Мразя майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мразя майка ми
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 7977 пъти
Здравейте, момиче съм на 14 години. Имам един проблем с мама.. През май месец тази година тръгнах с едно момче което е на 16години, аз много го обичам 8 месеца сме заедно.. но майка ми не ме разбира. В даскалото сме постоянно заедно, ходим да пушим.. ( и да преди да кажете '' момиче още си малка да пушиш'' аз ще ви кажа , че не съм само аз, а и много трудно мога да ги спра! ).

Та така разхождахме се из даскалото, и една близка на мама ни е видяла как пуша, не съм влязла в час и как се боричкаме на ушким. Вчера стана голям скандал.. с баща ми не живеят заедно.. но тя се обади и на него. Хвана ме голям срам! Забраниха ми да излизам.. и като разбрах никога вече ако не е с кака или с майка ми. Аз не мога да скъсам с него щото много адски много го обичам... не знам какво да правя за да нямам вече проблеми! много искам да ми дадат с него.... но не! Майка ми казва, че е лигав, не е за мен, че е грозен ( което всъщност не е ), голям бил... вика ми , че ако разбере още един път ще ме прати да живея при него.. от една страна добре, но от друга срам и резил! Помогнете ми, моля :) :(((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: e68ca81026
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лигла

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 52a81da051
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   A, номер 1 го е казал много правилно!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 697d5618a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Много си глезена, това ти е проблема. Ще ти давам аз пари за цигари, когато си видиш ушите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6e2ead5ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм в подобно положение. Спокойно поговори с майка ти. Всичко ще се оправи.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e9b299d1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Значи... стоиш на двора на училището пушиш и се закачаш с приятеля си, когато имаш час... не голямо междучасия, не след даскало, не преди даскало, а точно по време на час. И искаш да ти помогнем защото майка ти, в ролята си на родител, ти се е развикала, наказала те е и е известила баща ти за случващото се. Сериозно ли?
Пушиш- добре, то си е за теб, но е нормално на майка ти да и пука. Тя ти е родител, крещи ти не заради вредния навик, а заради това, че по този начин се тровиш.
Пропускаш час за да се боричкаш с 16 годишния си приятел- да, относно това, безотговорно е. И не е полезно за момиче в 8 клас.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: fdcb7048e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Не си малака. На 14 години си, но изказването ти звучи като на 6 годишна. Като претендираш, че си голяма - трябва и да разсъждаваш като голяма. Не случайно хората са казали: "Не питай старило, а питай патило. ". Тоест възрастта не е определяща и критерий за зрялост.
Първо пушиш цигари. Това, че много други го правят не е оправдание. Много други правят секс на 12, много други пушат марихуана на 18, много други играят покер на 17, много други правят много други неща. И не трябва да се водим по това какво другите правят, а по това кое е всъщност правилно. Не винаги това, което другите правят е правилно. Цигарите те правят да изглеждат готина, но вредят на здравето ти и една кутия е 5лв. Като станеш на 18 ще пушиш сигурно по една кутия на ден и ако ти трябва да си изкарваш сама парите, заплата ти ще отиде за цигари. А ако нямаш добро образование, което с бягане от училище не се постига, няма как да работиш много квалифицирана работа. Всички сме бягали от училище, всички сме пушили цигари от време на време, ама баш да не можем да ги спрем на 14 е малко множко. Но притесняващото тук не е, че ти си избягала, а че гаджето ти ти влияе да го правиш. Една моя много добра приятелка излизаше с едно момче, което пушеш цигари и трева доста често. Той много я харесваше и всеки път, когато тя пред него посягаше към обикновена цигара я биеше през ръцете. Казваше й, че той пуши, но не иска и тя да го прави и заради него да почва. И че не трябва тя да гради имидж пред него на пушачка, защото това не я прави по-готина пред него.

Това е да имаш свестен приятел. Може да е пушил, но винаги е мислил за нейното добро на първо място и е гледал да я предпази от вредни навици и неща, които после могат да й навредят. А твоят приятел е наистина незрял щом не го осъзнава. Но и ти не си явно много голяма и зряла щом и ти не го осъзнаваш.
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6b1ee2dc42
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Не можеш да мразиш майка си! Това момче, което "обичаш" няма да е с теб след време, а майка ти винаги ще бъде до теб. Вярвай ми, че тя прави всичко за твое добро. Ти си объркана, защото си в пубертета. След някоя друга година ще ти е смешно за какви глупости си се карала с майка си. Извини й се и прави каквото щеш с момчето. А цигарите... едва ли пушиш от 5 години, че да не можеш да ги спреш.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7f82a68de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Мерси за убидите, добре че сте анонимни иначе незнам.... мерси и за тези които ме подкрепиха, но незнаете ситуацията каква е... и не не съм лигла... всички на мойта възраст пушат е не всички ама пак наа мойта възраст са! Да, не е много прилично но като си свикнал какво да правя? Мойто даскало е такова, че почти цялото училище не влиза в часовете и отиват или да ядат или да пушат в пушалнята! не ме съдете преди да знаете! незнаеете на мен какво ми е а кам номер 6- Не всички намираме правилните хора, и не всички сме като приятелката ти а към номер 1- не ме познаваш за да казваш каква съм ;)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: dbf4fd50d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Еми... като незнаем каква си какво очакваш? Да ахкаме? Ах, горкичката...! Я се стягай! И всъщност, номер 1 си е напълно прав! А ти щом мислиш, че не те познаваме, ми тогава не търси съвети от нас, а относно обидите, моля, пак заповядай ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: a3a3560089
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Боже, боже.. опази България! ,,Всичките ми приятели пушат, за това и аз пуша''.. а бе, дете, ако всичките ти ,,приятели'' скочат от скала, ти също ли ще скочиш? Гледай си образованието и спри с глупостите, че сигурно си поредната българска, куха кифла, която ни срами.. -.-

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0f0a81996a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Аз пък напълно я разбирам и заставам зад нея, а вие, позьори такива, които се правите на много морални, можете да ми лижете гъза!!!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 55f34187fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Еми, момиченце, какво да ти кажа? ! Сама се забърка в тази каша. №1 си има пълното право да те нарече „лигла“, с извинение! Звучиш ми по-скоро като дете на 5 години, отколкото на 14. Наистина, много си разглезена! И на всичкото отгоре, се водиш по акъла на приятеля си. Абе ти нормална ли си нещо, добре ли си с главата, защо си позволяваш да се държиш като него? Явно нещо си изостанала с развитието си! Защо не го зарежеш, виждаш, че той ще ти съсипе здравето? ! Това ли искаш? После да лежиш по болниците и майка ти да трепери и да плаче над тебе, горката! Ти изобщо осъзнаваш ли какво може да причиниш на родителите си с твоя дървен акъл, къде са ти сивите клетки? ! Разбери, че ПУШЕНЕТО УНИЩОЖАВА СИВИТЕ КЛЕТКИ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО В ОРГАНИЗМА?? !! Ако така продължаваш, наистина ще си предизвикаш смърт и после родителите ти, особено майка ти, могат да отидат в затвора заради теб и ще ги обречеш на страдание и ще се мъчат, няма да могат да спат и ще проливат горчиви сълзи цял живот! Затова майка ти ти крещи, за да ти дойде малко акъла и да се вразумиш колко си грешала! Време е вече да проумееш. Не си малка вече! Майка ти мисли за здравето ти и за живота ти, защото много те обича и трепери над теб, ти си й много свято нещо и се радва, че я имаш, затова сега ти се кара и те наказва и си е права жената. Гледай си образованието, както каза №17 и спри с тези глупости, които постепенно ти унищожават организма сивите клетки. Я си представи, че твоят приятел скача от прозореца, ти ще го направиш ли? Дано да си си взела поука, чао!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 872c37feed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Ехее... Чак пък да я мразиш, недей така.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 41e2975d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   До всички ЖЕНИ коментатори. Абе жени вие давате акъл на авторката, а самите вие нямате достатъчно разум да разберете елементарен текст. Прочетете третото изречение още в началото на историята.
"През месец МАЙ тази година тръгнах с едно момче което е на 16 години, аз много го обичам 8 МЕСЕЦА сме заедно.. но майка ми не ме разбира".
Как е възможно да са тръгнали през месец МАЙ, а да са 8 МЕСЕЦА заедно. Ами то едва 2 месеца са минали от когато са тръгнали. Как никоя от вас не е могла да забележи това несъответствие. Срам за вас, а сте тръгнали да поучавате. Но срам и за авторката, че не се усеща самата тя как лъже в историята си. За мен тази история е фейк. Вижте също какво казва обидената авторката в нейния коментар номер 8:
"Моето даскало е такова, че почти цялото училище не влиза в часовете, а отиват или да ядат или да пушат в пушалнята!"
Аз не знаех, че в България има такива у-ща където почти цялото училище не влиза в часовете. Също не знаех, че в училището има пушалня. Трябва ли да вярваме на такава глупава история?
Модератори до този момент не сте публикували коментарите: 9,10,11,12,13,14,15,19,20. Защо? Пак ли предпазвате авторката от обиди на коментаторите, а намирате такава глупава история да става за публикуване. Къде е вашия интегритет? Направо съм разочарован от вашия сайт.
Аз ви изпратих две истории преди около седмица. Едната беше: "Жени без грим.Има ли такива"? Просто си изказах мнението за грима на жените, но изглежда за вас това е тема НЕ,НЕ,НЕ. Защо цензорирате невинни теми, а на тази авторка всичко публикувате. Другата тема беше:
"Какъв ще бъде живота в близкото бъдеще"? Започвам да се замислям за кого работи вашия сайт. Да дадете такова хубаво име СПОДЕЛИ на вашия сайт е много подвеждащо, но вие не се придържате към смисъла на такова заглавие. Ето тази тема:"Мразя майка си" я публикувате без никакви угризения на съвестта ви. Нали казвате в точка 2:Хейтъри не се толерират, тогава защо такава хейтърска история я публикувате. В сайта "Rozali.com" модераторите си изпълняват ралята на високо професионално ниво. Защо при вас не е така. И сега знам, че както не ми публикувахте двете теми посочени по-горе така и този мой коментар няма да публикувате, защото прилагате голяма цензура. Според мен тази авторка работи във вашия сайт безплатно, затова всички нейни истории тя сама си ги публикува.

Модератор - въпросните коментари са писани на латиница.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 41e2975d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Модератори, чакам да ми публикувате коментара, който ви изпратих с критика към авторката. До кога ще чакам или пак няма да го публикувате, както много други мои коментари. Престанете с вашата цензура.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b02f6b9680
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   24, историята е на 6 години, преди да нападаш жените и да определяш разума им, бъди по-наблюдателен ;)

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 15c9693d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Дядка виж темата от кога е!!! 6 години?!?

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ce5e926c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   25, успокой се. Свикнали сме всички да ни излизат коментарите след седмица, две или три.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 41e2975d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Какво като историята е писана преди 6 години. Този сайт е регистриран преди 12 години. (Copyright 2007 Spodeli.net). Сайта не е ли имал същите правила още от самото начало на регистрацията.
До въпросния модератор:
Обяснявате ми, че непубликуваните коментари, посочени от мен, били писани на латиница. ОК, тези правила спазвате. Но защо продължавате да публикувате ХЕЙТЪРСКИ истории? В точка 2 казвате, че "Хейтъри не се толерират". Защо тогава публикувахте историите: 1."Мразя всички мъже", 2. "Мразя мъжете" в "Любов и изневяра" и 3. "Мразя абсолютно всички" в "Други". Тези истории са публикувани преди 4,5 месеца. Мога да ви посоча още много други. Значи едни правила се спазват, а за хейтърските истории карай да върви.
За мен е по-важно защо не ми публикувахте двете истории посочени по-горе в моя ком.24!? Ние нямаме ли право да споделяме? Уверявате ни, че тук можем да споделим всичко. Защо не и политически възгледи колкото и неудобни да са за някои хора. Нали имаме свобода на словото или това е само идея

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 94775e17e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Стига се жалва бе дъртак, супер досаден си! Тука не ти е сайт за политика и за измислените ти теми, тук хората търсят съвети за живота си, и аз бях пратил тема за приятелката ми и не я публикуваха ок така са преценили, ти кво истерясваш? Ходи в някой пенсионерски форум кво правиш в тийн раздела да хейтиш младите хора?

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0b76b0e0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Не се карайте помежду си за глупости, хора! Няма значение от кога е, ако ще да е от преди 1 век! Важното е да дадем свестен коментар!
От номер 21.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker