Заедно сме, но го пазим в тайна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Заедно сме, но го пазим в тайна
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2030 пъти
Преди да споделя проблемът си с вас, само ще кажа, че изобщо не съм искала да става така..

Хората са казали "ако имаш мечта, следвай я" и "ако нещо те прави щастлив, то нищо друго не е важно" да, ама не!

В момента съм с човека, с когото съм наистина щастлива, но какво от това, като не мога да го изкрещя на целият свят, а всичко трябва да е тайна. И то за всичко съм си виновна самата аз!
Ето и моята история...

Всичко започна преди доста време. Когато се запознах с него, дори ми беше антипатичен. С течение на времето, обаче започнах да го опознавам, оказа се, че е един невероятен човек и приятел. Може би затова започнах да изпитвам симпатии към него и постепенно те се засилваха все повече и повече. Може би тук беше най-голямата ми грешка, че допуснах да се случи това. А ето и защо..

Той беше гадже на най-добрата ми приятелка. Те самите криеха от другите, че са заедно и само аз знаех за това. Затова винаги участвах в плановете на приятелката ми да трябва пред другите да се правя, че съм гадже с него. В началото всичко беше сякаш на шега. Да но с времето аз започнах да изпитвам чувства към този човек и колкото и да ми личеше се опитвах да ги потискам. С него беше същото, макар наистина да беше влюбен в приятелката ми. Нито аз нито, той не признавахме за чувствата си един към друг. На всичко отгоре постоянно си пишехме и се чувахме. Не можех да се въздържам да него правя.
Съсипваше ме отвътре да ги гледам заедно, да слушам за него постоянно, но все някак оставах силна. С времето нещата между тях, обаче потръгнаха на зле. Дали заради него или нея не знам. Тя започна да излиза с други въпреки, че все още беше с него. Накрая той и каза, че не може и не иска да бъде повече с нея и се разделиха.
От доста време вече не са заедно. Тя има нов човек до себе си, който наистина обича, а и той нея. Казва ми, че той вече не я интересува и не иска да бъде с него, но винаги ще и остане слабост. Те си останаха приятели дори и доста рядко да се чуват, което е наистина хубаво.
Между мен и него обаче нещата вече не могат да бъдат прикрити и преди време се събрахме. Сега ми казва, че иска да каже на всички, че се сме заедно и, че никоя преди не го е карала да се чувства по този начин и че ме обича болезнено много.

Въпреки, че адски много ми се иска всичко да излезе наяве, ме е страх, че тя ще разбере и ще ме намрази, а и да си кажа честно в пълното си право е. Колкото и да искам да го забравя не успявам. Постоянно го сънувам, мисля за него постоянно, а когато сме заедно чувствам, че политам в небесата. Сега, когато сме заедно усещам, че той е човека, когото съм търсила.

Моля ви кажете ми как да постъпя. Не мога да се посъветвам с никой. Смятате ли, че трябва да последвам щастието си и да кажем на всички, че сме заедно и най-вече на нея, или трябва да се разделим, защото постъпваме, като най-големите предали и не заслужаваме да бъдем заедно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3bef42126b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   смело напред тя отдавна не е обвързана с него той е свободен ти също няма никакво престъпление в момента така че бъди щастлива кой каквото иска да казва тя ако ти е истинска приятелка ще те разбере ако не те разбере значи не ти е приятелка и не ти трябва да се съобразяваш с нея

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 09cc8896f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Смятам, че най-правилно е първо да поговорите с нея, а след това да кажете и на останалите. Би било супер гадно тя да разбере от посредници или от нов статус в някоя от мрежите за споделяне. Но във всякакъв случай трябва да знае.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 93bcd49687
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ей, чакай малко! Тя отдавна не е с него, няма вече никакви чувства към него, а на всичкото отгоре си има нов приятел, когото обича, а до колкото разбрах и той нея. Какъв е проблемът? Намерила си момчето, което си търсила до сега, защо трябва тя да разваля плановете ви? Ако наистина му беше слабост и ако изобщо все още изпитваше някакви чувства към него, тя щеше да бъде с него, разбираш ли??? Тя няма правото да ви пречи да бъдете заедно, това е моето мнение.

Ти какво предпочиташ? Да страдат двама, заради изгодата на един или да страда един, за изгодата на другите двама, които наистина се обичат (въпреки, че тя няма правото да ти се сърди или да прави каквото и да е било, за да не бъдете заедно)?

Пиши как се развиват нещата и вземи съветите ми насериозно, защото най-мразя двама човеци, които наистина се обичат, да развалят всичко между тях, само защото има трети, който ДОРИ НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ В ТЯХНОТО ПРОСТРАНСТВО, независимо, че си й приятелка.

Желая ти всичко най-хубаво!
Момиче на 14.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3fe5b5c066
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз смятам, че дори и да е трудно това е любовта. Кажете на всички,защото всичко ще отшуми бързо и така след време дори ще се смеете. Да момичето ти е приятелка, но любовта не пита, така че си живрй живота и си бъди с човека, който обичаш!!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 72f9e2bd5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На колко години си?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker