9618234
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1. Случайни неща на този свят няма. Каква е вероятността тя да си дойде от чужбина ( дето идва 5-6 пъти годишно), а две отделни семейства да заминат извън града по едно и също време? !

2. Разбери какво искаш. Наистина ли я обичаш? Защото ми звучи, все едно се оправдаваш пред себе си. Първият път не се забравя. Ако това е човекът.... какви шофьорски курсове, какво училище? ! Зарязваш всичко! Въобще не би трябвало да стои на дневен ред като въпрос.

Обичаш ли я?

Фортуна

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f9181b0586
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Едва ли е толкова фатално, ако на другия ден не успееш да отидеш на училище! А ако пък е чаааак толкова важно да отидеш, ако трябва няма да заспиваш цяла нощ, за да успееш да отидеш на време!
Целият номер е в правилното подреждане на приоритетите. На първо място би трябвало да е младата госпожица, щом толкова обясняваш колко се обичате и си вярвате.
Аз като жена, предполагам, че очаква от теб да прекарате нощта заедно! На нейно място това бих очаквала и бих била много нетърпелива!
Не се колебай, а помисли за нещо специално - романтична вечеря, разходка из някое красиво място, някой любим и на двама ви филм... каквото ви харесва да правите, направете го, така ще се предразположите и двамата и има по-голяма вероятност да си прекарате нощта незабравимо.
Както казаха и по-горе, дори нищо да не стане, тя винаги ще помни тази нощ, щом за първи път ще сте заедно така, бъди нежен, мил и внимателен. Това мога да те посъветвам.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker