Отказах, а тя ме заряза... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Отказах, а тя ме заряза...
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2435 пъти
Здравейте, Казвам се Виктор, момче съм на 14 години. Преди седмица приятелката ми, която е на 12 ми предложи да правим секс. Бях изненадан, тъй като до този момент най-интимното нещо което бяхме правили е да се целуваме и натискаме. Имам добри родители и баща ми винаги е бил отворен към мен за всякакви въпроси. Обяснявал ми е за секса и ми е казвал да изчакам до по-голяма възраст. Въпреки, че приятелката ми е доста хубава с хубаво тяло и ме привлича ужасно много, се сетих какво са ми казвали родителите, пък и съм чел, че на тази възраст е твърде рано момиче да бъде отворено и й отказах, защото я обичам и не исках да я нараня. Тогава тя си помисли, че ме е срам от дължината на пенисът ми (13 сантиметра, което за момче на моята възраст мисля, че е съвсем нормално). Разбира се мен не ме беше срам от подобно нещо никога не съм лъгал за това и не смятам да го правя, тъй като и да излъжа това няма да го направи по-голям или пък да ме направи велик. Казах и че смятам, че все още ме твърде малки за полов живот - особено тя. (Да бъда честен ако беше момиче на 15-16 годишна възраст, която ме привлича не бих се замислил. Та все пак аз съм момче постоянно имам фантазии за това). Първоначално тя го прие нормално, но на другия ден ми беше писала съобщение (не съм по тези работи предпочитам да ми го беше казала в лицето), че иска да скъсаме. На другия ден, когато излязох всички ми се подиграваха, че ми бил малък и затова не съм пожелал да го направим, че не съм могъл да го вдигна, че съм бил педал и т. н. Сега тя си намери някакъв кретен, с който всички твърдят, че тя го била правила. А мен всички момичета ме приемат на шега и ми се подиграват, че все още съм девствен. Помогнете ми! Кажете ми какво да направя, защото вече не го понасям в момента си нямам гадже, а много ми се иска. Не съм грозен, дори бих казал, че съм привлекателен обичам да спортувам, но тази случка понякога се ядосвам до такава степен, че си мисля ''Да я бях изчукал тая пачавра малка''. Споделете, ако сте имали такива случки и ако имате някакви идеи какво да направя, че 'готините' ми връстници да спрат да ме подиграват...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 84103f9c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ей това е тъпата реалност, на свестните момчета им се подиграват!! Правилно си постъпил, тая малка шаврантия след 1, 2 години ще е парцал, а ти с твоето мислене ще си намериш свестно момиче. Трудно е, но не им обръщай внимание. Съмнявам се, че дори и половината от тях не са девствени.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a329faa59b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Смятааааааай! Щом на 12 ТЯ ти е предложила да правите секс представи си на 18 к'фо ше става брат! Просто ужас! Друго не мога да кажа.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0dfac5acf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ти си много умно и свястно момче. ДРУГИТЕ не са наред. Остани си такъв, постъпил си много правилно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c9e0b44cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво! Моите адмирации към родителите, че са те възпитали по този начин...! :) А за момичето нямам думи :X От нея нищо добро няма да излезе... ;)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 499fa4b6ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   на 12 години е вредно да се прави секс! Добре си постъпил и по-добре не се правете на зрели. Още сте деца.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c97a6a0823
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ти си много умен малък приятелю, изключително разумен, моите поздравления. А тази малката шафрантия заслужава един здрав кютек.

Тези които ти се подиграват, са много зле. Моят съвет е да ги смачкаш от бой, да видим дали ще ти се подиграват. За съжаление в живота е така другарю, свестните хора биват осмивани.

Майко, България, докъде стигнаха твоите деца? На 12 години секс...

Venjus

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c3ca5a1644
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Направо съм изумена - какъв секс на 12 години? ! Това, че имаш цикъл и бюст съвсем не значи, че си готова за секс или пък този секс ще бъде наистина добър. Ужас! Много правилно си постъпил, което го дължиш на родителите си и на себе си, разбира се. Дори това момиче ти е направило услуга - определено не е за теб. А ти стой и гледай какво ще се случва с нея в следващите няколко години - няма да ти хареса. Не й обръщай внимание на простотиите, които е изръсила по твой адрес - адски елементарно е поведението й- тя освен, че е на 12 само си е и една куха лейка. Последното няма да се промени. Ти пък им кажи, че не си падаш по к.... и и кухи лейки. Всичко ще мине и замине, имай търпение.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8db007ec1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Поздравления за автора, двойни! Първо - за силно грамотно написания текст и второ - за разумното и правилно решение, предвид възрастта му.

bile

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f6f93a55cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Момче, тези хора след известно време няма да ги има в живота ти. но ти трябва да съхраниш тези чудесни качества, които имаш, защото в днешно време са рядкост. Поздравления за разумната постъпка! що се отнася до това момиче, тръгнала е по лош път според мен. Не сте един за друг, защото сте прекалено различни. Не им обръщай никакво внимание!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 745facbd33
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Брат много добре си постъпил. По скоро тя се е издразнила, че не си и пуснал и от гняв и разочарование от себе си (щото си е помислила че е грозна сигурно и сега си доказва обратното като са еб* с тоя кретена). Спокойно не мисли за това че си девстен няма да е така за дълго. Все още има свясни момичета :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3c1567369a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Имаш от мен едно голямо БРАВО! Постъпил си много хубаво. Не слушай тези, които ти се подиграват. За да започнеш да водиш полов живот е нормално да си поне на 17-18 години. От прочетеното става ясно, че си много свястно момче. За жалост в днешно време такива като теб се броят на пръсти. Поздравявам те още веднъж!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e6788aab35
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Браво, приятелче! Не съжалявай, че не си го сложил на тая малка шафрантия. И за двамата половия живот на тази възраст е нещо много коплексно и сложно. Особено за момичетата. Поне ти е показала, че тя не е момиче за теб. Сега ще може да намериш, момиче което да е с теб, не щото иска да прави секс на 12. А за тези които ти се подиграват, такива винаги е имало, остави ги. Наистина браво, за това че си постъпил както е редно. Пази тези качества у теб и за напред, доброто възпитание и зрялото ти мислене. Остани си свястен, а за съвета, какво да правиш за да спрат да ти се подиграват. Ами кажи им да се образоват на тема секс, и на това кога организмът е полово съзрял, на каква възраст за да няма проблеми при половия живот при мъжа и жената. Относно размера, ти си на 14, имаш още много години да растеш, 18.. 20.. и нагоре, така, че тялото ти ще се развива още дълго време. Не се притеснявай. Поздрави Сам21.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 87d39f55ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Браво! Постъпил си много зряло и разумно. Факта, че една на 12 тя ти предлага да правите секс, показва какви родители и какво възпитание има това момиче. А за останалите - просто ги игнорирай. Техен е проблема, че вече не са девствени ;)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b42aded05d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Браво на теб! Представям си след 5, 6 години каква ще е. Иначе тези ''приятели'' ги остави, намери си друга компания и всичко ще е наред и залягай над уроците!! :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker