Поредната такава история, нали? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Поредната такава история, нали?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 1833 пъти
Като всяка втора история и моята се върти около момче... Дълго време, след първото ми истинско харесване, аз бях абсолютно дистанцирана от момчетата. Всъщност, наблюдавайки те ми ставаха още по-антипатични. Около шест, а може би и седем месеца аз не харесвах никой. Вярно, чувствах се нещастна, празна, невидима и отегчена от всичко, а единственото което правех бе да чета и да рисувам...

Един обикновен ден в училище аз трябваше да настигна един приятел. Той беше с момче, което бях виждала, но на което не бях обръщала почти никакво внимание. Той направи нещо ужасно кретенско, глупава постъпка, която по принцип би изиграла много лоша роля към изграждането на мнението ми за някой, но ето че нещо се случи... В този момент, когато застанахме един срещу друг, аз се притесних. Изчервих се и наведох глава. Естествено, секунди по-късно се овладях и го погледнах възможно най-отегчено, просто съм си такава, но след това мислех за него. Не постоянно, не съм някоя маниачка, но го правех. Понякога, когато се разминавахме по коридорите, го поглеждах, но не получавах нищо в замяна. Той ми беше направил впечатление, все още не мога да повярвам, че не бе лошо впечатление, а мен дори не беше запомнил. Ядосах се, казах си, че не ми пука и че няма смисъл да се изтощавам психически заради момче. Мина седмица след това мое решение. Вече си бях аз, която не се интересува от момчета, която смята че тийн-драмата е за глупавите 14 или 15 годишни идиоти...

Естествено, напук на мен, отново се появи той. Не по моя вина, аз не го избягвах, но просто не би трябвало да поддържаме някакви специални отношения просто защото не се познаваме чак толкова добре. За 2 дена си казахме повече неща отколкото за две седмици... Вярно е, че говорехме предимно глупости, искам да кажа той, аз просто му отговарях саркастично... Не мога да повярвам, че това негово държание ми влияе по такъв начин. Имам чувството, че не знам коя съм!
И все пак, примирих се, че имам някакви симпатии към него. Малки, но ги има.

И великата дилема... Няма да питам харесва ли ме, защото аз самата не го харесвам. Просто държанието му ме обърква. Нито веднъж не ме е поздравил, когато сме се виждали, само да спомена че разговорите не са директни... Тоест, не са на живо. От време на време чувам някое селско провикване зад мен и това ме дразни, но то не е от него, а от приятеля му... И аз съм толкова объркана. Нямам представа защо се държи така. А аз съм човек, притеснителен и "заобиколен от стени", така че това че изпитвам симпатии ме плаши...
Не знам защо го написах... Може би за да споделя... Ако някой има мнение, бих се радвала да го прочета.
Съжалявам за грешките :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3e5851ed3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, ако ти мислиш често за него, това означава, че му симпатизираш. В това няма нищо лошо. Нормално е да харесваш някое момче. Ако това момче няма добро възпитание и е с нисък интелект, тогава спокойно можеш да си кажеш, че не е за теб. :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d954164a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно! И аз започнах да харесвам момчета, които преди смятах за пълни боклуци, но открих, че имат положителни качества и плюсове.

Понякога просто изпитваш привличане към някого, неизвестно защо и макар да осъзнаваш, че той е пълна противоположност на това, което търсиш, все пак нещо адски много те кара да го харесваш или да мислиш за него.

Ти казваш, че си затворена и срамежлива и може би се чудиш каква ли е фасадата на това момче, за това имаш някакъв интерес към него. Не знам как точно да се изразя, но може би именно фактът, че си повтаряш "аз не харесвам никого, точно този изобщо" те кара да се чудиш дали все пак не го харесваш поне малко и защо.

Но не се притеснявай, времето ще покаже всичко!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 04420cb454
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Най-напред искам да те поздравя за начина, по който пишеш. Направи ми впечатление начина ти на изразяване и правописът, който много малко хора на твоята възраст спазват, без значение дали от неграмотност или бързане. Това, което казваш, че не бива да се изтощаваш психически заради момче е така. Но понякога от тези дребни, саркастични разговори в училищна възраст се зараждат големи приятелства, дори и любов. Не бива да те притеснява това, че изпитваш симпатии. Когато човек харесва някого и мисли за него, това го прави по-добър и по-щастлив. На тази възраст момчетата вършат и говорят глупости, закачат се. Ако той беше някое кротко и тихо момче, може би нямаше да го забележиш. И наистина винаги, когато искаш да спреш да мислиш за някого, той намира всевъзможни начини, за да се появи случайно и да ти напомни за съществуването си и за симпатиите. Хубаво е, когато симпатиите са споделени, но дори и да не са, животът си тече, срещаш други хора и така. Според мен него ако изобщо не го интересуваше, нямаше да си говори с теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 925bcafd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм момче и понякога като харесвам момиче се опитвам да го скрия и несъзнателно се държа малко грубо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker