Ревност, гадже, приятелка (интересно) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ревност, гадже, приятелка (интересно)
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1908 пъти
Здравейте, имам проблем, който ме мъчи вътрешно. Значи моята най-добра приятелка, която много обичам си има гадже и изобщо вече не ми отделя време за мен. В училище сме заедно и по телефона доста си говорим. Това поне :). Но проблема е, че ми става много гадно като ми каже едва ли не "надменно и подигравателно" че не можем да излезем. Какво? Има цял ден (петък, събота) И за 1 час на едно кафе да не може да излезем... ;xx И с другите си приятелки така постъпва, но с нея съм близка и ми тежи. Винаги сме си били заедно, споделяме си, помагаме си, привързана съм към нея, но много ме БОЛИ.

Да, ревнувам. Ужасно се чувствам. Имало е дни, в които ми се е разваляло настроението само като чуя нещо за него. Просто като ми говори за него и ми става зле. Имам чувството (не знам дали си внушавам), че се промени покрай него. Много е хлътнала и според мен ще страда (дано не). Започна по-малко да ми споделя, държи се студено, не излизаме, винаги преди ме разбираше и успокояваше като имах проблем, а сега никога не ме взема на сериозно. Понякога имам толкова голяма нужда от нея да ме разбере и изслуша, да ме подкрепи :(. Тя много добре знае какво е да си на дъното, а сега не ме разбира... Просто не знам. А като тя има проблем с гаджето винаги ме търси ;(... и аз винаги я успокоявам и съчувствам. Когато не се е чувствала добре отивам до у тях да я успокоя, развеселя, а един път аз имах голям проблем и тя нищо не стори по въпроса (после каза, че и станало гузно), аз плача с нея и какво ли още не.... Обичам я просто. Но ми е много гадно. Не знам как да постъпя. ;( Не искам да се карам с нея, а едвам сдържам гнева си. Няма смисъл да и казвам. Говорили сме по тази тема. Става и гузно, съжалява и пак прави същото. А пък и аз мисля всичко да си премълчавам, но така вътрешно ме боли. Наранявали са ме, предавали са ме и съм се разочаровала много пъти... просто не искам да бъде и тя разочарование(за приятелство говоря) ;( Много ми е гадно.... Съвети моля :) Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 043cfd8956
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това са естествени неща, така се получава винаги, т. е. не бива да се сърдиш на момичето. В един момент е възможно да се обърнат нещата - ти да имаш приятел, тя не, и ще видиш, че няма разлика, само дето тя ще се чувства по начина, по който и ти. Идеалният вариан е, когато и двете ще имате половинки и ще излизате заедно, тогава няма да има такава ревност, и двете ще си напасвате графиците, съобразно приятелите си или пъкл бъдещи съпрузи. След време заедно ще разхождате децата си в парка, ами така протича животът, няма място за подобни сърдения на дребно. Не казвам, че си на възраст, на която можеш да проявиш подобна толерантност и да реагираш мъдро, просто ти казвам, че това, което се случва е съвсем нормално и в никакъв случай не означава край на приятелството ви, стига някоя от вас да не се фръцне прекалено.
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7f4f48b841
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре, ти нямаш ли други приятели/ки? Аз смятам, че просто тя силно си е паднала по момчето и е нормално за нея той да е целия свят, но наистина не постъпва правилно като си зарязва приятелките, тя не осъзнава, че няма да е с него завинаги, а после, ако се разделят и няма приятелки, ще остане съвсем сама. Не я обвинявай все пак, просто когато човек е влюбен върши много глупости. Намери си други приятелки, ако някой ден хипотетично се разделят или пак си имат проблеми, тя ще дойде при теб.. някой ден ще осъзнае грешката си. Старай се да не й се сърдиш :), опитай се да се поставиш и на нейно място, въпреки че не постъпва много правилно.
*Яса

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker