Влюбен ли е наистина в мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбен ли е наистина в мен?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 7382 пъти
Здравейте! Момиче съм почти на 16. Помислих и реших и аз да споделя моята история. От миналата година имаме нови съученици в класа и аз се влюбих в единия. Но не се влюбих просто така, той ме предизвика. Постоянно се закачаше с мен, правеше ми комплименти, защитаваше ме и даже, когато някое друго момче беше до мен и всякаш ревнуваше. С една дума и двамата се влюбихме и любовта ни е несподелена, но той постоянно ми намеква неща, че съм единствена за него, и че има чувства към мен. Забелязала съм, че от всички момичета в класа с мен се държи най-специално. Много от съучениците ни започнаха да се базикат и да забелязват привличането между нас... Тази година е същото. Отново закачки, мили думи и постоянно засичане на погледите през часовете. Дори веднъж бях сама и то попита дали може да седне до мен и аз му разреших, но не си говорихме, защото и двамата ни е срам, само си разменихме няколко думички и, когато се погледнехме и на двамата ни ставаше неловко, но все пак това е любовта. Може да се каже, че е едно от най-прочутите момчета в училище. Също така има голямо самочувствие, което много ме дразни. Това, което ме мъчи е, че в близките 2 седмици говори за други момичета пред мен с момчетата, и даже се закача с други пред мен, което много ме изнервя. Признавам, че съм много ревнива, но, това, което прави ме кара да се замислям дали ме харесва или съм поредната му играчка, тъй като той си мисли, че може да има всяко едно момиче, което си поиска. Ако беше влюбен в мен нямаше да постъпва така, защото нямаше да иска да си мисля, че не ме харесва и нямаше да иска да ме наранява, защото по този начин убива чувствата ми и проваля целият ми ден. Но от друга страна ние не сме гаджета, че да не говори за други момичета и да не се закача с тях. Може би наистина аз съм единствена за него, но този факт не го спира да флиртува с други дори и пред мен, може би иска да ме дразни и да види каква ще бъде реакцията ми, за да разбере дали и аз го харесвам, защото и аз съм го правила това. Един от наь-големите проблеми е, че също започна да ми говори за секс, което ме кара да осъзнавам, че просто иска да ме използва. Незнам, все пак е момче и неможе да не мисли за такива неща, но тези дни прекалява. Много съм объркана, моля ви дайте ми съвет дали ме харесва или просто е поредния сърцеразбивач и не си струва да страдам за него.
Благодаря на тези, които са го прочели и ще ме посъветват! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 02f95fc45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Моля ви, споделете вашето мнение!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3b81706d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Аз съм момче и чесно да ти кажа, и всичко го прави , за да ревнуваш ;) (мое мнение) :) не се дразни, че флиртува с момичета, това при момчетата е постоянно, но не винаги означава, че ги харесва :) ти му подскажи с нещо че го обичаш, поговорете насаме.. :) дано съм помогнал :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 02f95fc45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Мерси, пич! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 3d6468da16
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   не и знам се пишат отделно ;д иначе по темата.. мисля, че иска да те накара да ревнуваш и всъщност те харесва[макар че, лично според мен това са глупави игрички, ама айде ;д]

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 02f95fc45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Мерси за мнението. Ами благодаря за забележката относно " Не знам" и нищо лично, но когато се пише се започва с главна буква. ;)

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b5eb8d8d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Момиче ти явно си много влюбена, но трябва да работиш по въпроса. Той говори и се закача с други момичета, може би за да те накара да ревнуваш и май се получава, а за говоренето за секс е нормално, защото все пак е момче и всички момчета се вълнуват от това. Може би той много те харесва, но може вече да му писва само да се гледате а да не сте обвързани. Аз те посъветвам да му кажеш това:Слушай вече година и половина те харесвам, не издържам само на усмивки и разменяне на две думички. Започна вече да говориш за други момичета и това ме дразни. Искам да сме заедно, а ти? Не издържам вече много те обичам и го прегърни (на живо му го кажи).
Надявам се да съм ти помогнала, но те съветвам да не оставяш нещата така.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 02f95fc45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много ще ми е трудно, незнам. Попринцип момчетата правят ървата крачка, а просто е нямало подходящ момент, за да я направи, но ми е правил много намеци. Ще изкачам малко. Благодаря ти.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c5d7bf580a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Има разлика между харесване, сексуално привличане и любов. Всеки показва чувствата си по различен начин. Според мен със сигурност те харесва и го привличаш сексуално НО не съм сигурна че гледа на теб сериозно. Даже и да станете гаджета няма да е за дълго независимо колко далеч ще стигнат нещата. За съжаление той е от типа "разглезен мамин синковец" и бързо ще му омръзнеш. Моят съвет е и да си го избиеш от главата, защото после ще те боли много повече а на него няма да му пука или деликатно да започнеш да си играеш с него, като днес му показваш че си влюбена и той е спечелил фронта, а утре се държиш хладно и студено с него все едно не те интересува. Така той ще се чуди какво става и ще се заинтигува да види дали ще постигне целта си. По някога тези момчета обичат докато не постигнат целта си и после губят интерес. Може и той да започне с такава игра за да види дали ще успее, но това да не те притеснява. Само ако се влюби в теб тогава ще се постарае да направи първата крачка. И не си мисли че го е срам, този тип момчета нямат срам. Не ти е предложил да сте заедно защото не те иска за сериозна връзка, по забавно му е да флиртува с различни момичета, и ти като ревнуваш по-лесно ще му влезеш в капана. Твойта цел е ако решиш да продължаваш да се занимаваш с него той да влезе в твоя капан. А това ще стане като забележи че губиш интерес към него. А ти се прави на недостъпна и щом забележиш че се отдръпва позавърти се покрай него докато привлечеш вниманието му и после пак се отдръпни, така ще поддържаш интереса му и се прави че не ти пука като се опитва да те дразни. Нека хубаво се поизпоти докато те преследва и да си даде сметка дали да се занимава серизно с теб. Ако се откаже значи не те заслужава. и пак ти казвам и да стане сериозно между вас този тип момчета не се задържат дълго с еда връзка. Хубаво си помисли преди да предприемеш дейстия. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 02f95fc45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Харесва те според мен, но покажи му и ти същото. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bc3ef2dbd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   Аз съм на 13 момиче. От доста време ме сваля едно момче казвал ми е че се интересува от мен че ме обича и ме сваля но, как да ви кажа той знае че го харесвам, но това продължава 4 месеца защо не ми е предложил още? И това че флиртува с най-добрата ми приятелка е за да ме кара да ревнувам нали? Какво да правя?

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ecc1d44eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Скъпа авторке на текста по-горе, Момчетата наистина редовно си мислят за секс. Какво значи този тип момчета не се задържат на едно място дълго време? Разбрах много добре какво имаше предвид номер 8. Днес обича една, след седмица флиртува с друга, а зарязаното момиче цял месец плаче пред телевизора. Да, ама не. Ние момичетата също можем да бъдем жестоки в любовта. Авторката казва, че и тя го е карала да ревнува. Той може да си дава вид, че е корав и не му пука, когато го зарежат, но от свой опит знам, че момчето после се държи гадно с момичето, защото го боли. И момчетата са хора. Поддържай играта. Какво значи той си мисли, че може да има всяко момиче? Точно теб не може да те има. Поне не може, докато не те заслужи. Ще играеш неговата игра, когато ти се хили и ти обръща повече внимание ще му отвърнеш със същото, но когато флиртува с други момичета ти ще гледаш дали поглежда към теб. Ако го прави иска да го ревнуваш. Тогава ви ще флиртуваш с други момчета. Той трябва да разбере, че не може да те държи с въже за врата. Какви са тия игрички? И ние момичетата можем така да правим! ;) Марчето-френдчето

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fc25c17d95
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Мерси номер 11! Така е :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker