Любовта и килограмите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Любовта и килограмите
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 1714 пъти
Здравейте, виртуални приятелчета! Ще се опитам да бъда кратка! 1, 63 съм и тежа 55 кг
долу-горе нормално като цифри, но видимо не е така-имам стрии и целулит и много се притеснявам от тях, тъй като особено много се изразяват, през този сезон, когато нося впити дънки по тялото. Имам си приятел-в неангажираща връзка, но аз го обичам и виждам, че той си пада по-добре оформените и стегнати тела, а аз имам леко коремче и дупе... Страстен почитател на сладкото съм, като изключим това от течностите пия само вода, а без снаксове-живея, както и без пържени храни! Хляб от време на време.. обаче искам да изглеждам слаба.. моля ви дайте някакво хранително режимче за отслабване, но постепенно и здравословно, не точно диета, а по-скоро здравословно хранене!

П. С най-добрият приятел на гаджето ми, ми каза, че имам страхотен задник и все пак гаджето ми не мисли така, затова искам да го стегна...
Всяка вечер ходя на танци, а спорт -по 40 мин събота и неделя + танците!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 66767b3d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-напред, недей да се променяш заради мъж. Щом не мисли, че задникът ти е хубав, нима мисли, че няма да се намери кой да ти го хареса? Уф, има нещо много сбъркано в цялата ти история. Имаш нормални, според мен лично страхотни килограми за ръста си - нито кльощава, нито закръглена. Целулитът е упорито говедо, обикновено идва от гените и не се маха с диети и режими, така че едва ли можеш да направиш чудеса с него. Имаш здравословен (според това, което пишеш) режим на хранене. И въпреки всички тези неща питаш как да отслабнеш и да се стегнеш заради някакъв си младеж, с когото дори имаш "неангажираща" връзка. Моят съвет е да се поддържаш с някакъв спорт/упражнения (не и диети! - освен може би да понамалиш сладкото), но не заради въпросния си приятел или защото реално изглеждаш зле, а за да си повдигнеш самочувствието, защото явно не е много на ниво. Успех и не се втелявай за глупости :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: a80332b88e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сигурно ядеш повече сладко от колкото си мислиш

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b7c9a5fc79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мацко, всяка нормална жена има стрии и целулит. Това ни е заложено в гена. Няма жена без целулит, колкото е слаба да е! Така, както се описваш изглеждаш добре. Спортувай си и не надвишавай по час на ден, защото тялото се претоварва. Гледай да имаш и активна почивка, тоест в деня на почивка не правиш тренировка, но и не лежиш само в леглото цял ден. И аз не мога без сладко или просто така си мисля, не знам. Но гледай да го намалиш. И не се променяй заради мъж. Щом те е взел такава, значи те е харесал, сега няма право да се обажда :P Спортувай и изглеждай добре единствено за себе си! Все някой ще те хареса такава, каквато си и няма да иска да се променяш. Не са свършили мъжете на Земята все пак.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: be90fadbfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спортувай, с неядене най-много да станеш отпусната като черво или да хванеш някоя болест. Прави упражнения и ходи много, ама наистина много пеша и след няколко месеца ще видиш резултатите. Да, по-добре е бавно, защото иначе ще качиш много лесно свалените килограми.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1e366c7c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Впитите дънки подпомагат развитието на целулита защото нарушават циркулацията на кръвта! Не ядеш пържено и снаксове, но плющиш сладко като невиждала, а сладкото е пълно с оцветители, стабилизатори, емуглатори, консерванти и каквито боклуци се сетиш така, че то е също основен фактор за целулита ти! Изпуснала си се вече и чудеса със стриите и целулита не очаквай да се получат и да изчезнат. Ще си ги носиш със себе си това е положението. Разбира се може да стегнеш тялото си. Това се постига с труд и качествена храна без сладко, което си е също боклук. Но както казваш ти си страстен почитател на сладкото така, че едва ли ще успееш. Захарите забавят метаболизма и занапред по-зле ще става. Аз лично не мисля, че ще успееш да си подобриш силуета, а очаквам по-зле да ставаш. Все пак си страстен почитател на сладкото!

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ffcd6d74c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ОТ АВТОРКАТА:Като цяло благодаря за изчерпателните мнения, всичките ми бяха от полза. Колкото до последния номер 5, мога да намаля сладкото до минимум и все пак това си е човешки навик, не само конкретно на мен, но и при много други хора! Мисля, да увелича движението до максимум, за храненето-хранителните навици си ги запазвам, като сладкото намалям до минимум! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker