Проблеми с приятелствата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблеми с приятелствата
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1517 пъти
Не разбирам защо става така. Аз не съм срамежлива и обикновено лесно мога да правя приятелства. Аз се преместих тази година в ново училище, по някаква случайност се оказа че най-добрата ми приятелка от 1 до 4 клас, с която бях много близка тогава, но когато се премести вече не поддържахме връзка също учи в това училище, но не е в моя клас. С нея засега в това училище съм най-близка. Тя ме запозна с много деца, но за съжаление нейните приятели с които ме запозна не ме харесват особено (и аз незнам защо) и те настройват и нея да не ми бъде приятелка. Момичетата от моя клас са много странни аз се опитвам да говоря с тях и да си намери ме някаква обща тема, но не ми се получава.

Имам чувството, че всички от моя клас ме мразят, а дори и от другите класове. В моя клас съм много изолирана аз почти във всички часове седя на последния чин и никой не говори с мен просто седя сама и съм на косъм да се разрева. Няколко пъти не съм сдържала сълзите се и съм се затваряла в тоалетната за плача, за да никой не ме види. Като свършат часовете и като излезна на двора на училището виждам как всички се смеят и се забавляват, а само аз съм сама и само гледам и се замечтавам някой ден и аз да имам приятелки, с които да се смея и да плача и да споделям аз на тях и те на мен.

Дори не разбирам защо стана така изведнъж всичко беше добре в началото, но всички впоследствие ме намразиха дори и момичето, което в началото беше добра с мен и общуваше с мен и ме запознаваше, но изведнъж всичко се промени и тази самота, която чувствам всеки ден ми действа ужасно аз самата вече не познавам себе си, вече не съм този човек, който бях, изгубих цялото си самочувствие, вече аз самата се мразя.

Моля ви дайте ми съвети, дали ще мога да оправя нещата. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: e8e4eec758
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравеи имам подобен проблем като тебе аз съм момче на 24г. Започни да тарсиш контакти извън даскалото аз така правя и е по добре намерих си друга компания и са сичко е ОК. Тва беше преди 5-6г преди да завърша пробваи и ти :P

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0dcddac956
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен, ако искаш да се сприятелиш с някое момиче от твоя клас, вземи й Скайп и Фейсбук и почни да й пишеш от време на време. Питай я някакви неща за училище или за някоя тема, която знаеш че я интересува. В последствие предложи да отидете заедно по магазините или на някое друго място (според интересите ви).
Идеята е да отделиш 1-2 момичета от общата група, за да могат да те опознаят. Иначе в училище, ако са те нарочили по някаква причина и всички са голяма група ще е малко трудно.
Отделно, както пише в горния коментар, не ти пречи да се сприятелиш с хора извън училище, просто, за да ти е разнообразен живота.
Успех!
~Линда

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker