Защо приятелят ми ми няма доверие :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо приятелят ми ми няма доверие :(
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 4527 пъти
Здравейте имам ужасен проблем!! Момиче съм на 17 години!! С приятелят ми сме заедно вече 10 месеца, до сега дори не съм поглеждала друго момче, не съм си помисляла за друг не съм му давала поводи за ревност, правя каквото ми каже, стоя в къщи по цял ден защото той сега е в Англия, махнах си фейсбука, премахнах повече от половината ми абонати в скайп, дори спрях да ходя на училище защото се притесняваше какво правя там не ходя на кафета с приятелки само с сестра му и една моя приятелка която е гадже на братовчед му, не излизам на дискотеки макар, че преди да се хвана с него бях редовна, не говоря с никакви момчета освен с мой роднини не ми дава да нося клинове и поли, а когато възразя за нещо той ми казва да си намеря друг тип момче което би търпяло това, но не искам защото много го обичам знам, че и той ме обича но защо постъпва така с мен!! Не е от турски произход и мисля, че държанието и мисленето му неотговарят на 20 годишно момче!! Моля ви кажете ми как да постъпя има ли начин да го променя по някакъв начин??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 58f0ba2bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Аз ти предлагам да бягаш и то надалеч. Не ходиш на УЧИЛИЩЕ, защото се притеснявал какво правиш там? Забранява ти да носиш каквито дрехи си искаш?
Зарязвай го В-Е-Д-Н-А-Г-А! Разбирам, че го обичаш, но това..
Ами да, намери си друг тип момче, как можеш да го търпиш?
Ужас!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fc7296d1ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не ходиш на училище заради някакъв психар?
Силно се надявам историята ти да е измислена!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 26a99c9c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не е необходимо един мъж да те сложи на пиедестал - там горе, над него и да се грижи за теб, да те пази, да те контролира, да те управлява. Ти не си стока, а човек, който трябва да върви рамо до рамо с него. Пиедесталът е измамен. Ти си мислиш, че си там горе, а той си мисли, че си там долу - под него, под негов контрол. Любовта не е власт над другия. Неговото е обсебване и чувство за собственост( за даденост, за притежание).

А относно теб - ако загубиш своята индивидуалност, ще загубиш човека до себе си. Той се е влюбил в теб именно, заради самата теб. Ако иска да те промени коренно и ти му позволиш, вече ще станеш друг човек. Логично е да се отдалечава от теб и един ден да разбере, че си друг човек, който не обича. Той ще си тръгне, но.... ти оставаш сама със себе си. Дали тогава и ти самата ще се обичаш?

п. п Хубаво е, че още не ти е забранил да дишаш. Послушай вътрешния си глас. Колкото и да е слаб в момента, само той знае какво е най-добро за теб.

Успех!

Фортуна

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9148cd275b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Ревнивец.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 63e20a1c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Бе ти мазохистка ли си, или да!?

Моментът, в който приятеля ти ти каже да си намериш момче, което ще търпи държанието ти (да се обличаш както искаш, да ходиш на училище, да излизаш с приятелки... колко развратно., нали), е моментът, в който е редно да си намериш такъв приятел!

Господи... хубаво, хайде, разбирам за късите поли. Да речем, че разбирам и за клиновете, макар че не е съвсем така бих влязла в положение. Но да нямам свободата да ходиш на училище или да излезеш с някоя приятелка е просто всякаква липса на свобода. Не се ли чувстваш като затворник? Не се ли чувстваш вързана през не знам колко хиляди километри? Не те ли кара да се чувстваш зле? Нямаш ли нуждата да бъдеш жена/момиче, да се смееш като луда, да се забавляваш, да говориш с хора на годините си, да се усмихваш на непознати по улицата (просто защото си в добро настроение), да учиш уроци, които като цяло мразиш, да се лигавиш в коридора на училището...? Нямаш ли нужда от това?

Любовта е до един момент, обичаш, обичаш, но когато любовта на другия ти отнема свободата ти не си обичана, ти си затворник в нечии ръце. Ти си като кукла на конци, която изпълнява командите на шибания си кукловод, който сигурно се чувства истински пич, че те контролира до толкова. Просто спри да обичаш него и обичай себе си за секунда.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: eb32e83cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Защото не си му дала повод да ти вярва.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 74ed11e8ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Номер 7... А би ли ми казал/а по какъв начин да му дам повод, защото въображението ми стига само до това което правя в момента :)

 
  ...
преди: 9 години, 29 дни
hash: c922f7cab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер 6 абсолютно не си права

 
  ...
преди: 9 години, 28 дни
hash: 3723bb694b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Този е психар, не мисля, че трябва да го търпиш, очевидно е, че той не те обича. Историяте е от повече от две години, затова се надявам да си се оправила вече:)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 27 дни
hash: 58826468ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Мале при мен е същото положене... Помощ! И да историята е от преди две години в крайна сметка какво се случи? Сподели :) Аз лично се чувствам наистина като някоя затворничка.

 
  ...

...
преди: 9 години, 26 дни
hash: dd4e826faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Момиче на 14, имам приятел от 9 месеца, който е на 20. Току що все едно прочетох моята история, същата е. Не съм давала повод за ревност, за разлика от теб ходя на училище, но в час постоянно пишем или във вайбър или в скайп. Нямам фейсбук, защото ми каза да го изтрия. Всяко междучасие ми звъни и покрай мен, нормално говорят си момчета, с които изобщо нямам нищо общо, но той какъв е този с теб, като му кажа, че съм с 1 момиче никой друг, той не ми вярва. Нямам никакви приятели, в училище съм само с 1 момиче, не говоря с никой друг, през всичкото ми свободно време съм с него дори уча, когато той е вкъщи или аз съм у тях. Не говоря с никой, не излизам никъде, а преди не се и прибирах вкъщи - навън с приятелки и по кафета. Когато му кажа, че примерно някой ме е попитал за нещо, той страшно много ревнува. От няколко месеца имаме малко проблеми с родителите ми и почти не се виждаме, той по вайбър ми направи проблем - Защо ходя на училище? Казах му, че няма как да не ходя на училище, а той се разсърди и затвори. Винаги ревнува за нещо, знае всяка моя крачка, когато дори и малкото време не съм с него. Когато трябва да звънна, се притеснявам с какво сега ще се заяде. Обичам го страшно много и не искам да го изгубя, да всеки ще каже та ти си на 14 не знаеш още колко уши имаш на главата, но да - Обичам го. Той е първата любов в живота ми, първият ми приятел. Знам, че и той ме обича, защото го е доказал, но тази ревност...

 
  ...
преди: 9 години, 6 дни
hash: 114fe15d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   При мен е абсолютно същото, както с №12. На 15 съм и с приятеля ми имаме само 3 месеца разлика. Тази година учим в различно училище и не мога да правя нищо без да го питам или да му дам отчет. Не мога да говоря с никой, не мога да си пиша с никой, не ми дава да имам нито една приятелка. Когато му кажа, че съм питала нещо учителката ми и той веднага започва с въпроси от-до. Вече нямам Фейсбук, не мога да излизам със приятелите си от стария ми клас, следващия месец ще има сбирка на класа, на която естествено не мога да отида защото не ми е позволено да общувам с никой друг. Когато ми звънне или си пишем по viber първият му въпрос е "с кой комуникира". Няколко пъти ми каза, че ако искам да говоря и с други хора и да имам приятели нямало да бъдем заедно повече. Добре. Опитах се да се разделим, няколко пъти, но 5 минути след като съм казала, че го искам той не ми позволява да си тръгна. Започва да плаче или да се ядосва и не ме оставя да се прибера, докато не променя решението си. Не знам какво да правя вече. :(

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker