Родители - не ми обръщат никакво внимание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Родители - не ми обръщат никакво внимание
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3038 пъти
Как да започна незнам. Аз съм момиче на 14 и имам ужасни родители, смисъл че не ми обръщат никакво внимание опитвам се да има привлека вниманието но нищо те даже не ме и поглеждат ме и нищо аз се спуквам да рева от болка много ми е гадно дайте ми съвет как да си подобря живота? Гадно ми е че майка ми не е до мен в най-трудните ми моменти всичките ми съученици споделят с майки те си а аз с какво те даже не се и интересуват как се справям в училище!!!
Помогнете ми ще ви бъда много ама много благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: b3bf5ac184
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, мисля че мога да ти дам добър съвет.
Аз съм жена на 28 години, но съм израстнала подобно на теб. Баба ни живееше с нас и ме е гледала като малка, а когато порастнах нашите не ми обръщаха внимание, сякаш не бях тяхно задължение. Винаги съм била отлична ученичка и съм се справяла сама с всичко, нямах и друг избор. Някъде на твоята възраст осъзнах, че просто трябва да поема живота си в своите ръце, да спра да чакам на тях или да пропадна.
Имах нужда например от шина за кривите си зъби. Сама ходих при ортодонт и поръчах най-евтината (нашите и пари нямат). Нашите дори ми се подиграваха и ми казваха, че децата ще ми се подиграват в училище, защото шината беше подобна на чене направо, масивна. Имах и дълбока захапка и с тази грозна шина ми се оправи. Не послушах нашите, носих си я и сега имам перфектни зъби БЛАГОДАРЕНИЕ НА МЕН.
Сама се подготвих и сама влезнах в елитна гимназия - нашите ми викаха да ходя някъде без изпит след 8-ми клас, нямали пари за частни уроци.
Трябваха ми очила (много четох по цяла нощ). Сама си спестих пари и сама си изкарах очила, а по-късно и сама си купих лещи.
Бях леко грозна. Сама си купих малко, но хубави дрехи от стипендията за отличен успех. Сама почнах да си боядисвам косата и след начални неуспехи днес имам перфектен цвят, събиращ очите на околните.
Връх на сладоледа беше, когато нашите не забелязаха, че имам пневмония - щяла съм да се оправя и т. н. - не искаха да ме водят по лекари, да ми купуват лекарства.
Е, някъде на твоите години отидох в едина болница сама, вкараха ме веднага по спешност на системи и с обдишване. Обадих се само на нашите, за да ми донесат пижама и принадлежности и да подпишат документите. Дойдоха след работа и после почти не намериха време да ме посещават в болницата - храних се с болнична храна и само на лекарствата, които плащаше касата и в обща стая. Преживях и това.

С две думи - дори за здравето и храната си, за образованието си не съм могла да разчитам на нашите. Това ме направи страшно независим човек и докато моите връстници се мотаха и чакаха на техните, аз бях вече с 5 крачки пред тях, защото винаги сама знаех, какво искам и как да го постигна. Не съм разчитала на никого и винаги съм се справяла.

Не можем да избираме родителите си. Обичам ги, радвам се, че са живи и здрави, но в живота си мога да разчитам само на себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fbeeb92e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С истерии нищо няма да постигнеш със сигурност.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 86ae7ac934
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Дай малко повече информация.

1. Братя, сестри имаш ли? Ако имаш, към тях има ли същото отношение?
2. Майка ти и баща ти имат ли проблеми един с друг?
3. Цял живот ли е било така или изведнъж или след някакво събитие/случка са спрели да ти обръщат внимание?
4. По принцип общувала ли си някога с майка си, както твоите съученици? Или никога не сте си говорили така?
5. Знаят ли, че плачеш? ( няма значение за какво, въпросът е знаят ли, че си тъжна )
6. Отлична ученичка ли си?

Фортуна

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 65da559487
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрасти, аз лично не мога да се оплача от такова нещо, но мога да ти дам един много добър съвет, тъй като имам един приятел който е в подобно положение.
1. Както казаха по горе с истерии нищо няма да направиш.
2. Стегни се, вземи живота си в ръце, почни да се грижиш сама за себе си тъкмо ще се научиш на нещо много важно а именно самостоятелността (ето примерно аз съм на 17 и изобщо не съм самостоятелен :Д и доста трудно се оправям понякога), веднъж свикнеш ли така няма да имаш такива проблеми, един вид психиката ти ще се кали и няма да ревеш за щяло и нещяло сега както си на 14 години ще минат ей така още 4 години и ще си пълнолетна, самостоятелна и здраво мислеща жена. Ако родителите ти нарочно не ти обръщат внимание постъпи точно така, но ако не успяват да ти обръщат желание понеже са заети или поради други причини не търси вината в тях ;).

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3756d11b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 1, го каза най-добре. Всички останали коментари са излишни, но все пак, всеки има право на мнение. Просто повечето неща ще се повтарят. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker