Начини за преписване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Начини за преписване
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 31445 пъти
Здравейте!

Мисля, че тази тема ще е полезна на доста тийнове :) Преди да започнем с нападките от по ''света вода ненапитите'' искам да кажа: Да трябва да учим! :) Но всеки изпада в момент... в който просто се паникьосва и забравя дадени неща.. ух.. неприятна работа! Е трябва да направи по някое пищовче, не мислите ли?

Хайде всеки един да сподели от личен опит някой добър начин! Ето моите:

Всички знаем за ''напиши на лист, сложи под кръка'' уф изтъркано е, че чак учителите разбраха за това.
1)Може да напишем дадена формула от някои от страните на пръстите (а не вътрешната и външната.. по дяволите трудно се обеснява :Д)

2)Следващо отново по ръцете но към лакътя, слагаш една дълга блуза и готово.

3) Взимате си къси панталони. След като ги дръпнете повече към вас, вие ще напишете някои трудни неща за запомняне.

4) От яката на блузата сещате ли се когато ви е топло вие леко дърпате блузката и пуфтите? Еми слагате там пищова.

5)Другото най - ефикасно при мен е да си направите колкото искате пищови. С добра камера на телефона, снимате и се досещате вече :) Но по математика трябва да сте доста предпазливи.

6) Ако момчето дойде с вратовръзка, във вътрешната й страна ще си напъха пищова и ''уж'' си гледа вратовръзката..

7) По - трудния вече е да знаете да четете по устни или да си лепнете пищова на подметката (силно тиксо трябва)

Е колкото можах обесних :Д Хайде и вашите мнения? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: c9139cf259
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

1.   Всички тези начини, бъди сигурна, ги знаят и учителите. Номерата минават, защото учителят е решил да се направи на ударен, а не защото си преписала качествено. А се прави на ударен, за да изкараш нещо, различно от 2 или 3. Трябва да ти кажа, че ако един учител застане в дъното на стаята, всяко мръдване се вижда на секундата.

бивша учителка

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e0f35587c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ето как преписах на класното по литература:
госпожата нали подписва всички листове - дори тези за чернова.


при ПЪРВАТА възможност изкарвам листа с написана тема от под чина - разбира се на него няма подпис. Започвам да преписвам от този лист където ми е темата на друг с подпис - все едно вече съм готов и преписвам от черновата...

ако госпожата ви обикаля от време на време - обърнете листа - така тя няма как да види дали има подпис защото сега вие вече пишете на гърба.... дори да не сте свършили едната страна - напиишете на гърба а листа няколко изречения в случай че тя дойде към вас вие трябва да го обърнете и да започнете да пишете на него.

дуг вариант е да сложите ръката си там където трябва да е подписа
и когато тя минава покрай вас не трябва да спирате да пишете за да не ви закача!

дори да ви вхане когато сте изкарали вече листа - може да кажете, че не сте видяли, че сте взели неподписаният - имате 2-3 резервни още...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 76f82c85f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   УЖАС! "кръка"??? По-добре залягай над уроците, вместо да се чудиш как да преписваш, пфффф. А начините ти са супер изтъркани и очевадни, вярваш ли си сама?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 12cca05269
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако питаш мен най изтърканите начини са си най ефективни- добрата стара хармоника си е номер едно и до днес стига разбира се да имаш опит и да знаеш как точно да я превърташ с една ръка. Формули издраскани с пергел върху молив също минават. За момичета върви номера и с надписи върху маникюра, най вече за тестове на които предварително имате отговорите- перфектно. Аз лично почти винаги залагах на хармоника, листчета или хендсфрий, един единствен път са ме хващали и то заради грешка на този който беше решил задачите и после всички преписахме :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 12867f9611
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Ето един начин за преписване на класна работа по Литература- пишете си темите и после ги записвате на телефона си като диктувате бавно, за да може едновременно с това да пишете.
В часа със слушалки си слушате текста и си пишете едновременно. Може да си скриете слушалките така че да не се забелязват, или да се правите, че слушате музика ако ви питат. По-добре първото.
Изпобвано е от мен и от една приятелка - винаги минава ;).

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9f16b06b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Това, което е аз ще кажа е в случай че имате отговорите от някой от другите класове. Ако те ви казват, че на 1во е в, на 2ро е г и т. н. ще ви е трудно да ги запомните. За това си съставете нещо като малка история. Всеки отговор(всяка буква) съответства на дума- например:
1-б-Баба
2-г-гризе
3-а-астероиди
4-в-във
5-г-гората
И ето така си имаш историйка. Нека да е по-нелепа, за да я запомните.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9019c74c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре бе по дяволите не видя ли, че написах ''Да трябва да се учи! '' Казах, че всеки е имал моменти в които му се налага да препиши! Ти кво никога ли не си? Айй по лифта и не нападай, невинния ти :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d119751700
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Има и още един начин. Веднъж имах биология и бяхме правили контролно. Обаче едно момче от класа беше отсъствало и затова се наложи да прави контролно, като госпожата го измести до мен. Той ми каза да му помагам. Учителката започна да диктува новия урок, а аз вместо да пиша урока, аз му чета задачите и му пиша отговорите - добра съм по биология. НО този начин е ГОЛЯМО ИЗКЛЮЧЕНИЕ.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2db725f0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хаха. Върна ме назад във времето. Аз ще ти споделя един изпитан начин. Значи намираш си едно несесерче за моливи, трябва да е продълговато, от тези с цип от горе, тип портмоне. Написваш нещата, които ти трябва на възможно най-малкия размер четлив шрифт в Word(или на ръка, но е повече играчка и по-малко текст се събира) и след това като ги разпечаташ внимателно ги залепяш с тиксо от вътрешната страна на несесера. Върху тях слагаш някой и друг химикал за камуфлаж и готово. Несесера ако е от мек плат ще ти е лесно лекичко да го отваряш и да си четеш каквото ти трябва :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 33e1276a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Ами ние я даскало си пишем по полите и уж си оправяме полата. момчетата си пишат по краката. мн яко.

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7c63258084
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 7, затвърди не само, че си тотално неграмотна, но и си нахална и арогантна . Вместо да обиждаш, вземи обърни внимание на съвета ми и залягай над уроците, че имаш крещяща нужда! Айде много ти здраве.
От номер 3

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b820a2d116
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Аз попринцип доста често преписвам, с което не се гордея, но се налага понякога. Ама е истина, че ако учителят реши да не позволи преписване-просто не можеш. Те повечето учители не гледат чак толкова внимателно, но някои като започнат да се разхождат между редиците, да стоят по средата на подиума или пък най-гадното, да застанат отзад в стаят зад чиновете, точно зад гърбовете ни и всяко движение се вижда че не можем да видим учителят накъде гледа, това го мразя. Ама и те са били ученици и не пасат трева, знаят как се преписва, тяхно решение е дали ще те оставят да го правиш. Иначе начини има доста. Например съм с по-дълга блуза под кръста да ми е. И си пиша на листчета каквото ми е нужно, тези листчета като седна и си опъвам леко блузата по мен и пищовите ги пъхам в края под блузата така се падат точнно в началото на бедрото ми и така. В часа прилягвам леко напред(хем така предния ме скрива) и с лявата ръка държа химикала, а с дясната си подвивам блузата и гледам. Ако учителят дойде и ме накара да стана, аз предварително като го видя, че идва ги навирам по- вътре иблузата като е по мен, не падат като се изправя. Друго е пищови по джобовете, телефона или тъй като съм с дамска чанта си я посавям легнала на бедрата разкопчана( а то не личи) и най-отгоре в чантата има написан лист или титрадка по предмета и като не ме гледат надзъртам или го вадя леко. Имам и друг начин, който миналата година измислих и е най-ефикасния до сега, никой не се сеща да търси там, не са ме хващали до сега и винаги работи, но няма да го пиша, че да не вземе случайно някой от учителите ми да го прочете. : d

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 94f03d3c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз Пък имам класно по литература на "Илиада" и ми е трудно произведението затова когато госпожата каза че може да си използваме христоматията на мен ми хрумна с молив между редовете да си напиша съчинението и после да го препиша от там но трябва да се пише четливо или ако имаш отговори а , б , в и т.н. И отстрани гумата на кеца ти е светла пишеш с моливче и не се забелязва после сядаш така както ти ще го виждаш и готово нито могат да ти вземат кеца за преписване нито могат да ти кажат нещо че си драскаш по учебници или кецове ;)))))))

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2859674f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   №14 - голямо геройство. И в живота ли така смяташ да я караш?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9cfa342011
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   По смешни начини за преписване не бях чувал ;д

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a083e21905
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Номер 16. Искаш да кажеш, че ти никога не си преписвал или, че знаеш много по-добри начини? За какво пишеш тук и аз не знам.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cf374548ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   С айфончето и неограничения интернет влизам си в нета и преписвам... Няма значение къде сядам.. Една шапка и един телефон са достатъчни! ;д

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: da20babc2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   Преписването е за лузъри.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 0e93fac6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Напечатваш си темата, и я залепваш с тиксо отгоре. После с вода измиваш листа, а буквите са останали по тиксото, което вече не лепи. Изпробвано.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f1162ed040
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Ние днес имахме контролно по английски, и намерихме отговорите с приятелите ми, като ги снимахме с телефоните си. Контролното е два часа, а междучасието между тях е голямо (20 минути), първият час разглеждам всички задачи и което не ми е ясно, през междучасието гледам отговорите и вторият час го правя.

Татко ми беше казал и още един трик - в пластмасов химикал слагаш пищовчето между пълнителя и стените, а пищовчето има формула или там каквото е, пише се с топлийка. И с този химикал пишеш на контролното, и когато искаш да видиш, насочваш химикала към слънцето и всичко се вижда!!!

И още всички други трикове знам, но те вече са споменати!!

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: e4a3e42049
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Нищо лично, но не мисля, че това са най-хубавите начини за преписване... Но ето и някои и от мен:
Ако калъфа ти на телефона е прозрачен го сложи там.
На дланта.
Ако правиш тест просто си сложи пищова под теста. Така учителят няма да помисли, че преписваш, защото ще мисли, че си гледаш в теста.
Може и да седнеш на пищова, но е много вероятно да те видят.
И една приятелка си закачи с кламер пищова за вътрешната част на якето.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1824e54f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Най-лесният начин за преписване си оставах химикалите с невидимо мастило - www.gadgetstore.ovo.bg

Аз си ги купувам оттук, че са най-евтини в България.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9721f05175
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Спокойно - аз съм девети клас и матурата преминах с преписване. Тази по български, биология, химия, физика, история и английски. Математиката ми е много лесна. Предполагам, че съм от типа хора, които са по-креативни, но не помнят. Например на матурата пищова си го сложих от вътрешната страна на часовника. Никой не забеляза.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 38158fca6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Много интересна тема(така да го наречем). Най-често използвам пищови, когато имаме твърде много за учене и не се чувствам напълно подготвена по предмета. Пробвала съм различни трикове, но ще посоча само любимите ми(най-лесните за изпълнение) и тези, с които не са ме хващали(поне досега).
1. Написвам си на малко листче нужното(т. е. това, което не знам) и го пъхам в несесера. Работи Б-Е-З-О-Т-К-А-З-Н-О всеки път и е много лесно за изпълнение. А за още по-лесна преструвка препоръчвам да си вземете няколко химикала, единият да е пред свършване или да не пише. Разглеждате контролното, когато видите какво трябва да погледнете, просто си отваряте несесера, поглеждате нужното и изваждате пишещ химикал.
2. Оставям си чантата в скута, отворена. Когато учителят/учителката не гледа, бързо поглеждам какво съм писала в тетрадката или какво съм снимала( ако съм снимала нужното на телефона си). Работи по-успешно при момичетата, тъй като по-голямата част ходим с дамски чанти.
3. Написвам си нужното на телефона, а телефона пъхам в несесера. После се правя, че ровя, а всъщност гледам какво съм писала.
Това беше от мен, мислех, че ще напиша повече, но в момента не се сещам за друго. Ако се сетя, ще пиша пак! Лек ден! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 38158fca6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Много интересна тема(така да го наречем). Най-често използвам пищови, когато имаме твърде много за учене и не се чувствам напълно подготвена по предмета. Пробвала съм различни трикове, но ще посоча само любимите ми(най-лесните за изпълнение) и тези, с които не са ме хващали(поне досега).
1. Написвам си на малко листче нужното(т. е. това, което не знам) и го пъхам в несесера. Работи Б-Е-З-О-Т-К-А-З-Н-О всеки път и е много лесно за изпълнение. А за още по-лесна преструвка препоръчвам да си вземете няколко химикала, единият да е пред свършване или да не пише. Разглеждате контролното, когато видите какво трябва да погледнете, просто си отваряте несесера, поглеждате нужното и изваждате пишещ химикал.
2. Оставям си чантата в скута, отворена. Когато учителят/учителката не гледа, бързо поглеждам какво съм писала в тетрадката или какво съм снимала( ако съм снимала нужното на телефона си). Работи по-успешно при момичетата, тъй като по-голямата част ходим с дамски чанти.
3. Написвам си нужното на телефона, а телефона пъхам в несесера. После се правя, че ровя, а всъщност гледам какво съм писала.
Това беше от мен, мислех, че ще напиша повече, но в момента не се сещам за друго. Ако се сетя, ще пиша пак! Лек ден! :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: faf2e4343f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Е то щеше по-малко труд да изхабите ако учихте... Да ама някъде вече няма как да преписвате и ще си останете неграмотни и ще ви видим тогава

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d492bbd868
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Аз си пиша пищовите на ръката и си слагам една блуза с дълъг ръкав. По време на тест си повдигам леко ръкава и оп поглеждам. това минава вече 3 година.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4cdfd6d1f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Така ето и от мен един трик, който лично аз не съм използвала, но една моя фр е и каза, че действа.
Ако ще правите тест и имате отговорите взимате габърчета и малко листче. Написвате отговорите на листчето (с възможно най-малък шрифт), след това късате листчето така, че да стане възможно най-малко. И с габърчето го забучвате от долната страна на масата на чина. Когато учителят не е до вас просто завъртате листчето така, че да видите нужното и после пак го завъртате, че да се скрие. Надявам се да съм помогнала. :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d71ac429aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Поне при мен действа...
1) Слагаш си тетрадката/учебника под блузата
2)Започваш да кашляш адски много
3)Молиш учителя да те пусне до тоалетна
4)Излизаш и четеш всичко което ти трябва
Чиста работа и учителите никога не се усещат. ;)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 75be63aadd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Здравей!
Да ти кажа честно всичките тези номера сам ги пробвал със преписването и т. н. било то с лист от формули, лис, есета и т. н. даже сам пробвал с телефона по ефикасно е но има малко по-голям риск да те хванат. Всички учители се правят на ударени защото когато си им дълго време ученик те те разучват един вид и знаят на какво си способен/на. Но има някои които наистина са ударени и не могат да те хванат. Поне за мен си го казвам, но за да препишеш качествено трябва и да се правиш на ударен особено ако пишеш съчинение или есе трябва хитростта на човек да му е в повечко. я..

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9a2f76a430
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   Ето нaчините които aз знaм
1 нося блузкa може от тези по свободните и нa едно лишче си нaписвaм отговорите и си го зaлепям от вътрешнaтa стрaнa нa блузaтa и кaто не ме гледaт дръпвaм деколтето и четa aко ме хвaнaт кaзвaм топло ми е веяси духaм си или кaзвaм вчерa си купих нов сутиен и още немогa дa му се нaрaдвaм и го гледaм :D
2 слaгaм полa и нa бедрaтa си зaлепям лишчетaтa и ли ги слaгaм под чорaпогaшникa тоя номер стaвa също и с къси пaнтaлонки
3 нa шишето с водa или другa нaпиткa нaписвaм от вътрешнaтa стрaнa квото ми трябвa и шишето си го остaвям нa чинa и си гледaм но трябвa дa е нaполовинa пълно може и с кофичкa от плодово мляко aйрян... и отгоре пишеш пищовa
4 нa химикaлкaтa нa ноктите нa обувките може дa си нaпишеш
5 в несесерa или дaмскaтa чaнтa може дa си сложиш и я остaвяш пред теб и си гледaш щото aко ти е в скутa дaскaлa може дa се усети
6 нa едно лисче си нaписвaш отговорите и го слaгaш нa столa или го хвърляш долу и го нaстъпвaш
Всички методи действaт безоткaзно

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 55673e1d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН Е ДА СЕ УЧИ, НО НАИСТИНА НА ВСЕКИ СЕ СЛУЧВА ДА ЗАБРАВИ!
1. Написвате като бележка на телефона си или просто като черново съобщение каквото ви трябва. (Ако бързате просто го снимайте. )
2. Написвате с малък шрифт на word (може и с химикал, но трябва да натискате много) урока си, отгворите на теста и това, което не знаете. Принтирайте и измийте с вода хартията.
3. Пишете на малко листче и го пъхате в обувката си. Правите се, че ви е лошо или ви се ходи до тоалетната, изкарвате листчето и си припомняте.
4. Просто слагате пищова под теста.
Аз съм ги пробвала всичките действат.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 76ba9c524d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Здравей!Аз пощи никога не съм правила пищови.Но знам някои трикове ето.
1.Слагаш листчета в несесера
2.Пишеш листчета и ги слагаш в обувката и се правиш че изтърваш химикала и виждаш.
3.Пишеш на картон и го забиваш под чина.
4.Пишеш с невидимо мастило и изкарваш лист уж за чернова.
Знам още много но ще стане много дълго.Учителите при по глупавите преписвачи забелязват веднага.Аз само един два пъти съм преписвала защото предишния ден мие е било лошо не съм успявала.Но аз тези трикове ги зная от съученици и от баща ми.Като казах пощи никога не съм правила само по спешност.Защото съм добра ученичка.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 81efa4a4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   И като препишеш кого излъга? Учителя или себе си? Защото учителя си ги знае нещата и му е все тая, ама на теб един ден ако ти се наложи да си ползваш знанията ще видиш какво ще стане. Ще ти дам пример, имам позната, която завърши филология с рядък език, ама завърши къде с преписване, къде с 3-ки. Обаче нали има диплома, взеха я на работа в международна фирма и тя много горда от себе си, че знае рядък език, докато не дойдоха клиенти от съответната държава и не се оказа, че тя реално един елементарен разговор не може да проведе! Е, да знаеш тогава каква излагация беше! Та и ти така, днес ще излъжеш ще ти пишат 6, утре ще излъжеш... ама в живота няма как да излъжеш. И накрая като нищо ще станеш за смях.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d2edee91af
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Преди време със стария ми приятел отивахме на най-задния чин , но преди това снимахме с телефона обясненията, текстовете за контролното. Най-накрая моя приятел го хванаха, че преписва от снимки на телефона и май имаше 2 или 3. Аз получих 4 или 5 и всичко беше супер.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a9c3473ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   С химикал, който е прозрачен, правите пищови-листчета умален размер, пъхате ти в химикала и си пишете с него, като просто го въртите. За повече теми, правите и повече химикали.
За тези, които говорят, че с пищови хората не учат и само се лъжат, не е вярно. Примерно аз нямам и един изпит, в който да не съм с пищови. Но докато ги направя тези пищови съм чела достатъчно, защото нали знаете на пищовите се пише само най-важното. А това трябва да се извади от учебниците, които трябва да се прочетат.
Някои ме питат как ми остава време и да уча, и да си правя пищови. А аз просто уча, докато си ги правя. :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f6257dbeb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   38 мой човек.

Аз съм невинна, да...
Дънила съм се с четворки. Но съм се трудила и съм учила докато не го науча! Не съм преписвала НИКОГА. Преписвали са от мен, но аз от някой друг или от листче и т. н. не съм преписвала. Както каза номер 38, някой ден ще станете за смях всички. За жалост някои се изплъзват. То си е за вас, и да забравите и да не сте учили си го понасяте. Вие сте си виновни!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 55673e1d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   40. Kaк така прозрачен?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 98aa86ae26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Истината е тази - когато не учиш, а преписваш след има-няма 2, 3 години като те попита някои ''какво научи'' ти какво ще му кажеш? Просто е смешно да преписваш, дори двойката е по-добро решение, защото показва, че в действителност не си учил и имаш нужда от малко знания. Като правиш тия ''номера'' след време ще ти се смеят другите, че нищо не знаеш и нищо не можеш (вярно и аз съм пробвал, когато положението е било напечено). ---Ангелчето---

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fba8da2bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Номерата с телефоните ще се изпарят в най-скоро време - все повече училища налагат забраната за ползване на телефон в час. Влизаш и ги оставяш на катедрата. Другият вариант - ако нахалстваш да го ползваш, ти го вземат и го предават на родител. Така че напъвайте мозък!

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 67c961c119
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   За какво ти е да преписваш!?
След като и без това ще ти дадат диплома,
нали си плащаш за това :)
А после с тази диплома можеш да пообиколиш за работа,
ама няма да те вземат, щото знаят как се дават дипломи.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5d022d3ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Хей на всички. Аз съм момиче на име Габриела (10 год. ) Аз съм 5 клас и не преписвам но идейте са ви добри. Сигурно в големите класове е трудно. Аз се справям отлично в училище. Моля ви тинеиджъри не преписваите просто учете и помнете. Чао от мен.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 626a9da64c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   През живота си съм преписвал само 2-3 пъти и то по спешност. Но когато препишеш и накрая имаш добра оценка не се чувстваш добре и имаш угризения. Но когато си научиш всичко,имаш добра оценка и не си преписвал- си спиш спокойно. Така че хора по-добре недейте да преписвате. 38№ е прав !!!
37№ "много добра ученичка си"
Затова имаш правописни грешки.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 2b85606883
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Не съм от тези, които преписвaт винaги нa тест или контролно, но ми се е нaлaгaло понякогa дa препишa нещо кaкто днес, имaхме попрaвкa нa тестa по Физикa и ми беше остaнaлa сaмо еднa зaдaчa дa решa, но не знaех формулaтa и беше крaя нa чaсa листчето, нa което пишеше тaзи формулa бе под чинa ми /седя нa последния чин не зa дa преписвaм всеки път aми зaщото клaснaтa ни сложи тaкa и когaто остaнaлите зaпочнaхa дa предaвaт тестовете и aз изкaрaх нa бързо товa листче и преписaх формулaтa, но госпожaтa се обърнa и ме видялa, че гледaм под чинa и идвa при мен и ми викa, че преписвaм и че имaм 2-кa и aз и кaзвaм, че не съм и тя се нaвеждa под чинa, a aз уплaшенa стоя и гледaм добре, че момичето, с което седя бързо си сложи тетрaдкaтa тaм инaче дa сме изгоряли и двете.. :D и тя нaмери и взе някви мaлки нaкъсaни листчетa, нa които бях си дрaскaлa и тогaвa едно момче ме зaщити, че не съм преписвaлa и тогaвa момичето се нaмеси и кaзa, че aз нещaтa ги зубря и всъщност до някъде е тaкa. И г-тa ми взе тестa и кaзa, че ще види тaзи рaботa. PS бях се нaплaшилa, притеснилa и сaмо зa тaзи зaдaчa съм преписaлa формулaтa другите сaмa съм си ги решaвaлa, a и случвa ми се от нaчaлото нa годинaтa дa препишa 2 или 3 пъти и почти всеки чaс излизaм нa дъскaтa дa решaвaч зaдaчи нa дъскaтa, когaто имaме Физикa. Моля ви дaйте ми съвет кaкво дa кaжa aко другият чaс, когaто имaме тя 100% ще отвори тaзи темa и не знaм кaкво дa прaвя сигурно ще ме изпитa или ще ми дaде дa нaпрaвя друг тесе, или пък ще ме кaрa дa решaвaм зaдaчи нa дъскaтa. Ще се подготвя, но не ме бивa много в лъжите aко зaпочне дa рaзпитвa.. :D

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 30fc4dc88a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Здравейте,
мисля че всеки има изключително добри идеи ето например аз какво знам.... първо ви трябват листове на които да напишете нужната информация.... след каето ги облепвате с тиксо за да не шумолят по време на изпита... дойде ли денят слагате листа под чина но не на рафта така да го кажем ами под него и притискате с крак, така когато ви трябва просто леко дръпнете крак назад и воала...
Следващия метод е доста интересен както видях и в един др коминтар.... трябва да преснимате инвормацията и да я залепите с тиксо след което с търкащи движения под водата премахнете листа.... така информацията ще остане на тиксото.... след което може да си го лепнете на шишето на часовника и дори на очилата....
Надявам се да съм ви била полезна.... успех

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 999190a770
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Аз знам един начин който не съм пробвал но знам от учител. Като е бил малък въпросният учител се е възползвал много от тоя трик
За целта ще ти трябват малко повече приготовления.
1. Ще ти трябва прозрачно тиксо и да е малко по-широко.
2. Ще ти трябва шише от вода пълно до половината.
3. Капчица
Нека започваме с майсторенето:
На един лист запиши задачите (ако е по мат теста)
След това залепи тиксото отгоре но от двете страни се прави малко по-дълго (тиксото) за да залепва
След това срежи шишето някаде посредата.
Тиксото с отговорите се залепя от вътрешната страна на шишето.
След това се залепя с капчица самото шише така че да не си личи че е било рязано. Слага се няква напитка но не до горе за да може да се виждат самите отговори но само от теб. Колкото пъти го правиш толкова по-добре ще става следващия път.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 619fd84577
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Правил съм много от тези изброените тук. Най-лесно преписвам когато е на литчета, които слагам или под листа или до моливник, правил съм и друго. Вземаш тетрадка с тъмна (черна) корица. И в зависимост от корицата дали е матова или гланцирана пишеш отгоре с молив или химикал. Не се вижда от далече. И с безцветен флуомастер съм пробвал. Написаното си вижда само с лалпичката, която е към флуомастера и доста дискретво осветяваш листа с тази ултравиолетова лампичка и пишеш. Понеже не съм момиче и няма къде да скрия слушалка за това съм чувал за онези магнитни слушалки с блутут, които се тикат в самото ухо и се слагат до тъпанчето. После се изкарват с магнит. Но е доста опасно. Друг метод е да напишеш всичко на царски пищов ако знаеш какво ще е писменото. Пробвал съм и с номира да принтираш етикет на какакола като с фотошоп пишеш там където трябва да е съдържанието и описанието на колата. Друг метод е да напишеш на риста всичко с молив да го изтриеш и това което се личи да повториш на място с химикал. Правил съм и номера на дълго писмено да напиша предварително всичщо на двоен лист без първата страница. Когато госпожата(господина) дойде да се подпише ще подпише първата страница а останалите вече ще са написани. Остава да си напишеш научената първа страница. Тук ще е по-изгодно на валък формат лист да пишеш, освен ако не ти се учи голяма първа страница. Разбира се най-добре ще е да си научиш и да си спокоен, че знаеш.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: cafccd5b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

57.   Пишете на WordPad най-важното от уроците и го пъхате в обувката. После се правете, че ви е лошо и помолете учителя да отидете до тоалетната и после прочитате листа набързо и го хвърляте. (Или ако го запазите го сложете пак в обувката. )

 
  ... горе^
преди: 7 години, 15 дни
hash: 7811e27aff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

59.   Или наи лесния варянт е просто да си вземете една микрослушалка https://spy. bg/mikroslushalka/ и да си решите проблемите. Аз лично съм ползвал такива в училище и в университета и работят безотказно за шестица. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker