Влюбих се в най-добрия си приятел и то доста силно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбих се в най-добрия си приятел и то доста силно!
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2096 пъти
Значи.. От 7 години го познавам и ми е много добър приятел от доста време... Но веднъж осъзнах, че съм лудо влюбена в него (което доказва, че няма приятелсто между момче и момиче).. Много искам да тръгнем или нещо такова, но ме е страх да му призная, защото се опасявам да не го загубя. Миналата година той ми призна, че си пада по мен и аз се изненадах (тогава също го харесвах, но малко), но в никакъв случай не го отбягвах.. А сега ме е страх, че ако си призная чувствата си, той ще се държи по отдалечено. По принцип е доста по-различен от останалите- мил, нежен, умен, страшно забавен, хубав, атлетичен.. Абе въобще перфектени много ми се иска да имаме нещо заедно.. Но ЗА БОГА КАКВО ДА НАПРАВЯ, БЕЗ ДА ЗАГУБЯ? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6ecfdd416b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ц, ц, ц, горката... По-добре не му признавай мила, запази си приятеля, защото ако тръгнете рано или късно ще скъсате и край с всичко!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d3709d6642
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо искам да противореча на коментарът ти, който гласи, че момиче и момче не могат да бъдат просто приятели или дори много добри приятели! Аз имам много приятели момчета и това не означава, че ги харесвам всичките, или, че те ме харесват, нали? А относно момчето, увери се, че наистина изпитваш нещо, а не е просто заблуда и поредното влечение към дадено момче.. , ако си сигурна, че наистина искаш ТОЧНО него и си сигурна, че той не харесва някоя друга или пък, че си няма гадже, на пример, просто му кажи! От това което ти си написала разбирам, че миналата година той е имал чувства(или симпатии) към теб, ти не си приела, но не си го и отблъснала, за това, ако той наистина ти е толкова добър приятел, колкото казваш и да няма по-особени чувства към теб, вие ще си останете приятели, понеже и ти си проявила разбиране предният път!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 87abee187e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей! Не зная как стоят вашите отношения, но ще те посъветвам да обмислиш всичко добре. Аз се влюбих в най-добрия си приятел и честно да ти кажа не беше лесно да взема решение дали искам да рискувам приятелството и станем гаджета. Все пак рискувах. Беше една прекрасна връзка. Но за съжаление обстоятелствата се стекоха така, че аз провалих всичко. Но това, което ме радва, е че сега сме си все още приятели и то най-добри(но честно да ти кажа не беше лесно да възвърнем приятелството). Така че мога да ти кажа, ако решиш да рискуваш и станете нещо повече от най-добри приятели, постарай се да задържиш връзката ви и да не я загубиш, защото много боли. А ако все пак не се получи между вас- постарай се да останете приятели. Ако сега той държи на теб и след това ще остане до теб. Пожелавам ти успех и дано вземете най-доброто решение:)
Tammara Monserrat

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 076837be9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Friendzoned!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker