На 18 съм, а не ми дават да спя у тях!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На 18 съм, а не ми дават да спя у тях!!
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 4588 пъти
Здравейте на всички. От 2 месеца си имам приятелка. Тя е от съседното село и е на 16г. В събота те колиха прасенце и разбира се ме поканиха. До тук добре, обаче вечерта ме накара да спя у тях. Реших да остана и си легнахме към 9. 30, но преди това се обадих на баща ми, че няма да се прибирам, бях с колата, имам си книжка....

Той ми разреши, след 20-30мин. ми се обажда майка да се прибирам, аз и казах, че няма, покарахме се и затвори. След около 20мин. пак ми звъни и ми казва да се прибирам иначе съм щял да оставя всички ключове за кола, апартамента в града и такива.

Веднага се обадих на баща ми и му казах какво стана, а той ми вика ами пребирай се, че му напълнила главата с това да се прибирам. Запалих си колата и в 22:30 си бях в нас. Пребрах колата в гаража, качих се горе при тате, оставих ключовете и тръгнах да излизам от стаята и ми вика, да седна при него. Седнах и ми каза, че било рано и такива работи, че щтяли да ни говорят.

В понеделник колиха друго прасе. Аз се изкалпазаних и им казах, че ще ме закарат до тях в неделя следобяд и от там ще си хвана автобуса за града, че все пак съм на даскало. Но аз останах и спах у тях и в понеделник след обед си тръгнах. Снощи бях пак у тях и пак ме накара да спя у тях и сутринта да си запаля колата и да се прибера на града за даскало.

От моя страна проблем няма, но и казах, че майка ми няма да ми разреши, а тя не та не обади и се викам ок. Обаждам се и казвам така и така, а тя ми вика не прибирай се да си нямаме проблеми. Още във вторник-сряда ми каза да спя в петак у тях викам ок. И казвам на майка, че в петак съм у тях, а тя къв повод има, аз и викам ми ей така. Нищо не каза, и сутринта пак я питам да се разберем за петак, а тя ми вика, че трябва да се разбере с тате, пък не били съгласни с това да спя и вече незнам кво да правя. Обясних им, че съм пълнолетен и мога да правя каквото си поискам, а те викат като почнеш да работиш прави каквото си искаш. После им викам, че за спане пари не ми трябват. Даже с приятелката ми се разбрахме да дойдем у нас в петака в града да спим и на сутринта да я закарам у тях. И общо взето е това. Какво да правя помогнете ми???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 54a96115bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Принципно те разбирам. На 18 си, имаш право да спиш, където си искаш, а и доста хора го правят. Според мен по особеното тук е, чу явно сте от малко населено място, където възприятията на съседите може да са различни и че тя е на 16.

Честно ти казвам, ако имам син няма да ми е никакъв проблем да го пускам да спи на 18 години някъде, но да имам дъщеря на 16 и да приемам гаджето й вкъщи не ми е нормално. То излиза, че дори майка ти мисли повече за репутацията й от нейните собствени родители.

Иначе си си прав. Спи си при нея, само внимавай да не забременее - че тогава всеки ще те води теб отговорен. А и ввнимавай да не прерастне спането от време на време до живот на семейни начала у тях с техните, че и такива случай има. А това вече не е обикновена връзка между тийнейджъри, а си е направо сериозно и обвързващо.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 88aa3e1824
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ами в ситуацията баща ви е разсъждавал от гледната точка на мъжа, пълнолетен сте и с приятелка, а майка ви от позицията на жена - приятелката ви е малка само на 16г. и оставате да спите при нея инцидентно, което предполага, че ако правите секс това ще е без презерватив и може да последват усложнения. Замислете се обаче върху поведението на родителите на девойката, струва ми се, че то е доста лекомислено.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9d80c8cf92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Нещо ти нямат доверие. Мислят че ще мърсуваш :))))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f4c7532f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Много им се водиш по акъла. Не зная, може и те да са такива, да не ти позволяват да пораснеш, аз съм на твоите години и в това отношение нямам никакви проблеми. Дори са се прибирали по-рано на село, за да ми разчистят терена.

Моят съвет е да им покажеш, че вече си голям и могат да ти имат доверие, а ако не са съгласни с теб - дръж се като малък. Когато имат нужда от услуга от твоя страна постъпи като някого, на когото не може да се разчита и им кажи "като започна работа, тогава ще ви помагам" :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ab957d2af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ужас добре, че нямам такъв приятел... Как може да искаш разрешение от родителите си.. Добре, че моите родители не са ми правили проблеми за нищо.. а и не съм ги разочаровала.. МАМИНО ДЕТЕНЦЕ.. Ж. 20г

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: be08498903
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   здравей,
само един въпрос задай на майка си - какъв е проблема да спиш у тях!

не разбирам акквъ е проблема...
и да не излиза с номера, че не изкарваш пари/
кажи й, че все още учиш и ти е рано - няма цял живот да им искаш апри.

Не си малък, нито момиче!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c1748f5da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз съм момиче на 15 и мама ми дава да спя всяка събота в приятеля ми, който е на 26 :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3a2715a5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   за Бога ти си на 18 защо питаш ваще дали може да спиш у къщата на гаджето си пфф.. хахаха

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 86458f2438
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   аз не питам, аз само казвам какво мисля да правя, а при мен е обратното с приятелката ми сме на 18 и тя си спи в нас доста често, понеже живея сам по 1 месец докато се върне баща ми от курс, а като го направихме за първи път, тя си им каза и те останаха без думи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker