Не знам какво да правя объркан съм! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам какво да правя объркан съм!
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2829 пъти
Здравейте аз съм момче на 16 години и ми трябва някаква помощ. Всеки ден си мисля за Самоубийство! Ето я и моята история. Миналата година бях 9ти клас и постоянно бях потъпкван от съученици и приятели. Втория срок не бях се явил изобщо от страх към тях не можех винаги си казвах днес ще отида и ще им дам да се разберат но всеки такъв ден когато преближавъх училище все по гадно и гадно ми ставаше и не ходех. Пропуснах тази година сега пак по същия начин не мога да отида защото ме е страх искам да се Самоубия не издържам вече не мога да споделя на никого нямам приятели с които да споделя никой не ме харесва майка ми знае за това и постоянно ми се кара и е права но аз не мога просто да го преудолея не мога да се справя с този проблем искам да си намеря работа и да си работя но когато се сетя за училището и че не мога да завърша започвам да се разтройвам и да плача не мога да издържам не искам да ходя повече там! Намразих училището не съм като всички останали аз съм различен и винаги различните са потъпквани от еднаквите не мога да се справя нямам никакви приятели мразя се мразя се какъв съм се родил не искам да живея моля ви за помощ какво да направя да започна ли работа и къде каква не искам да хода на училище повече! Отделно че майка ми и баща ми не се разбират. Майка ми има любовник и не го крие от мен. Това всичко ме съсипва даже сега плача докато го пиша искам да живея сам не искам никого искам да се издържам не мога да живея повече по този начин скоро може да се стигне до развод а това тотално ще ме срине аз съм много чувствителен. Надявам се някой да ме разбира и да ми помогне да се справя. Болката ме изяжда отвътре всеки ден. Стоя в къщи и не излизам по цял ден а и няма с кого. Никой не ме харесва. Аз съм затворен в себе си. Дайте ми съвет каква работа да почна и какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: ddd989c4bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Младеж живота на твоите родители си е техен не се меси и не го мисли, вярно че ти е неприятно, то и няма как да е иначе, но такъв е живота. Говори с училищния психолог сто на сто ще измисли нещо, ако нямате такъв се обърни към отдела за закрила на детето там имат. СМело на пред мъжки и успех.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4624c8a361
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм сигурна какво да ти кажа, защото имам прекалено много за казване.

И аз съм различна, винаги съм била, винаги ще си остана. Това нито веднъж не ме е спряло, подигравки е имало много пъти, винаги спират бързо, може би до 3-тия опит се отказват. Защото преди всичко на мен не ми пука какво казват другите, наистина мнението им не ме засяга, гледам собствения си живот. Аз знам коя съм, знам какво мога, а това което те ще кажат е просто на базата на това, което си мислят, че знаят.

Спри да се засягаш от приказките им. Те са странични наблюдатели, които не са ти дали шанс да им станеш приятел, следователно не те познават истински... не те познават въобще. Какво значение има дали един непознат (да, точно така) ще си мисли, че си велик/че си позор. Все същата си е. Просто мнение. Смени училището, ако това ще ти даде малко увереност и не им позволявай да те мачкат и да те объркват. Вече си 10 клас, учиш в гимназия, на никой не му пука чак толкова много за теб, че единственото му занимание да е да те мачка. Естествено, като отиваш там от дъжд на вятър те ще те тормозят малко или много, защото не ходиш на училище... но отново казвам- какво значение има... не знаят само, че не си ходил на училище, не знаят причина.

Същото се отнася и за теб. Не се меси в живота на родителите си, ти знаеш, че майка ти изневерява, а баща ти се прави, че не забелязва... знаеш ли защо, как са се чувствали, какво е било? Не бива да те и интересува, това си е техния живот, не им се меси. Просто бъди до тях и ги подкрепяй без много въпроси. Това, че те се карат и съсипват брака си е нормално да те разстройва, но не и до степен, че да го смяташ за твои личен недостатък. Понякога прекалено дълго време с един човек, те отблъсква от него. Дългите бракове... това са 10-20 години по 24 часа заедно- една къща, една баня, едно легло, една маса.. как е? В определен момент може и това, че другия диша да те изнервя. Остави ги сами да изгладят различията си и спри да си мислиш, че техния брак е твой недостатък. Спри да си мислиш, че си жалък и, че няма хора до теб. Вероятно ако излезеш и допуснеш другите да те опознаят нещата ще стоят различно. Просто опитай... какво имаш за губене?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c5c58cc130
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Каквото и да се каже, момче, ние тук не можем да направим нищо. Това ще продължава и ще продължава... С текстчета написани в един сайт, няма да преодолееш това.

Психологът е отличен вариант, но... никак не ти препоръчвам да ходиш при училищният или при отдел ''Закрила на детето''. Ще започнат да ровят и в най - гадната мръсотия и накрая ще се развихри с неописуеми щети. Отиди с майка си или баща си на избран психолог. Няма срамно в това да ходиш на психолог. Там не ходят само лудите, а и хората с проблеми. Отиди, защото ти се превръщаш в развалина, а това е много лош вариант. Имаш нужда от помощ, но тук в този сайт няма да я получиш.

Ел:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3092527bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей колега, аз съм като теб , но съм по-голям и вече сторих това, което искаш да направиш, в крайна сметка не съм доволен от избора си. Стоя си по цял ден вкъщи сам без приятели, без любов без внимание, сега си мислиш че тези неща не ти трябват, искаш само и само да напуснеш училище, но после ще усетиш истинската тежест на самотата, ако нямаш образование ставаш не втора, а направо пета ръка човек. Никой не се спира дори да те погледне няма как да започнеш работа, няма как да си намериш приятели, няма как да срещнеш любовта, няма как да имаш дом, да ядеш, да живееш....
Решението на проблема ти е самостоятелна форма на обучение, тоест учиш в къщи и се явяваш на изпити без съученици, без тормоз и подигравки, когато завършиш 12 клас ще имаш образование и самочувствие поне за метач.

Извинявам се за грешките, но не съм учил много.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker