Още го обичам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Още го обичам
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2266 пъти
Вече в продължение на 1 година съм влюбена в едно момче и не какво да е - в братовчед ми. Може би не е правилно, но за това след малко. Стана така: намерихме се във фейсбук. По-точно той ме намери. Опознахме се, макар и във фейсбук. Има уникален характер, но не е много хубав. Това за мен изобщо не е важно, защото за мен е важна вътрешната красота. За мен той е перфектен!
Виждали сме се 1-2 пъти. Ние живеем в различни градове, но те са много близки. Аз живея в по-малкия и ходя да уча в неговия. Майка му живее в моя град и когато идва да я вижда - излизаме. Освен, че го го обичах го чувствах и като най-добър приятел. Говорихме си по телефона всеки ден, пишехме си. Бях се привързала супер много към него. Една вечер, докато си пишехме той ме попита дали някога съм го харесвала като повече от братовчед. Чудих се дали да му кажа истината, защото не исках да разваля приятелството ни, което за мен беше много важно. Е все пак ме казах истината и го попитах същото. Отговорът, който той ме даде ме изненада. Каза ми че преди много ме е харесвал, но сега вече нямал чувства. Това ме натъжи, защото аз още го обичах. Продължавахме да правим обичайните неща, които правехме и преди, но не за дълго. Измина една седмица и той спря да ми пише и да ми дига телефона. Аз започвах да се чудя какво става. Един ден реших да му кажа, че го харесвам. Той тогава имаше гадже и аз знаех това и не съм имала никакви надежди. Исках просто да му призная, защото това ми тежеше. Казах му и той ми каза, че е знаел, и че не можело защото имал гадже, а и на искал деца с увреждания. Това просто не съм го очаквала. И така в продължение почти на месец, ние прекъснахме връзката си. Това беше най-трудният месец за мен - толкова се бях привързала към него. Е след като мина този дълъг месец за мен - той ми писа. И тогава започнахме отново да контактуваме. Но в повечето случаи аз му писах първа. Често той завършваше чатовете с - Лека и утре да ми пишеш. Не знам защо той не ми пишеше пръв. Когато си говорехме беше същото - и довечера да ми пишеш. Така завършваше той. И скоро (преди 2 седмици или малко повече) той ми писа, че е влюбен в мен, но следващото излечение беше - шегувам се. Стана ми ужасно тъпо. Писахме си още няколко дни и аз реших, че повече няма да му пиша първа, защото вече ми омръзна. Знам, че харесва някакво момиче, но не ми казва а уж бяхме приятели. Не знам вече какво да правя и до сега той не ми пише. Чудя се дали аз да не му пиша - но се спирам
Моля ви да ми кажете вашето мнение - Дали още ме обича. Или, ако стане така, че нещо се получи (много се съмнявам) грях ли ще е, защото все пак ми е братовчед. Моля ви дайте ми съвет. И дано не съм ви отегчила. Мерси предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 02d8bb5b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Братовчед ти е прав по-добре да не излизате повече наистина не ви трябва такава любов и децата ви ще са с увреждания не че ти има нещо еми при кръвосмешенията между роднини децата не се раждат нормално! Забрави го намери друг колкото и да си омагйосана опитай!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e14e6b534f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо много е важно кой подред братовчед ти, ако е след 3 4 не мисля, че е проблем. А относно взаимоотношенията ви, определено има някакви чувства към теб и не е безразличен на 100%, но е много глупав! Предполагам, че е от възрастта ви! Просто не бъди по-глупавата и спри да се занимаваш, толкова много момчета има.. Седнала да се занимава с човек, който първо не те заслужава и второ е грешно, както казваш ти.

Усмивка

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b6386d09f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Явно и той има чувства към теб, но все пак ти е БРАТОВЧЕД!!! Намери си някой друг, против природата е да бъдеш с братовчед си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5fe1deae99
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много ви благодаря за съветите! Наистина ще се опитам, макар и много трудно, защото аз фактически съм влюбена в характера, не толкова във външния вид. Аз дори не го виждам често, но продължавам да го обичам. Притеснявам се, че ще го забравя много много трудно, ако изобщо стане. Дали има възможност винаги да остане в сърцето ми? А може би е голямата ми любов? Много ще съм ви благодарна, ако изкажете мнение. Мерси предварително.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5fe1deae99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Знаеш ли какво - ти нямаш нужда от него. Аз бях в почти същото положение. Знам, че той е голямата ми любов, но въпреки това изпитвах симпатии към едно прекрасно момче, и сега съм с него. И напълно забравих "голямата си любов". Сега съм много щастлива с него. Характерите ни съвсем си съвпадат, разбираме се супер добре и ако той не оправи отношението си към теб в следващия месец - наистина се опитай да о забравиш и ако го има и това момче ще ти е много лесно. Късмет

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bbd7e4bb81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ще го забравиш, ако се влюбиш в друг. ЛИЧЕН ОПИТ.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5fe1deae99
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Леле - и при мен го има това момче, към което изпитвам симпатии, а и може би нещо повече. Също както при теб характерите ни са сходни. А относно до онзи - ами днес го махнах от приятелите си във фейсбук. Мисля макар и трудно да се опитам да го забравя. Мерси на всички за помощта.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 115306560b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами щом го има това момче, мисля че ще ти е по-лесно и това си е мое мнение, но мисля че и при теб ще стане както при мен- ще тръгнеш със сладкото момче. А относно махането от приятели - по-добре че си го направила.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker