Колко боли от любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Колко боли от любовта
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1736 пъти
Здравейте „
Аз съм момиче на 15 години.. Преди 2 седмици скъсах с гаджето си, което е на 19 години... Ходихме близо година.. През тази една година не сме се карали кой знае колко.. Подкрепяхме се.. обичахме се.. моите родители го опознаха и го одобриха въпреки, че е на 19.. Уникална приказка!!
Един ден се бяхме уговорили да ходим на разходка.. и му звъннах да му кажа, че малко ще закъснея.. От негова страна последваха думите : " Мисля, че днес не трябва да се виждаме.. В същност никога ". След тези думи той ми затвори.. За миг сърцето ми спря.. Усещах ужасна болка, която не ме оставяше да дишам.. Плаках.. отказвах да ям.. Мислих и реших, че ще изчакам няколко дни, за да видя дали ще ме потърси.. Но уви минаха 2.. 3.. 4 дена той не ми се обади.. Той си продължи живота без мен.. Аз направих същото.. След седмица в стремежа да го забравя тръгнах с друго момче, но нищо не се промени.. Всяка целувка ми напомняше за 19-годишното момче, което ми замая главата.. Избягвах гаджето си.. не исках да го целувам, .. прегръдките му ми напомняха за стария ми приятел.. всяко място на което се разхождахме ми напомняше за него.. Не можах да го преодолея и няколко дена след това скъсах с гаджето си. Сега вървя по улиците.. и всяко момче, което мине покрай мен ми напомня за въпросното 19 годишно момче..
Не знам какво да правя.. Помогнете ми... Дайте ми съвет или как да си го върна.. или как да го забравя..!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7ff18381bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Любов с любов се забравя. А и всеки човек има тръпка, която му остава за цял живот.. бъди сигурна, че няма да отмине просто така! Замислила ли си се какво е станало, дали причината не е в теб? То е ясно, даже и да е първия в живота ти, няма да е последния.. Времето лекува, ще намериш някой който ще те уважава и цени, та ти си момиче на 15.. живота ти те първа почва. :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 35175e39f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като за начало защо не пробваш да се свържеш с него по някакъв начин? В смисъл такъв ако той не те е потърсил пиши му, обади му се. Все пак заслужаваш да знаеш поне причина по която се е разделил с теб. Попитай го дали си направила нещо, дали би ти дал втори шанс. Имаш прави да знаеш тези отговори. Успех! : )

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ea17c8ccc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Времето ще излекува тази болка.. Абстрахирай се от мисълта за него, намери си други занимания, усмихвай се повече и с времето всичко ще бъде наред. Трудно е, но ти ще успееш!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0bdb52d5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   добре де, как може да ти каже:, , всъщност по-добре да не се виждаме никога'' ей така, без причина??? ако бях на твое място, щях да го попитам поне какво е станало.. може би е недоразумение, което може да бъде изгладено или някаква интрига е създадена.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fad9b1d5b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката: Към номер 2) Благодаря ти за съвета!! Към номер 3) Дано да си прав/а :)) Към номер 4) Ами писах му.. той не ми отговори.. не ми и вдигна телефона си.. Сега какво да правя?? Не се усмихвам.. или ако се усмихна е фалшиво щастие ;((

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4136240a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Милата :(... и човека в който аз съм влюбена е същият непукист. Разсърди ми се просто ей така, без дори да каже защо. Аз съм на 17, а той на 20. Не ми вдига, не ми отговаря на съобщенията (преди беше с предтекст, че му е спрян телефона, но сега дори когато не е спрян не ме е потърсил нито веднъж)все едно за него съм мъртва. :( Боли ме много. Вече 25 дни се побърквам. Ставам и си лягам с мисълта за него. Пробвах да му пиша за да ми обясни поне какво съм сторила, но уви не се получи. Зная, че много го обичаш.. бъди смела, разкажи му колко много значи той за теб.
Зная, трудно е все пак гордостта ни е над всичко, но аз забравих своята в името на обичта ми към този човек. Дано да се оправите, ако не се получи... просто отиди на църква и си поплачи. Така сторих аз. Плаках, плаках, молих се много, обръщах се към Бога с тези думи :
Господи, Аз зная, че те има. Правила съм много грешки, но няма безгрешни. Помогни ми от цялото си сърце ти се моля, само ми помогни. Или ми го върни, за да бъда само негова или го изтръгни от сърцето ми. Не искам да страдам повече, не мога да издържам по този начин. Помогни ми Боже!

Надявам се да съм ти помогнала :) и знай, че за всеки влак си има пътници.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fad9b1d5b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ти много ;( Надявам се и при теб нещата да се оправят.. :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker