Сънувам приятелят му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сънувам приятелят му
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 5279 пъти
Ами значи моят проблем е следният :С. Преди година тръгнах с едно момче (което пък ми беше детската любов) всичко вървеше по ноти. Единственото нередно нещо беше, че той беше малко по-нисичък от мен, но това нещо мен изобщо не ме притеснява. Запознах се с приятелите му излизахме заедно насам-натам беше много забавно. Разбира се и той като всяко момче си има един най-добър приятел, с който са като братя и разбира се с него прекарваше много повече време, от колкото с другите си приятели. И така всичко си беше ОК. Но приятелят ми отиде да учи в друг град като студент. Разбира се продалжихме да си държим на връзката (понеже той много ме обича и разтоянието изобщо не му пречи). И аз разбира се тук си излизам с приятелки насам натам и много често започнах да се засичам с въпросният най-добър приятел. Естествено си говорим поздравяваме се. Много добре се разбираме с него. Това не ми направи особено впечетление, докато една вечер не го сънувах. А в сънят изобщо бяхме много повече от приятели. Разбира се първо си помислих: "какво толкова само един сън". Но този сън започна да се повтаря и потретва и т.н.. Едно и също деиствие, но на различни места. Усетих, че започвам да изпитва някакви чувства към това момче. Мислех, че се дължат само на тези сънища, но на скоро осъзнах, че не е така, защото в един период от време не го сънувам, но когато се засечем някъде или излезем компанията сърцето ми направо ще изхвръкне, когато е покрай мен, а когато ми заговори го слушам с такъв голям интерес. Най-лошото нещо е, че е най-добър приятел на гаджето ми и знам, че много би го заболяло ако му призная какво чувствам към приятелят му. Пък и не искам да го наранявам, защото той просто не го заслужава. :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 02b59ca437
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   не знам защо вие момичетата винаги си намирате друг и почти никога не обичате едно и също момче за голям период от време...щом казваш че гаджето ти не го заслужава най добре забрави въпросният "най-добър приятел"...избий си го от главата...гледай да не се засичате и да не общувате много...щом твоето момче те обича отвърни му със същото...не се поддавай и не се занимавай с други...вероятно щом толкова държи на теб той ти е верен и наистина НЕ ЗАСЛУЖАВА да го нараниш...просто ЗАБРАВИ другото момче колкото и да е трудно

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: e414acd343
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,мило момиче.Казваш,че си се увлякла по най-добрият приятел на гаджето ти,но си помисли какво ще каже гаджето ти по въпроса.Нима искаш да скараш двама най-добри приятели и да ги нараниш по начин който не го заслужават.Приятелят ти замина и ти се чустваш самотна и го разбирам напълно,но не бива да заставаш между двамата.Задай си първо въпроса кого обичаш и уважаваш истински и ще разбереш кого сърцето ти желае.Разума може да ти говори едно,но сърцето друго.Все пак си с този човек прекалено дълго време и нима ще погубиш една истинска любов която идва един път в живота...Ако сърцето ти предпочете приятеля му и когато един ден откриеш,че не е любов а мимолетно привличане как ще се почустваш пред него.Не разваляй истинското приятелство между тях просто не го заслужават наистина...повярвай ми..

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 83966847a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, мило момиче. Аз до скоро бях в подобна ситуация. Имам си сериозен приятел от около половин година и много се обичаме с него, но наскоро се запознах с неговия най-добър приятел, или както каза той - "брат ми". Та въпросният му "брат" най-нахално ме сваляше, докато бяхме на един купон, и то под носа на гаджето ми. Не знам как другите не се усетиха, но се радвам, че не разбраха. Лошото е, че на мен ми хареса! Не мога да кажа, че изпитвах някакви чувства към това момче, но определено ми хареса да флиртувам с него и дълго след този купон не можах да го забравя. Знам обаче, че ако позволя да стане нещо повече, това не само ще съсипе връзката ми с моето момче, но и ужасно много ще го нарани. Да не говорим пък за "братството" им!
И така след дълги размисли и терзания, реших, че просто трябва да забравя за случилото се и за другото момче, осъзнах, че трябва да ценя единствено любовта на приятеля ми, защото с него много се обичаме, и си обещах, че никога няма да го нараня.
Минаха вече близо 3 седмици след онзи купон и аз се чувствам както преди, дори по-влюбена в мойто си момче.
Така че, мила, съветвам те и ти да сториш същото, ако наистина обичаш и държиш на гаджето ти. Забрави за най-добрия му приятел! Така ще съсипеш всичко, повярвай ми, а не си струва!
Знам, че е трудно, още повече, когато твоят човек е далеч от теб, а това момче го виждаш по-често, но ако си го наложиш на волята, съм сигурна, че ще успееш. Не е невъзможно!
Опитай се да ограничиш срещите си с него, или поне да не мислиш за сънищата си и тръпките, които чувстваш. Пренебрегвай го и търси вниманието и любовта на момчето, което наистина обичаш!
Не си заслужава да съсипеш всичко заради едно увлечение, повярвай ми.
Успех, мила! :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: a35883c4b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Връзките от разстояние са трудни, кой знае кога ще се видите отново...
Но при всички положения, не трябва да се отдаваш на приятеля му. Ако това се случи, болката и в трима ви, ще е найстина жестока. В горните три коментара пише какво да правиш с приятеля му - послушай ги и се опитай да го забравиш или поне да ограничиш срещите си с него. Остани вярна на приятеля си... макар да смятам, че ако пътищата ви не се срещнат някъде, няма да имате голям успех. И все пак всичко зависи от вас. Само не прави глупости съдбата, (до колкото я има), си знае работата.
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 5d5dfa92af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На мен ми се случи същото. Опитах се да намразя момчето, но любовта само стана по - силна. Цели 5 месеца го криех в себе си и накрая не издържах. Послушай сърцето си. Аз така открих любовта!

 
  ...


...
преди: 15 години, 29 дни
hash: 1628a16ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И аз бях така, само дето аз учех в едно училище с приятеля му. Един ден не издържах и скъсахме, 1-2 месеца съжалявах, но сега с него се виждам 2-3 пъти годишно, а с приятеля му сме най-добри приятели. Направи това което ти подсказва сърцето.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 17 дни
hash: 5c73b24dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1, искам да ти кажа,че не всички са така.

А, относно темата, мисля, че авторката никога не е обичала истински гаджето си, било е само временна авантюра. Как е възможно да има толкова повърхностни хора?

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b0888120f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Такива ситуации са много гадни..според мен няма най-правилен вариант. Или нараняваш приятеля си ,или нараняваш себе си.

Гадно и егоистично звучи, но мисля, че няма друг начин. Или избираш да си щастлива и да нараниш приятеля си и да му развалиш приятелството. Или избираш да не му кажеш за тези чувства и да страдаш доооста дълго време. Или зарязваш и двамата и продължаваш напред..според мен третия вариант е най-подходящ, няма да развалиш, добро приятелсто,гаджето ти няма да се чувства предадено от най-любимите си хора, а ти ще забравиш и увлечението и без това вече избледнялата любов, и ще намериш нов. Малко криво го обясних, ама най-добре се оттегли : ))) Успех


И.И.И

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 59c1e42fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   А знаеш ли че сънищата са подсъзнателни наши желания , мисли или страхове !? Извади си извод сама ! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a27935af59
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8 отговор най-ми хареса, само, че при мен е по-сложно. Аз живея на семейни-начила с гаджето си от 9- 10 месеца и в момента. Най-добрият му приятел е живеес нас (малко е грозноват и никога не съм била привлечена към него). От един месец го сънувам еротично (сваляме се и закачаме). Сънища след, които се събуждам с желанието да ги реализирам. Омаяна и възбудена. Днес така се събудих и пред погледа ми беше той (пиеше кафе с мойто гадже). Според мен се дължи, че е 2- мъж който е покрай мен от 2-3 месеца. Да ли е вярно, че една жена се вюбва след втория месец, за това има толкова е нормално да бъде изпитателния срок на мъжа за да правят секс заедно. Това правило никога не съм го спазвала. Но гаджето ми издаржа три години, след като на първата ни среща му показах какво се секс. Той е доста красив и готин, но прекалено красив, а аз съм леко пълна. Тогава бях сигурна, че ще ме нарани с думите" Аз ще си намеря по-красиви момичета пък" . По време на тези три години сме се виждали на купони 5-6 пъти, но аз бях с други момчета и се свалях с други момчета, а него никога не съм го виждала с момиче. Неговия приятел винаги е бил с него, но никога не съм изпитвала желание да бъда с него. Смятам да не предприемам никакви действия. Само се чудя да ли приятелят му усеща мойте чувства и желания? Да ли има едностранна любов или просто още не съм се влюбила истински.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker