Любов или приятелство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Любов или приятелство
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1509 пъти
Добър ден. Преди няколко месеца се запознах с едно момиче. Страшно красива и също така опасна. Отначало се дърпах, не исках сближаване, но просто се случи. Един ден излязохме (преди това имах лошо мнение за нея) и то изцяло се промени. Тя се оказа прекрасен човек, бързо си допаднахме. За жалост обаче, тя не живее в България и имахме едва седмица преди да замине. През тази седмица се сближихме изключително много, до тогава не бях изпитвал нещо подобно. Знех, че не е влюбване, или поне не физическо, но не беше и просто приятелство. Аз съм тинейджър и едва ли знам какво е истинска любов, но определено знам да я разграничавам от приятелството, но това е нещо средно. Когато се разделихме се целувахме, а след като замина ми каза че ме обича. След месец си идва, но не знам дали си има приятел в държавата, в която живее (Дания, ако някой е любопитен), защото ме е страх да попитам, за да не се чувствам наранен. За мен тя е като сестра, не я възприемам като потенциално гадже, но бих се сринал ако има такова. Бих искал съвет - да търся ли връзка или да запазя това приятелство? Не искам връзка, но и не отказвам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: ba4f80e46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Яко си вътре, приятел. Просто още не осъзнаваш какво се случва с тебе. Търси връзка, искай общо бъдеще, деца. Това е нормалното развитие на нещата.
Това с приятелството го зарежи - приятели и приятелки ще имаш десетки, кои от кои по-истински и по-симпатични. Жената до тебе е изключително важно нещо, обаче. И нищо да не излезе, поне ще натрупаш опит с връзките и познание за другия пол.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8895e8ca28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пич лови я и бъдете щастливи!!! Такова момиче не се изпуска! А особено и щом не можеш да гледаш друго момче до нея

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9264006f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи сега ще ти разкажа моята история (момиче съм) Пишех си с момче през лятото, което беше син на семейна приятелка. Не бях виждала негова снимка, само снимки от малък, защото не беше качил други в профила си в фейсбук. Започнахме често да си пишем, карахме се често даже. Но в един момент аз осъзнах, че по някакъв начин съм влюбена в него. Та ние всеки ден си пишехме. Той лятото беше в България, но не в моя град, затова го поканих няколко дни да ми дойде на гости с майка си, преди да си се върне в Швеция (защото те там живеят). На първата вечер като дойде той ме прегърна, ей така докато седеше до мен. На третата го целунах, но следващата сутрин трябваше да си тръгва. Разделихме се с целувка пак. След ден си писахме и той ми призна, че е влюбен в мен, независимо от това, че преди ми е казвал, че няма чувства към мен.

Затова й кажи. Нищо не губиш, но ще изпуснеш шанса си с нея. Целунали сте се и ти е казала, че те обича, това не може да означава приятелство :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker