Какъв предпочитате да е характера на едно момче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какъв предпочитате да е характера на едно момче?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 3273 пъти
Искам да запитам вас момичета следните неща? Какво предпочитате да бъде момчето до вас? Харесвате ли срамежливите или предпочитате самоуверените? Трябва ли да има 500 приятеля и още 5 пъти по толкова във фейсбук или може да бъде някой по-неизвестен? Искате ли да е умен и спокоен или искате да има тръпка дори този до вас да е идиот или кретен? По-разговорливите ли предпочитате или по-мълчаливите? Ако имате връзка с някого, кой предпочитате да "води" - момчето или момичето?


Въпросите показват само крайностите, но те са само за пример. Ще се радвам да споделите мнението си :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 86f699377a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво предпочитате да бъде момчето до вас? -ДОБРО И ГРИЖОВНО
Харесвате ли срамежливите или предпочитате самоуверените? - САМОУВЕРЕНИТЕ
Трябва ли да има 500 приятеля и още 5 пъти по толкова във фейсбук или може да бъде някой по-неизвестен? ОБИКНОВЕН С ИСТИНСКИ, РЕАЛНИ ПРИЯТЕЛИ
Искате ли да е умен и спокоен или искате да има тръпка дори този до вас да е идиот или кретен? ТРЪПКА ИМА И КАТО Е УМЕН И СПОКОЕН И СЕКСУАЛНО ЗАРЕДЕН
По-разговорливите ли предпочитате или по-мълчаливите? - РАЗГОВОРЛИВИТЕ
Ако имате връзка с някого, кой предпочитате да "води" - момчето или момичето? МОМЧЕТО

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fd08c0e43f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   поредната глупост. мисля, че трябва да си преработиш текста, защото не ми харесват нещата които си написал. фейсбук пфф.

относно темата, всяко момиче харесва нещо различно и всяка би ти дала различен съвет. чуй моя: бъде себе си. не е лесно да се промениш.

ако мислиш, че имаш нужда от тотална промяна, тогава си харесай едно момиче, разбери какво харесва тя, дали джъстин бийбър, дали татуирани, дали спортисти (т. н). и стани такъв поне докато я спечелиш.

помни, че ако си решил да се промениш се промени, а не живей под роли и маски. :)

~Nana

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e595ecc3e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Подкрепям номер 1.
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c56abec3a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За всяко момиче е тооолкова различно... Но, хубаво, ще кажа за себе си:
1. Прекалено самоуверен и нахакан е просто отвратително. Хубаво е да си тих и възпитан, но ако си много срамежлив няма да можеш да се справяш с много трудни ситуации. Така че нещо средно от тези две качества.
2. Това с приятелите, което си писал, е пълна глупост. Няма да му гледам приятелите, ще обичам него.
3. Искам да е интелигентен, да е интересна личност. Да се отличава с нещо от останалите, например да има талант, да обича да твори или просто да цени изкуството.
4. Предпочитам по-мълчаливите, които с малко думи казват много. Мразя бъбривците и тези, които са приятелски настроени към всеки и винаги могат да намерят тема за разговор дори с първия непознат.
5. В една връзка и двамата "водят". Не трябва само единият да диктува темпото, трябва да има нещо като синхронизация в мисленето, действията и всичко останало.
това е от мен :)
момиче на 17

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2855b4c809
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторе, тук всяко момиче ще ти каже, че иска грижовно момче. Но дали наистина е така? Всяка твърди, че иска нежен и грижовен... А какво се получава? Забива се с първия олигофрен и после реве тук във форума, че той не я обичал. А в същото време реже тези, които наистина я харесват.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 51e2482b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Дам, докато повечето твърдят, че предпочитат добър, мил, джентълмен и тн. и в същия момент въздишат по първия "мъжкар" - дебил. Така нареченото лошо момче без много акъл и мисловна дейност.


*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f56dabefd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много благодаря че споделихте мненията си, но няма нужда да отговаряте на всеки въпрос поотделно. Те са само като пример. А относно това са приятелите, писах го защото съм виждал такива случаи и съм съгласен с вас, че е глупаво но знам ли някое момиче реално може и това да търси. Любопитен съм да разбера :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e595ecc3e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Еми, номер осем това с приятели във фейсбук е доста относително и аз принципно въобще не го гледам и не го считам за фактор, защото примерно за тези във фейсбук има три варианта:
-Малко приятели, но истински
- Адски много приятели, приемал всички покани, дори и на хора, които не познава
- Доста приятели, приел покани на всички, които познава дори и на здравей-здрасти или просто видяли се в някоя лекция и поговорили 2 часа - аз съм от този тип - не приемам непознати, но приемам и хора, които не са ми близки
Иначе въпросът за това дали има 500приятели също е относителен. Има по-затворени хора, които излизат с най-близките има хора, които излизат просто с познати на по кафе колкото да имат приятна компания има и свръх общителни, но не смятам, че това е определящо. Естествено е все пак една жена да очаква той да има някакви приятели примерно 2-4ма горе долу. И тове си е направо задължително - хубаво е като сте във връзка да имате и лично пространство, момент, в който аз ако кажа, че искам да изляза сама с приятелки, не той да се цупи, че няма с кого да излезе и ще е сам. Или пък излизани се някъде с други хора, да чуем и чужда реч и няма с кого, защото няма и един приятел.
За другото съм забелязала, че си зависи от характера. Примерно аз харесвам по-устати, по-разговорливи и самоуверени мъже, с които мога да си прекарам приятно и весело - за мен качеството да мога да говоря с един мъж както на сериозни теми, така и понякога да може да ме разсмее или да говорим за някакви весели неща е много важно. Важно е да си прекарваме добре заедно. Харесвам като цяло мъже с характер, дори и да се караме и да не сме на едно мнение, просто доста повече ме изнервя, ако някой постоянно се съгласява с мен - някак си изглежда ми като подмазване, безхарактие, а и тогава изниква въпросът, ако имам нужда от съвет за нещо, той как ще си каже честното мнение като вечно няма мнение. Което води до мнение, че е важно да е интелигенет човек - все пак за да имаш обосновано мнение трябва да можеш да мислиш и да имаш опит, което не на всички мъже им се отдава.
От друга страна имам приятелки, които са доминантни характери - те обичат каквото кажат, това да стане. На едната гаджето е близо до определението мъж под чехъл. Просто при тях не е нужно той да има мнение, важно е да изпълнява тяхното желание.
Така че хора много и естествено всеки харесва различни неща в човека срещу него.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 47e28fdf15
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Искам да можем да говорим на всякакви теми, да си споделяме доста. Не обичам лъжите в една връзка. Искам интелигентен човек до мен, човек, който знае много, но не толкова че на всяка дума да ме поправя. Просто искам човек, от който мога да науча много неща. Човекът до мен винаги трябва да е усмихнат и да гледа положително на нещата независимо от ситуацията. Да не се доказва пред други, да е мил и в същото време приказлив с хубаво чувство за хумор. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 55f4ef2b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Лично аз харесвам по-срамежливите, но не се променяй заради нея. Просто бъди себе си!

И тия работи за фейса и колко си популярен нямат никакво значение.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9aab513dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   1 - Честност
2 - Контрол над агресията
3 - Да подхожда по свой начин във връзката ни
4 - Да не бърза със задълбочаването на отношенията
5 - Да не е надут, но пък самоуверен

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0aaca1ffda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Бъди по-самооверен, забавен и мил. Направи първата стъпка. Дори и момичето да не те харесва, покани я. Какво губиш? Пример съм аз и приятеля ми. Не го харесвах особено, но той направи първата стъпка и сега сме заедно повече от 2 години. Мисълта ми е, че когато най-малко очакваш можеш да срещнеш голямата любов. УСПЕХ!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fcd72ae78e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Еми аз харесвам разгаворливи момчета , дабъдат самоуверени . Не е нужно да е известен аз не съдя хората по приятелите им . Досега съм срещала само двама такива човека , но не мога да им го кажа , поне на единия , а и има момчета които са гадни , но вътрешно са истински добряци .

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 65254d3695
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Моят дори няма фейсбук, но аз много си го обичам.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: cdfa275e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Това може да е доста повърхностно, но такава съм аз..
Никога не съм харесвала добрите момчета. Никога. Веднъж пробвах да излизам с един по-срамежлив, но просто ми е досадно. Нямам представа защо. Винаги съм харесвала по-самоуверени "лоши" момчета.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 190d59e93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Какво предпочитате да бъде момчето до вас? –Честно
Харесвате ли срамежливите или предпочитате самоуверените? –самоуверените но не да прекалява
Трябва ли да има 500 приятеля и още 5 пъти по толкова във фейсбук или може да бъде някой по-неизвестен? Това не е важно
Искате ли да е умен и спокоен или искате да има тръпка дори този до вас да е идиот или кретен? - Трябва да е умен поне обща култура да има, а и трябва да е интересен По-разговорливите ли предпочитате или по-мълчаливите? –По мълчаливите понякога са ми по-интересни
Ако имате връзка с някого, кой предпочитате да "води" - момчето или момичето? Момчето, но не изцяло
Паола

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 255bfe6654
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   1. Самоуверените
2.Няма значение
3.Нека да не е супер умен, но и да не е пълен тъпак ;) :D
4.Разговорливи
5.Не мога да разбера това "води"

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6b1f782bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 4 съгласна съм с теб..

Според мен един мъж трябва да бъде,честен :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 12320bdef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Лично аз предпочитам момчета който са стъпили здраво на земята.. тоест не такива който се правят и се взимат за голямата работа или се държат арогантно. Но разбира се всеки човек трябва да е самоуверен до някаква степен.. най-важното е да знае как да се отнася с пловинката си :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 130fc318da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз предпочитам да е по- срамежлив, но не прекалено, да бъде аутсайдер като мен. Да бъда с него не заради тръпката, а защото се обичаме истински. Приятелите му може да са малко, но да са готови на всичко за него. Не си писал/а какъв да е външнят му вид, затова няма да навлизам в подробности.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d5b6d75ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   На мен ми прави впечатлениекогато момчето се държи джентълменски и да е ограничил вулгарността до максимум. Външния вид е фактор, голям, който казва, че не е лъже, никой не е чак такъв светец. Просто за всеки човек красотата е различно понятие. Възпитанието, интелекта, интересите, културата, поддръжка на външността, тънък хумор, отношение към деца и животни. За напред съветът ми е да зарежеш етикетите, защото са смешни. Ако някой може да ме просветли, какво значи да си лош и добър, тъй като по-абстрактни понятия няма. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: eaf1926d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Здравей :) За мен момчето не трябва да е срамежливо, но не и прекалено самоуверено. Трябва да е самоуверен със граници. Не ми харесва когато е много сериозен. Трябва да има чувство за хумор и да умее да поддържа разговора. Много е важно да контролира агресията си. Трябва просто да може да ме защитава, но не и да прибягва до бой всеки път. Да ти кажа НЕ МОЖЕШ да имаш 500 приателя. Това са просто познати, а някой дори не ги познаваш. Камо ли и още повече във фейса. Мисля, че е важно, във една връзка момчето да води. :3

Gwen

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker