Какво да правя, не искам да го изгубя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да правя, не искам да го изгубя
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3178 пъти
Здравейте. На кратко ще ви попитам един много важен за мен въпрос с надеждата да ми помогнете..
Имам гадже вече от 3 месеца, но както знаете всеки си иска неговото и така много време аз исках моето и не позволявах на човека да ме опознае повече.

Всъщност ето така стоят нещата. Аз обикнах човека до мене, не искам да го загубя... чуствам се прекрасно с него, дори понякога да е лош с държанието си към мене дори това харесвам макар, че може би аз съм по лоша.
Имаме много красиви спомени и наистина съм щастлива с него. Начина на общуване с него просто ми харесва изцяло, това че с него съм просто себе си, разбирате ли, не мога да ви обясня всичко тук просто искам приятелски съвет. Преди се опитах да се махна от него просто да видя дали ще мога да го забравя, защото знам, че не е наистина човека за цял живот, но опитвах доста време какво ли не правих, но не можах да го забравя и така пак се връщахме на едно ниво...

Чуствам се много гадно знаете ли защо, защото не мога да ви обясня всичко, което искам просто е много прекалено много...
Доста пъти с него сме си говорили кога ще го направим и така нататък... Но аз винаги казвах НЕ, аз не искам и няма и не искам и няма... и така 1 месец се лъжем един друг.
ПИСНА ми да го лъжа разбирате ли, АЗ не искам да го направя с него, защото ми е за първи път и дори, когато му казах това той спокойно ми каза добре, просто искам да те целyвам навсякъде, без да правя нищо друго. И аз пак не искам... дори това а знам, че ще го загубя, защото все пак това е част от една връзка нали, няма как иначе. Но винаги съм си представяла 1-вия път много по различно... Но той ми каза и ме чака много време, но аз просто му казах преди 2 месеца, че няма да го правя и така ,но той реши да изчака и за да ми покаже ,че му пука за мене и ме иска... да така е дори много повече иска ме в живота му.

Но ако аз не бях девствена щях да му дам всичко, просто аз държа на думата си и не искам да се разочаровам, макар че точно това ще направя, когато му кажа, че не можем да сме заедно точно заради това.
Не искам да го загyбя, но не искам и да загубя себе си. НЯМАМ избор, разбирате ли, нямам, толкова съм ядосана на себе си, че не си позволявам да направя нещо за себе си... Как да ви кажа, може би това е правилно, може би той не е правилния човек А МОЖЕ БИ Е? От къде да знаем, когато не даваме любовта си...? :(

Много ми е тъжно без него знам, че има хиляди други, но понякога само един ти трябва. Не знам какво да правя, не искам да го загyбя знам, че съм щастлива с него и всичко е добре и просто не мога да пиша.. Но не искам и да загубя себе си, не сега... Кажете ми какво да правя? Аз не ви написах всичко но.. :( Поне до тук надявам се да разберете горе/долу...?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 352f7c7a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей, просто седни, поговори с него и му кажи как си представяш и желаеш да е първия път. Отдайте се един на друг с това, което желаете и нещата ще се получат прекрасно, иначе рискуваш да го загубиш именно с това, че го лъжеш ще изгубиш доверието му.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 773bd02016
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спокойно, всички сме минали през това. И то ще мине, друго ще дойде и след време ще си казваш колко глупава си била тогава.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7b8b2d3ae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Здравей! Аз мога да те разбера, ако ми отговориш на 2 въпроса:
1ви Не искаш секс, зашото си малка и не си готова за това ли?
2ри Не искаш да правиш секс заради вярата ти? Питам те това, защото си написа аз не ви казвам всичо.

Ив*

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f28aeb04c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От авторката : Ми не знам дали съм малка, на 16 съм, но не искам сега да го правя, може би когато навърша 17 или 18, но не и сега... От преди съм си казала, че това е и точка... Защото ако ставаше на въпрос за секс.. Можех да го направя със всяко гадже до сега, а доста съм имала... Просто не се чувствам готова психически и физически, искам да знам много повече за секса и да няма след това изненади... А до вярата, аз вяра имам само в себе си и затова не искам да се предам.. иначе съм българка..
Всичко ми харесва с него, но ако можех да се отдам изцяло но това е, че не мога наистина не мога, Вчера пак ме попита какво съм решила... КАК ДА МУ КАЖА??? Кажете ми.. писна ми от нови гаджета, писна ми да започвам ново начало и краят да е един и същ, просто не знам...


By: One day...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7b8b2d3ae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ясно разбрах те. Еми ок щом не си готова не го прави и това е. Опитаи се да му обясниш защо не го искаш. Ако тои дърйи на теб ще се опита да ти влезе в полойението (според мен). Не знам от колко време сте заедно, но ако е малко ще ти кайа, че като мине още време ( не ти говоря като станеш примерно на 17 18) ти сама ще го поискаш. Това ти го казвам от личен опит.
Успех.
Ив*

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7f941c81ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Момчето те обича страшно много. Готов е да изтърпи и търпи всичко, проблемът е явно в теб. Въпреки това, не се чувствай виновна. Случват се такива неща :)
Няма лошо, че на 16 не си готова да правиш секс. Нормално е. Ти се едно съзнателно и умно момиче :) Но не е нормално на 16 да не искаш той да те докосва, да ти доставя удоволствие, да те целува и т. н. ( за проникване и секс не говорим). Ако не искаш да те целува навсякъде, ... времето няма да промени този факт.

Обичаш ли го наистина?

Фортуна

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f28aeb04c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Да определено съм съгласна... Просто мисля че няма да ме хареса такава каквато съм... Аз се харесвам , и се надявам и той също и знам, че времето вече промени някои неща, но ми трябва малко по-малко всичко да става.. Аз не съм срамежлива, просто съм предпазлива и понякога това ми пречи, но пък се радвам, че имам акъл.. Благодаря ви, че дадохте съветите си :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2acf50c113
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен трябва да говориш с момчето. Най-добрият ми приятел имаше приятелка 3 години и заради вярата и, тя не трябваше да прави секс до брака. Е той преживя всичко това макар, че бяха на по 19/20 години те така и не правиха секс до края на връзката си.. (скъсаха по съвсем различни причини)... а при мен стана така, че от 5 месеца имам приятел... той ме обожава още от самото начало, но аз бях наплашена от предишните си връзки(които са били много дълги и си правехме всичко).. случи се така, че аз не исках да бързам.. никак!! Поговорех с него и той ми каза. че ще ме чака и че няма да ми намеква дори... чак когато аз съм готова... с това той отново ме накара да повярвам, че има светни момчета и начина по който се държа с мен(и продължава да е така) той просто ме накара да го пожелая ужасно силно, без да осъзнава дори, а нямах абсолютно никакво желание да бъда с него и да правим каквото и да е ;)) така, че просто поговорете и ако той реагира както реагира моя приятел, значи определено си заслужава момчето и ти ще разбереш, че той е човека след определено за теб време :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker