Затворена в собственото ми тяло - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Затворена в собственото ми тяло
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2125 пъти
Почти шестнадесет годишна съм и сега на кратко ще ви опиша проблема си.
Много харесвам едно момче от класа ми, направо изгарям по него, но за това знам само аз, не съм казала на никого. Създала съм си имиджа на силна и по- независима от разните тийн- драми, за това и, ако харесвам някого, за това зная само аз. Той е много лудо, но и умно момче, пуши цигари и трева, пие, но и чете книги, рисува и е красив и мил. Точно за това го харесвам. Имаме общи интереси и понякога си говорим обаче е само това. Той дружи с останалите пушачи от класа ми, и въпреки, че доста момичета му се натискат той си няма приятелка. Последната му връзка бе много сериозна, но приключи преди около половин година.
Аз бих искала да му покажа каква съм, че и аз мога да си избухвам и да бъда луда, на ме спира видът ми. Преди години преживях катастрофа и заради това лицето ми не е в много добро състояние. Нямям белези, но носът ми е много счупен и крив, имам мъртав преден зъб както и белези по тялото. Заради обездвижването съм пълничка и честно казано това много ме мъчи. Не мога да предприема нищо по белезите докато не навърша 20, а догодина ми предстои нова тежка операция, която ще доведе до ново обездвижване. Страх ме е, че никой няма да разбере каква съм! Притеснявам се, че ще изгубя училищната си любов, а и почти няма начин да променя вида си. Глупаво е да се самосъжалявам, но аз съм дива и буйна, обичам да съм в големи компании, а някакси се чувствам ненамясто около другите красиви момичета с идеални черти.
Знам, че на красивите момчета не им отива да бъдат с такива като мен и това ми се струва много повърхностно. Кажете ми какво мога да направя, за да се почувствам по- добре. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: ca3b9b61d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбери, че тялото ти... това не си ти. Ти си малкото гласче, с което мислиш, с което четеш... ти си всичко което чувстваш. И ако някое момче гледа тялото ти, а не теб, то той определено не те заслужава.
Никой няма идеално тяло или лице, трудно е като цяло да се чувстваме добре в кожата си. Но просто спри да мислиш за външността си, тя не те спъва, тя не ти пречи.... не и за ИСТИНСКИТЕ неща. И не бива да криеш чувствата си, нито да се срамуваш от тях. Разбирам, че не си от този тип момичета, аз също не съм, но някак си не е редно да държиш всяко малко нещо лично за себе си, така в даден момент ти ще живееш 2 живота
1- Реалният, това което всички около теб виждат. Силната, коравосърдечна млада жена (момиче).
2- Това което се случва зад фасадата от изражения и усмивки- всичко, което чувстваш и мислиш, всичко което криеш от света поради някаква причина.

Спри се, моля те, вредиш си така. Повярвай ми напълно съм наясно какво говоря, имах хранителни проблеми преди време и сякаш още съм на ръба на ниските килограми и аз съм падала милиони пъти, гърбицата на носа ми и белега ми са ми били комплекс. Всичко се промени, в момента в който започнах да се приемам такава каквато съм. В смисъл, това си ти, наистина си ти, не се срамувай... не позволявай на външността ти да те спира. Аз започнах да се харесвам и изведнъж осъзнах, че не съм и 10% толкова зле, за колкото се мислех. Говори с момчето, опознайте се и виж какво ще излезе, ако е свестен всичко ще бъде наред, а ако не е, значи не си е струвал.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 69e6e7ace1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще чакаш докато можеш да се оперираш и тогава ще си неотразима! :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 07b20870ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Забрави за тялото си и за това как изглеждаш. Отивай при него, говорете си, бъди себе си! Ако е достатъчно умен ще види това и ще те хареса. И още нещо искам да ти кажа миличка - ако един човек започне да харесва характера ти, с времето започва да харесва и самата теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d7add19a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   И защо като сте грозни искате да излизате с готини пичове а не си ли знайте мястото защо не си паднеш по някой като тебе аз никога не съм излизал с такива момичета дето ще ми се смеят сетне че съм тръгнал с тях забрави и после искате съжаление избирайте смотлиовци като вас и всичко ще е наред.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 69e6e7ace1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Горкичката, много тъжна история, но спокойно след всеки дъжд слънце изгрява. Нещата ще се оправят след време ще мидиш и ще имаш всяко момче, което пожелаеш, защото силата е най- голямата хубост, която едно момиче може да има! :)))

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 69e6e7ace1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 4 не съм съгласен с теб. Момичето явно е преживяло доста неща, за да се почувства грозна. Но аз не мисля, че тя е толкова грозна колкото си мисли. Момичетата винаги преувеличават. Грима доста помага и с правилния подбор на дрехите и стила нещата могат да се подобрят. А ако си забавна, мила и добричка външният ти вид изобщо няма да е пречка! Работи върху характера си и после ще видиш, че външния ти вид, не е толкова важен. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 69e6e7ace1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер четири, ще живееш до някоя красива черупка, която ще погрознее с годините и нищо няма да остане от това, което е била някога! Помисли как си избираш момичето, Най- красивото е невидимо...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0ab84e3483
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Най-добрата ми приятелка е пълна, но това не ми пречи да дружа с нея. Не е въпроса как изглеждаш, а как се чувстваш и каква си отвътре ;) Прави това което ти се прави - щурей, забавлявай се и т. н. Това са най-хубавите години от живота ти и трябва да ги изживееш подобаващо ;) А това с момчетата, ако е толкова умен е разбере, че не всичко е външния вид

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 69e6e7ace1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Всичко ще се оправи, ако следваш мечтите си и не се отказваш! Продължавай смело напред, мила!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 86a87c6d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 4, защо изобщо пишеш. защо четеш историйте на хората. Тук четат и пишат хора, които имат душа и сърце, а ти къде си сред тях. Сигурно си грозен, така както и сърцето ти и душата ти. Красотата на човека иде от там, по очите ще я познаете. А сега към авторката. Да, правилно са те посъветвали другите, че ако е наистина умно момче, той ще осъзнае ти каква си. Но покажи му каква си, ако трябва, докато пуши вън, си говори с него. Намери нещо общо, за което да си говорите. По-важно сега е да станете приятели, след това, като те опознае, знаеш ли, може и да се сбъдне това, което си желаеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker