Вече не знам какво съм! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Вече не знам какво съм!
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2535 пъти
Здравейте сигурно много от вас ще ме помислят за луда, но искам да споделя и да чуя мнения и съвети. От малка съм така, смисъл играла съм с момчета обличала съм се така. Не съм си мислила за това да съм привлекателна а точно обратното искам да съм като момче. В първи или втори клас започнах да имам симпатии към момичета. От 1-ви до 4-ти клас с детският ми акъл съм харесвала 3 момичета. Момчетата винаги са се държали много грубо с мене може би за това съм такава. Харесвам ги но не ги искам по този начин. Когато бях на 14 си направих фейк профил и от тогава може би започнах да харесвам само момичета. От този фейк профил се запознах с момичето и си пишехме, аз я лъжех че не съм в България и се представях за момче на 17 а тя беше на 15. Всяка вечер съм плакала за нея защото искам да съм с нея имам нужда от някой който да ме разбира а момчетата са някак груби.. Сега на 15 се запознах с друго момиче не от фейк профил но някак си самия ми външен вид е като на момче. Тялото ми е като гръб на плувкиня висока съм 1, 78/79 тежа 70 кг. От 5 месеца ходя с момичето и наистина я обичам но не знам как да й кажа аз съм момиче и те лъжа защото няма кой да ме разбира а наистина не искам да я оставям да си тръгне важна е за мен. Много от вас ще ми се смеят но съм сериозна ако се замислите едва ли историята ми е измислена много моля дайте ми някакъв съвет. Едва ли съм само аз така. А когато мастурбирам си мисля за момчета. Привличам те искам да правя секс, но те не ме искам непривлекателна съм за тях а не мога да те отпусна те ме комплексират и ми е по лесно като ходя с смъкнат ангуг и широка тениска. Когато видя голо момиче или гледам порно с жени не ме възбуждат така както някой здрав пич. Още съм девствена а съм на 15, почти 16 :/ адски ми е гадно че не мога да съм щастлива с някой без да се преструвам. Не са много момчетата които са ми предлагали но не искам да съм с тях знам какво ще стане само секс и никви чувства... Моля не ме пращайте на психолог или психиатър вас ви питам. Не искам да споделям с родителите ми защото после не знам до колко тежки наркотици ще стигна. Ще ме е срам да ги погледна в очите. Наистина много съм объркана

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 06382c0577
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Започни да се държиш като момиче, обличай си като момиче, но НЕ бъди ТЪПА КИФЛА. Покажи това, което имаш, защото всички жени имат известна доза сексапил.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9d411bc222
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо, остави момичето, може да й объркаш психиката за цял живот.
Преди години имаше такъв случай в "Море от любов", изрови си клипа, със сигурност го има още. Последствията ще са трагични, ако не прекратиш скоро лъжите си. Това момиче има право на избор, а ти си я лишила от него. Най-добре изобщо не й казвай, че си момиче.

Освен това ти си хетеросексуална щом мастурбираш с мисълта за мъже. Просто се луташ между детското ти аз и женствеността ти. Но тъй като според теб не получаваш достатъчно внимание и насърчение от момчетата, потискаш момичешкото в себе си. Ако ти започнеш да гледаш на себе си като на пълнокръвна жена, мъжете също ще те възприемат така. Може да поработиш върху обноските и визията си и ще видиш, че и мъжката част ще промени отношението си към теб. Спокойно, ще се откриеш от само себе си, сега е едва началото, не бързай с нищо. И повярвай ми, това че още си "девствена а съм на 15, почти 16 :/" ме накара само да се усмихна. За къде бързаш толкова? :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c31a367a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен има два вариянта - или да си лесбийка или просто да си объркана. Аз лично залагам на второто предвид възрастта ти. Мислиш си, че момчетата са груби, а жените мили, точно защото голяма част от момчетата като малки и после като тийнове не знаят как да се държат с момичета и са груби. Но смятам, че има доста мили и грижовни мъже като цяло. Просто си в грешка, ако мислиш, че мъжете като цяло са груби. Жените е естествено да изгреждаг по-нежни и миловидни - все пак ти казваш, че не нежната им физика те привлича, а по скоро нежната им душа. А за твоето телосложение не смятам, че на 1, 78м 70кг да много - не си от най-слабите, но в никакъв случай не си дебела. Може би си едра - имам няколко приятелки, които са доста високи като теб и са просто с едро телосложение, но се обличат женствено и без гаджета не са останали. За мен си си втълпила, че си мъжкарана и докато продължаваш да се обличаш размъкнато - със суичъри и смъкнати дънки - няма как да се видиш в друга светлина. Просто една приятелката се беше нагласила за бала - за първи път я видяхме с пола, грим и оправена коса и направо беше друг човек :) Не знаеш различните дрехи, една прическа и един грим колко много променят излъчването на човек.
Ако наистина си лесбийка смятам, че не трябва да се запознаваш с други момичете като им се представяш за момче. Дори и иначе да биха излязли с теб, самият факт, че започаш да градиш една приятелска връзка онлайн базирана на лъжа ще ги отблъсне - фактът, че си ги измамила, че си ги излъгала. Запознавай се с тях като момиче - може да станете приятелки, а може някоя също да има друга с хомосексуална наклоност. Не трябва да се прикриваш.
Във всеки случай ти препоръчвам първо да опиташ да носиш по-женствени дрехи, да се гримираш, да си смениш имиджа и да видиш как ще се чувстваш така. Ако не се чувстваш в кожата ти и не ти харесва, пак може да се носиш размъкнато и да търсиш момичето. Но как може да знаеш дали не си женствена като доколкото разбирам ти дори не си се опитала да бъдеш? Пробвай, пък времето ще покаже.
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 82b394ca70
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи и аз като малка играех с момчетата футбол и изобщо всичко с тях, а и пред нашия блок нямаше момичета. А ти не си харесваш момичета и не си си харесвала просто си ги чувствала по близки, нещо като най-добра приятелка и така. А до това че искаш до теб да има момче ще се намери правилния, все пак той няма да гледа какви дрехи носиш(и аз си падам по широки панталони и широки тениски)той ще гледа каква си наистина отвътре!!! Има време всичко ще си дойде по местата!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: dbde72d915
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Излюзия голяма. Просто не си видяла правилният, който да мисли като теб. К'во да правиш. Аз супер си падам по момичета 1. 80, колкото мен и да не са женствени много много.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: bc01eecedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами ти си бисексуална щом ти харесва да ходиш с момиче, бъди с нея иначе аз те разбирам отлично

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 99645201eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче, разбирам те напълно :) Усмихни се и се успокой, от прочетеното се разбира колко си объркана и това е нормално. В тийнейджърските си години имах подобен проблем ( и несамо аз) който реших с различни опити. Съсветът ми е за начало да захвърлиш широките дрехи, предизвикай женствеността си, отделяй внимание пред огледалото на голото си тяло, опознай го, открий кое ти харесва най много в него и го подчертавай с дрехите си. Когато преоткриеш тялото си, ще бъдеш привлекателна и за мъже и жени, защото такаще си привлекателна най вече за себе си. А когато се решиш да бъдеш интимна с някой, съветът ми е дя пробваш първо с мъж, след това с жена. Така най сигурно ще определиш сексуалността си. На времето постъпих по този начин и се оказа, че съм хетерогенна до мозъка на костите си. Ако при теб се окаже обратното не се притеснявай и срсмувай, сподели с родителите си и ще се изумиш колко улеква. Успех и смело на пред!
Ж 26

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 09ad6a93f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти си хетеросексуална, просто заради по-грубия ти вид момчетата те отбягват и ти търсиш нежността в момичетата. Като за начало се обличай колкото можеш по женствено и се дръж така. Рано или късно ще се появи и твоята полувинка. Второ нормална е на тази възраст да изпитваш влечение и към двата пола от хормоните е. Най-важно е да не се подлъжеш да изпаднеш в интимни отношения с момичета защото тогава може и да обърнеш резбата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker