Една врачка ми разби мечтите:( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Една врачка ми разби мечтите:(
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 4684 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 17 години имам връзка с един мъж на 32 години и с него много се обичаме, връзката ние много хубава изпълнена с вълнения и радости.

Да така е, връзката ние е много хубава, но онзи ден когато се прибирах от училище ме срещна една стара жена, мисля че беше на около 55-60 години и ми каза неща, заради които всеки ден се съсипвам и измъчвам страх ме е, че някой ден ще се случи.

И така без да се внасям в много подробности искам да разкажа какво се случи всъщност:
Тя ми каза, че той в най-скоро време ще срещне друга от която ще има 3 деца и ще сподели живота си с нея, като чух това ми идеше да я убия и да избягам, но много ме заболя. Каза ми, че аз като стана на 20 години ще се омъжа за друг, но аз не искам друг, искам него както и той мен, не знам иде ми да откача, зле ми е хора, много ми е гадно.

Как може някоя, която не ми знае името дори да ми говори такива глупости, останах с един страх, не искам това да става, смятам, че беше врачка мамка и ще ме побърка:(.

Хора моля ви съвет, всеки ден по малко се съсипвам, плача тайно от него, когато го прегръщам не искам да го пускам, помощ помогнете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 171ae33f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Което трябва да се случи - ще се случи. Не си губи времето в такива мисли и се захвани с нещо продуктивно.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2e4208637e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, недей да вярваш на тези "врачки". Те просто се чудят как да изкарат някой лев. И мен много често са ме спирали и са започвали да говорят неща, които никога не се случиха. Не се притеснявай, според теб как може една жена да каже какво ще се случи с вашата връзка? Наслаждавайте се с приятеля си един на друг и недей да се филмираш! :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f1f0ef9e58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Първо: защо оставяш една врачка да ти обърква живота. Живей си спокойно с приятеля си, ако се ожените, добре, ако се разделите - Животът продължава. Защо врачката трябва да има нещо общ с това?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0093f8dde7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се пише 'ние', а 'ни е'....
Забелязвам, че само тийновете от новото поколение правят такава груба грешка да пишат 'от говорен, здравей те, ние и т. н. '

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f40a684736
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти си на 17!!! Той скоро ще иска сериозно момиче, което му отива. На теб едва ли гледа сериозно. Еденици са мъжете, които биха чакали малкото момиче да порастне :( Казвам го от личен опит. Имах приятел с когото вярвах, че ще остана завинаги. При първа възможност той се хвана с една смотанячка на неговите години с образование и работа и най вече -която живееше с него, готвеше му, а аз... след всичко срещнах друг. На моята възраст който ме уважава за разлика от "баткото", който само се гавреше с мен. Така, че дори гледачката да се окаже права трябва да си подготвена за всичко и да не съсипваш живота си заради мъж!

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4b1be6cb9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Най-вероятно някой твой роднина е пратил "врачката". Така, че вместо да си губиш времето със суеверия, се научи да мислиш обективно. Ще ти е полезно в живота. ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3dc97981ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбира се, че ще срещне друга това и аз мога да ти го кажа. Разбира се че ще се разделите и това мога да ти го кажа, разликата ви е 15г. човека явно му се живее и забавлява още малко преди да си седне на дупето, само дето вече не е на годините когато се тича денонощно по заведения, макар че за вечер две може да се напъне, а от друга страна ти си точно в тази възраст. Само че теб това последното изречение не те интересува, когато попаднеш при истинска врачка след това изпитваш известна болка в главата, все пак са влизали в съзнанието ти, а това става чрез биотоковете им освен това те виждат просто най-вероятното въдещо развитие на събитията. Тази жена не е била врачка.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: bd3454bc3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ми на мен казаното от врачката ми се струва в известен смисъл правилно и доста логично. Първо си на 17, а той на 32 и е съвсем нормално да си намери нормална жена на негова възраст така че не виждам нищо ненормално в предсказанието й. Друг е въпросът каква е тая голяма любов на тинейджърка с мъж почти на средна възраст. Така ли не намери момче до 20 години, което да те впечатли?
Или аз нещо съм мръднал не знам, може и да съм по консервативен ама такива връзки с 15 години разлика още в гимназиална възраст никога не са чисто и просто породени от любов. И тези които отгоре дават коментари тип "живей си спокойно с приятеля си" замислят ли се, че авторката може да не е завършила още 10 клас или да е най- много в 11, възраст на толкова развлечения, запознанства и изживявания, а тя е с 32 годишен чичко, за когото мога да предположа че кара бмв или мерцедес и момата се е влюбила в това, че и огажда...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d9e41765ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   №2 честно казано тези "псевдо" врачки са по честни отколкото онези по телевизията, интетернет или където и да в публичното пространство. Авторе, не знам дали е вярно или не, това което ти е казала женицата. Но мога да ти кажа за мой подобен случай. Почти всичко, което ми казаха стана точно така.... без онези които предстоят, разбира се :)
За хубаво или лошо има такива хора. Хора, който не ти искат пари за "помощта" си :)

NoBody!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: eef82763cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мен ме беше срещнала една подобна жена и ми каза, че сега съм била разделена от първия ми. питах я:, , а ще се съберем ли на едно място? '' ( понеже това, което ни дели, е разстоянието ), а тя отговори:, , дай ми 1 лв и ще ти кажа'''...

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e396e2bdae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката; искам да ви кажа, че първо няма да е с друга сигурна съм имал е връзка 5 години с жена, която му е изневерила и той след 6 години без да има връзка с друга се хвана с мен, познавам го много добре, веднага всички бързате да ме упреквате, защото съм на 17, а той на 32 и какво от това само ние ли сме първите, които имат голяма разлика в годините си.

Ние не сме българи, а турци, при нас нещата протичат по различен начин отколкото при вас не съм му казвала цял живот да е с мен, казвала съм му, че е мъж на години и че трябва да има семейство и деца, но уви той не иска.
От 5 години работи в Германия казвате ми ще си намери жена и ще те зареже е добре де от толкова много жени там, защо не е с някоя от тях и да има семейство, а е с мен 17 годишното момиче, което почнахте да упреквате веднага той никога не е искал да бъде с мен за ден–два, а за цял живот.

Сигурно ще ме питате от къде съм сигурна, че ме иска за цял живот и да сигурна съм, че ще е с мен, защото няма никоя друга, която да му изтърпи капризите.
Казвам никоя друга, защото коя жена би искала той да нея пуска с приятелки дори и в училище, не ми дава да се разхождам из града, забранява ми да общувам с други момчета, ревнува ме дори и собствения ми баща, общо взето ревнуваме от всеки и затова казвам коя ще го търпи така просто не виждам друга и пак казвам не съм имала нищо на против да има жена и семейство, но той няма желание.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2e4208637e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От № 2 : №9, възможно е и да има такива врачки, но мен лично много са ме спирали и никоя от тях не е познавала нищо за мен. Наскоро, преди 1-2 седмици като се прибирах от училище ме спря една жена и ме попита дали имам цигари, като й казах че нямам, започна да ми гадае какво ще се случи в далечното бъдеще, как се казват нашите, приятелките ми, общо взето не позна нищо. Първо ми каза, че е на 72, а после на 78. Първо ми каза, че внучка й имала тризнаци, после ми каза, че са близнаци. Като свърши с "гадаенето" и започна да ми казва "Дай ми баба 2лв че съм умряла от глад, или ми подари това сребърно синджирче много е хубаво. "? ! Как да повярваш на такава жена, започна да ми гадае без да съм искала, а на всичкото отгоре и пари ми иска, и не ми дава място да мина! Има ги всякакви такива, възможно е измежду всички са има 1-2 с такава дарба. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5a2edcf372
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Mи ти що вярваш?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: bf61d04cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Сега, след пояснението от авторката-номер 11, нещата започват да ми се избистрят. Първо, разликата, че е голяма, голяма е, ясно е. Второ, питаш дали може да е вярно, това, което ти каза възрастната жена, ами всичко е съдба, но човек колкото повече вярва в такива приказки, толкова има по-голяма вероятност, да се случи нещо подобно. Не вярвай! И също пишеш, че сте турци, добре, но ти кога ще живееш и толкова ли искаш да сложиш халката и после, заради неговата ревност, да не можеш да излезеш от къщи, никога. Заробена в собствения си дом, с дружина дечица, които няма да са по-малко от 4-5 на брой. И когато станеш на 40, той да е на 55. Ми той сигурно и телевизия няма да ти дава да гледаш, вместо да се развиваш и да учиш, още много млада ще се затвориш и има да плачеш момиче. Намери си младо и модерно момче, което да ти е на акъла, с което ще сте лика -прилика. Този иска да ти е първия, не му стигна първата му жена, ами иска и от теб същото. Затова не иска да общуваш с приятелки дори, да неби да ти отворят очите. Разбираш ли, че още от сега ти си затворничка, какво ще стане после. Помисли си добре, по-добре намери начин да скъсаш. Казвам ти го, защото имам поглед върху такива двойки. Осъзнай се, не живеем в 18 век.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f09572631a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Първо е грях да ти гледат врачки. В библията във второзаконие18 глава Бог казва че това е мерзост, после те така си бръщолеват разни неща, но това което казваш че е прекалено ревнив не е хубаво. Ще те тормози и ще те съсипва. Помисли си дали искаш такъв живот- с побоища и ревности.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d44a210c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторке, сега като си на 22 би ли ни казала какво стана, твоя ожени ли се за друга и има ли 3 деца? А ти омъжи ли се на 20?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c3db191a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   15 - А да си се замислял, че твоята религия не е една единствена... а?

Но както и да е...

Авторе - Има много лесно начин. Отиди при врачката, питай я, дали вижда в бъдещето и ако ти отговори да, свой юмрук и я изпрала в лицето. Аз така направих на две врачки. Да имах си ядове с полиция и родове, ама поне никой не ги мисли за врачки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker