Чувствам, че това вече не е моята приятелка и това не е моята среда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувствам, че това вече не е моята приятелка и това не е моята среда
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 1951 пъти
Здравейте! Казвам се С. и съм на 20г. Искам да ви разкажа моята история, която ми тежи от много време. Откакто интересите ни започнаха да се различават с моята най-добра приятелка (К. ), оттогава взаимоотношенията ни като че ли охладняха. Ние се познаваме от 6 години. Бяхме неразделни... навсякъде излизахме заедно, нон-стоп си говорехме по телефона, споделяхме си всичко, а сега не е така. Пак излизаме заедно, но усещам някаква празнота. Не ми се говори, особено с нея, и на моменти ме дразни и не мога да я понасям.

Всичко започна, когато тя възнобнови отношенията си с една нейна стара приятелка (Д. ). Аз нямах нищо против да излизаме трите, но забелязах, че К. започва да се отдалечава от мен, защото не споделях вече до толкова интереси те й.

Аз имах гадже, което никога не е пречило на нашите взаимоотношения, тя предпочиташе Д., която нямаше такова. К. тръгна по лош път. Започна да прави, така да го нареча, " необмислен секс". Държанието й се промени. Започна да прилича на повечето съвременни кифли. Опитах се да и обесня, че това не е редно и тя ми казваше само едно "знам, права си", но продължаваше по същия път. Нейната приятелка Д. беше на същотото мнение като мен, само че разликата между нас беше, че аз го казвах на К. , а тя един вид я подкрепяше, но като я нямаше К. и Д. ми казваше същото, което мисля и аз. И това, което най-много ме нарани е, че тя се опита да ме накара да тръгна по нейния път. Започна да говори против приятеля ми и да ме кара да му изневеря под предтекст "той те обича и ще ти прости". Преглътнах това, но не пргелътнах, че тя започна да злослови срещу една много стара моя приятелка, коята аз много уважавам и обичам.

Демонстративно пред мен показваше, че не я харесва и плетеше интриги за нея. И така до ден-днешен. Тя започна да излиза с нови хора, които са непознати за мен и на нейния рожден ден аз се чувствах като чужда! Не знам какво да правя... говорила съм с нея за това, но тя твърди, че не е така и че си измислям, едва ли не! Не искам да си разваляме приятелството, което сме градили 6 години, но чувствам, че това вече не е моята приятелка и това не е моята среда.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7409bd8f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма какво да направиш. И аз съм имала такъв случай. С едно момиче бяхме много близки докато не се появи едно друго момиче. После просто интересите ни не бяха същите - нейните да години момчета, да търси тъй наречените финансово стабилни партии, а фактът, че аз не търсих банковата сметка и не ходих на дискотека няколко пъти седмично се оказа доста проблем по-скоро за нея, а не за мен. На мен лично не ми пречи тя да си гони нейните възгледи, но да сме си приятелки. Обаче просто има хора, които смятат, че общите цели и интереси в тази насока са най-важното и единственото, което можеш да направиш е да ги оставиш да си отидат за твое и за тяхно добро. Когато само единя прави компромисите и се опитва да закрепи едно приятелство, нещата не се получават.
А в крайна сметка и за теб е по-добре да намериш нови хора с твойте виждания, отколкото да затъваш покрай нейните виждания за безразборни взаимоотношения.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1cfe93a777
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Преживяла съм нещо подобно и в крайна сметка нещата се завъртяха полюсно и в момента не можем да се търпим с бившата ми най-добра приятелка. Тя просто стана адски високомерна и не можа да ме оцени като човек и като приятелка...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: eaef0b3655
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей, аз също изпаднах в подобна ситуация. Живота ми се преобърна, средата също и най-добрата ми приятелка започна да ме дразни страшно много, защото аз уча, работя и вече преуспявам, а тя е напълно деградирала и не желае да се развива. Иии така приключва това приятелство естествено за мое добро. Едни хора си отиват, появяват се други иии така!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker