2ра част - Продължавам да се измъчвам обичайки го - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

2ра част - Продължавам да се измъчвам обичайки го
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1619 пъти
Та така последвах вашите съвети хора. :)
Писах ми известно време във сайта, а единственото което получих е, че той ме напсува и то доста добре.
Та нека да се върна и да разкажа какво точно се случи. :)
Когато си пишехме в онзи сайт, аз постоянно му казвах, че искам да се запозная със него, а той постоянно ме питаше коя съм. Единственото което ми каза и ми стана доста гадно беше следното: " Не ме интересува, че ме обичаш, защото не знам коя си, а и ме остави намира.. гледай си шибания живот и престани да се занимаваш със мене, ясно ли ти е?
Та така, аз просто реших да се опитам и днес.
В училище накарах едни мои съученики да направим следното, да му напишеме едно писмо, което гласи следното : " Здравей, знаеш, че никога няма да излезеш от съзнанието ми.. ако те интересува и искаш да знаеш коя съм, ела до дървото във физкултурата и там ще те чакам.
Такааам, отидохме аз и една моя пиятелка до мястото където той седеше и попитахме кой е Д., приятелите му ни го показаха, а той седеше и ни зяпаше... казахме му така : " Това е от едно момиче, каза да ти го дадем ", приятелите му започнаха там да му казват : Ооо, я я да видим какво е това.. " Аз направо се разтреперих, подкосих си краката докато стигна завойчето... последното което чух от тях беше " И хубава ли еее" ;д ама се направихме на луди.
През второто междучасие излязохме навън в двора и след малко гледам приятелите му.. тоест дойдоха само едно момче и едно момиче и ни викнаха ама ние не отидохме и те дойдоха при нас. Започнаха да ни разпитват за момичето, а ние казахме, че не я познаваме и че е приятелка на една наша приятелка.. те ни питаха за името ;д ние не казахме ;д а аз пък с най-голямото си нахалство казах, , " Не, не я познаваме ".. а то съм си аз.. Те казаха " Той се интересува наистина от нея, но не знае коя е така, че няма кво да стане ". Отидоха си...
Веднага щом се прибрах си влязох в профила и преди да го попитам дали уж е получил писмото той ми каза. " По дяволите остави ме намира, спри да пращаш приятелките си да ми носят писма, ясно ли ти е? Не ме познаваш, а аз не искам да те познавам... разбираш ли, а? Обиждаше ме доста, но аз кво да кажа... После ми каза следното " Казаха ми, че се казваш Л., вярно ли е? А аз каза, не кой ти каза това, а той каза, че уж приятелките ми, а ние нищо такова не сме казвали. После ми каза едни неща от които ми стана супер гадно.. напсува ме и ми каза, че щом не искам да си кажа името значи е защото съм някаква грозна, а и дори да съм някаква красавица него не го интересувало.. че нямал време да се запознава със мене и че имало неща които са по-добри за правене. Каза, че му харесвали други хора незнам си кво... пф.. спрях да му пиша.
Еми това беше хора, видяхте, че някои момчета са пълни гадове и при това безчуствени... продължавам напред и със времето всичко ще ми мине... то е най-добрия лек.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 47d22b428a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   извинявай, но в конкретния случай момчето не е гад. ти сама си си виновна. Да, звучи грубо, но аз съм директен човек. То писмото е било добра идея, но защо лъжете, че не я познавате и т. н.? и изобщо ако искаш да се получи нещо, как очакваш да се получи? Постави се на негово място. Някаква непозната ти пише, разиграва те с разни писма и т. н. нормално да се ядоса, понеже се чувства като глупак. Да беше му написала писмото и после да го чакаш при дървото или храста или където и да е мястото и да му кажеш в очите, , аз съм това момиче'' и после да видиш какво ще стане. Ако те хареса, ще сте заедно, ако не те иска, здраве да е, поне си опитала.. а сега така си я оплескала, че нямам думи...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5d00bfe362
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Оф, деца, децааа.... Момчето не е виновно въобще, ти си супер досадна и навлек, ако искаш нещо - карай направо. Така само го злепоставяш и него пред приятелите му с детинските си глупости!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 990ef7a329
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката
Знам, че изглеждаше досадно, но какво можех да направя? Той така или иначе не би отишъл до дървото, а и аз исках да му кажа коя съм, но той не ми позволи...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9b9bc906a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хей, не я нападайте така! Да, направила е грешка наистина, но на всички не се е случвало да правим грешки! Първо се успокой и най-добре спри да му пишеш, въобще да го търсиш. Да, сбъркала си още в началото, че не си му казала, че си ти. Е, има и нещо хубаво от това - дано от тази грешка се поучиш и занапред да не правиш такива неща, не е трябвало да го мотаеш така, наистина е имал право да се ядоса, но все пак никой не е безгрешен. Нали не знае, че си ти? Спри с всичко и забравете за тази история.. предполагам, че сега ти е мъчно, но какво да се прави.. аз също съм вършила и по-големи глупости, но поне си научих урока.. направи и ти така :). Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 352dcd8f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нещата трябва да се случват реално. Не вярвам да си грозна,но тия детски истории са много дразнещи. Той сигурно си мисли,че някой си прави майтап с него и затова реагира остро. Не е гад момчето , трябва да си по-смела

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 48f6161a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   С голяма мъка прочетох историята ти. Научи се малко на граматика първо и тогава сваляй момчета!
Колкото до това момче, ти какво очакваш? Никой не обича игрички!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 990ef7a329
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първо, не съм дошла в тоя сайт, за да показвам колко съм грамотна, а за да споделя историята си. Това че ти номер 7, си я прочел със голяма мъка мен не ме интресува... някъде да съм искала съвети за това как трябва да пиша? :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 12701f084b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   хахаха направо паднах от стола като прочетох коменатер 4 точно пък той е виновен, че не си му казала името си. Нали сама написа, че постоянно те е питал как ти е името, а ти не си му казвала??? :d:d

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 990ef7a329
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пф, за кво изобщо ли си направих труда да ви споделям.
Да, казах го, НО после исках да му кажа коя съм, тои каза че не го интересува... както и да е спирам да се занимавам със глупости. Ае много здраве.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker