Прикриване на чувства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Прикриване на чувства
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 1946 пъти
Всичко започна преди 8 месеца. Аз и една моя близка приятелка решихме да се поразходим, запознахме се с три момчета, имаше лека авантюра. При тях всичко свърши още същата вечер, но ние с него продължихме да се виждаме и така в продължение на 1 месец. Един ден аз разбрах, че той има сериозна връзка която продължава почти година и се отказах от него. Но в следтсвие ние започнахме да излизаме в една компания, с един от неговите приятели които са израснали от деца заедно се залюбихме.

Всичко започна прекалено бързо и на шега. С него се виждахме тайно, той неискаше останалите да разбират за нас, пред останалите приятели от компанията той се правеше, че не ме познава, че не ме вижда, че не съм там ( от това ме болеше ужасно много ), а когато останем двамата на саме, беше толкова мил, толкова нежен.. И така всяка вечер започнахме да се виждаме тайно.

Един ден той ми каза, че неиска да се занимава повече с мен защото приятелите ни започвали да подозират, аз се съгласих, но ми беше прекалено трудно защото вече се бях влюбила.

Промених се, всеки ден плачех постоянно бях омърлушена, не бях себе си. Най - добрата ми приятелка много се притесни от тази моя внезапна промяна и ме пита дали има нещо което бих могла да и споделя. Аз и споделих всичко, а тя разказа на всички.

Той разбра, че съм казала за нас и каза че повече неиска да ме вижда и чува. Мина известно време сам ме потърси, поиска по интимни отношения, но мен ме беше страх понеже бях все още девствена.

Една вечер ни изпращат и той ме дръпна настрани, заведе ме на едно място и каза че имал да ми казва нещо много важно свързано с нашата връзка. Аз отидох с него имах му довереи. Той ме заведе на едно място и искаше да му пусна, аз толкова много го обичах бях готова на всичко за него и го излъгах че съм отворена.

И той с тази мисъл започна да ме изнудва, каза ми моляте ако ме обичаш, това е моментът да ми докажеш, че ме обичаш ако не го направим сега повече никога няма да те погледна. Много ме беше страх да не го изгубя, обеща ми че нещата между нас ще се оправят, че няма да се крием, че всичко ще бъде много по различно. Аз му повярвах. Отдадох му се. Мина ден мина два той започна да си търси причини да се караме.

Карахме се за по седмица две и след това винаги ме търсеше сам. Но все още не беше изпълнил нито едно от обещанията си. Той започна да ревнува от момчета, за което ви разказах в началото неговият приятел с който се сприятелихме ужасно много.

Станахме като братя всичко си споделяхме и един ден се разхождаме и това момче ме прегърна съвсем приятелски и моят възлюбен като видя това се ядоса развика се и спря да ми говори. И така в продължение на около 2/3 дена. Излязохме вечерта ии той като ме видя се сети за прегрътката ритна ме два пъти и ми удари един шамар.

Започна да се кара с приятелите си заради мен, но отрича да има чувства или пък да ревнува ии това е в продължение на 8 месеца. Съветвам се с приятели, приятелки и те ми казват, че той ме търси само за един секс, но аз съм сигорна в обратното щом ревнува кара се с най - добрите си приятели от детството заради мен, да не ме закачат да не ме прегръщат, защитава ме държи се смен добре, но просто не го признава. Моляви кажете си мнението, кажете ми какво да правя ;((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3ce95a6da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ти трябва такъв човек... Той е егоист, иска те само за секс, но само за себе си. Съжалявам, че така рязко ти го казвам, но такива са нещата отстрани, все пак не ви познаваме... Обърни внимание на това момче, с което сте като братя както ти каза... Щом можеш да му споделяш и той те подкрепя във всичко, значи означаваш много за него... Отрежи го онзи, дари да те търси пак не ходи с него и не прави нищо за което той те моли... Ако е нужно помоли този твой добър приятел да се застъпи за теб и ще видиш кой на какво е способен само заради тебе... ;) Поздрави, и пиши за продължение по въпроса! :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 490d800677
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как ще се държи добре с теб като те рита и ти бие шамари? В ред ли си!? Ако си държиш на приятелите и достойнството си, ще го оставиш. Не си заслужава такъв пикльо като него. А най-добрата ти приятелка е патка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker