Разминах се на косъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Разминах се на косъм
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1789 пъти
Здравейте!
На 16, но за разлика от съученичките ми, все още не съм спала с момче.
В края на минала учебна година и началото на тази едно момче от 12 клас (в момента) показваше, много ясно, че ме харесва. Аз лично не бях привлечена. На няколко пъти се опита да ме вкара в леглото си или поне да се натискаме в някоя от тоалетните, но без успех. Май станах много добра в отрязванията. Но това не е проблема. Тъй като живеем непосредствено близо и бяхме втора смяна, вечерта просто реших да се прибера с него (разбира се пеш). По пътя го предупредих няколко пъти, че нямам никакви чувства към него и просто между нас не може да се получи. Помислих си, че е разбрал, но явно жестоко съм грешала. Малко преди да стигнем до моя блок, има една беседка и той ми предложи да седнем там. Приех, защото просто не исках да се прибирам още. Отначало имаше хора, но след 10мин. те си тръгнаха и останахме само двамата. Тогава той протегна ръката си към мен, опитвайки се да ме прегърне. Аз се тръпнах и станах, но той стана, хвана ме за ръката и ме дръпна към себе си. Опитах се да се дръпна, но той ме държеше наистина здраво. Свали якето си и се опита да свали и моето. Тогава разбрах за намеренията му. Ударих го с лакът (и аз не знам откъде намерих така сила ) и той от болата ме пусна. Тръгнах да бягам, но раницата ми пречеше. Добре, че бяхме близо до блока ми и така и не успя да ме догони. Разказах на нашите, а те се шокираха. Настояха да отидем в полицията, но тъй като нямаше свидетели се притесних и отказах. Знаех, че приятелите му, ще го защитят и нямаше смисъл да се мъча.
Вчера (понеделник) бях за първи път на училище след този инцидент. Той дойде към мен със заплахата, че следващия път няма да ми се размине
Какво да правя сега? Вече втори ден (откакто ме е заплашил) се боя да се разхождам сама.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4e9293cc0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаш само едно оръжие, което може да го спре - гласност. Там му е слабото място. Вашите се обаждат на класната, среща с родителите на момчето и самото момче в училище пусни жалба в полицията. Жалбата няма да има успех ( смисъл няма доказателства- нищо не могат да му направят), но ще го сплашат, а и е доказателство, че си се оплакала. Той прилага психологически натиск - ако поддадеш... ще станеш негова жертва и няма измъкване. Чрез жалбата му казваш, че няма да се дадеш и че ще се бориш. Не се срамувай да разгласиш случая, защото това е опасно, а има и заплаха. Неговите родители трябва да разберат!

п. п Още днес си вземи лютив спрей! Ще помогне, ако се наложи и ще ти даде спокойствие, но.... дай гласност. Съучениците ти няма да разберат ( ще е среща само между родителите ви класната). А той няма да раздуха случая, защото ще го е срам. Него ще го е срам, теб те е страх....

Понякога срамът е по-голям от страха!

Успех, мило момиче и непременно пиши, ако има някаква промяна!

Фортуна

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fd06fc32d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Внимавай момиче, от това разкопчаване на якето може накрая и бременна да се окажеш. По-добре не ходи на училище, опасно е! Стой си вкъщи пред компютъра и се учи как да отрязваш батковци. С тези измислени историй няма да привлечеш нужното внимание. За всеки случай си носи кондом със себе си.

Сафрон

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 973b43533f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Трябвало е, а и още не е късно да отидеш в полицията, ще му съставят протокол за предупреждение и ще го накарат да го подпише надявам се, че това ще го възпре. То е ясно, че няма да има свидетели, тези неща в 80% от случаите стават без свидетели, но си има начини да се разбере казваш ли истината.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d8d569fa8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласна съм с Фортуна (за втори път днес). Не се притеснявай да говориш за това, трябва да се защитиш. Това е опасно... ами ако не си само ти? Ако има и други момичета? Научи се да се защитаваш някак... спрей, ритници, бързо набиране за полиция, викове... следващ път не трябва да има.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8d4e2ff086
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Съгласна съм с Фортуна. По-добре кажи на полицията, и на класната, и на директора. А и научи някой хватки. Но най-вече кажи на полицията. Няма значение, че е нямало свидетели, това че си подала жалба срещу него е достатъчно особено след като е 12-ти клас(в днешно време те почват да пушат, пият и забременяват рано)УСПЕХ!
АнОнИмКаТа

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b8cb2bc042
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тогава като си има приятели, които да го защитят, намери си и тогава. Кажи на някоя приетелка, даже на 2, 3, 4.. да знаят що за човек е. Ако се случи нещо неприятно, нека да си имаш и ти свидетели. ии си купи лютив спрей. Има и едно ключодържатели, които имат едно малко копюе и писукат много силно. Може да се чувстваш по-сигурна

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker