Моля Ви за помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моля Ви за помощ
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1355 пъти
Здравейте! Моля ви дайте ми някакъв съвет!
Аз съм момиче на 13 години и имам 3 най-добри приятелки. Едната от тях ми е първа братовчедка, всъщност тя ми е като сестра, защото сме израстнали заедно. А с другите 2 се познаваме от бебета, защото живеем в един вход, даже едната е на моя етаж в отсрещната врата, а другата е 2 етажа над нас. С тях станахме по-близки(имам предвид, че започнахме да излизаме повече и да се събираме по-често, както и да споделяме повече), както и те 3-те някъде от преди 3-4 години. Карали сме се и то за дребни неща(много за кратко), но накрая сме се усъзнавали и сме се сдобрявали, защото не искаме да позволим на някакви дребни неща да ни съсипят приятелството, но явно сега това стана. Всъщност спора е между мен и приятелките-съседки. Една вечер те ме извикаха да излезнем. Всъщност мислехме, ако си научим по-рано да излезнем и то едната искаше осхте в 16 часа, а ние се прибираме в 13:30 ч. Казах им, че не знам дали ще мога да изляза. Прибрахме се и едната ми се обади към 16:30 и говорихме 7-8 мин. -аз й казах, че не знам дали ще успея и тя каза, че ще се обади на другата и ще й каже да излезнем кам 17 ч. Стана 17 часа и те ми звъннаха на вратата. Аз им казах, че не мога да изляза, защото имам работа. Питаха ме каква е тя и аз им казах, че още уча(не съм зубър, просто на следващия ден имахме важен тест-7-ми клас съм). Тогава едната каза, че и тя не е учила и после като се върнем ще учи, защото няма да стоим много навън(после те се прибраха към 20 часа;а аз щях да ходя на гости след това и нямаше кога да уча), но аз им казах, че няма да излизам. И както винаги, те се расърдиха. Едната започна да казва, че аз никога не ходя с тях(почти всеки път излизам с тях-е не винаги, но и те не излизат винаги с мен-едната цяло лято не излизаше, защото беше при баба си, която живее в същия квартал и излизаше с хората там, но ние нищо не казахме, а другата-когато я викам не винаги излиза, но пак нищо не казвам, защото мисля, че това са глупави неща и че няма защо да се сърдим затова). После ги видях, а едната ми писа във фейсбук като започна да ми разправя без да искам колко е било забавно и т. н. -т. е. искаше да ме накра да съжалявам, че не съм отишла с тях-не го прави за пръв път. Аз и пишех само ок, защото не ме интересува какво са правили и тя ме попита зашо съм нервна, а аз й казах, че не съм и че си пиша и с други хора(наистина беше така) и тогава тя ми каза бб и повече не ми писа. Казах й, че не ме интересува какво са правили и тя ми каза:''казах бб''. Когато съм и писала преди и тя не ми е пишела, защото си е пишела с други хора, но не мисля, че е някакъв проблем и нищо не съм й казвала.
Някои от вас ще кажат, че това са бебешки неща-да, така е. Но какво да направя-за мен това са безсмислени караници. Кажете какво да правя-сега никоя не говори.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9b0e5417b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбира се, че не са са бебешки неща. Бебешки неща са за останалите - за теб е нещо много важно. Разбирам те. Ние, с небебешките проблеми, попадаме в други ситуации, но имаме същите проблеми, макар да ги усложняваме и да им придаваме по-голяма важност.

Приятелите не могат да те задължават. Те могат само да те помолят. На приятел винаги се помага, но по начина, по които иска помощ се разбира дали въобще ти е приятел.
Приятелите не манипулират.
Приятелите се уважават.
Приятелството дава свобода и подкрепа, а не ограничения и задължения.
Никой приятел няма да те накара да се чувстваш зле, само, за да се почувства той добре. Приятелите не са егоисти.
Приятел.... приятел е силна дума.

Започни пак да разказваш историята...
Колко приятелки имаш?

п. п Когато затвориш една врата, никой не знае колко други ще се отворят след това. Огледай се. Около теб сигурно има много момичета, които имат нужда от приятел.

Фортуна

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 973ee574d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом те ще ти се сърдят значи не са истински приятелки. По - добре поговори с тях и си обещахте повече да не се карате

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker